úterý 21. ledna 2014

Ocean Salt Lush

Hezký den :) Na dnešek tu mám zase jeden článek z Lush série. Jedná se o peeling. Stojí 550 Kč a mám jej už někdy od jara.




Vzhled a vůně
Jako bílá, lehce namodralá (původně, blíže u dna je ta moje bílá) našlehaná hmota s mega krystalky soli. Voní čistě, citrusovo-mořsky, ale až agresivně. Neumím tu vůni popsat. Není to žádná bomba, ale není nepříjemná.



Použití
Myslím, že nemá cenu opakovat používání peelingu, ale u Lush se občas najde nějaká zvláštnost. Ale není se čeho bát, je to skutečně jako u obyč peelingu. Ale je tu jedno velké ALE. Peeling je vážně hodně agresivní, takže po použití na obličej jsem měla pocit, že mi sleze kůže. Pokud už na obličej, tak rychle peeling nahodit, promasírovat vážně lehce a chviličku a rychle opláchnout. A rozhodně to není nic pro citlivou pokožku. Nebo také pokud máte pleť problematickou, raději vše nejdříve zahojte, jinak zažijete peklo.



Výsledky
Skutečně pleť projasní, pokud vám nesleze kůže. Upřímně nechápu, jak ho někdo může používat a ještě třeba denně. Nicméně na stránkách Lush jsem našla mnoho pochvalných recenzí, takže mám asi divný obličej nebo co. Nicméně nápad se solí se mi líbí, jenom by to chtělo udělat zrníčka menší a zaoblená, ne ostrá jako sklo. A sůl vyvážit něčím jemným a ne citronem a vodkou. Zjemňující složky jsou ve složení až na posledních místech. Takže za mě rozhodně NE. Peeling dopotřebuji na tělo a další balení si rozhodně nekoupím. Přece jen existují i levnější a pro mě lepší varianty.

2 komentáře:

  1. Normálně se musím přiznat, že tenhle peeling vůbec neznám :-D Ani jsem nevěděla, že je to obličejový peeling. Název jsem na webu Lushe zaznamenala, ale nikdy jsem si o něm nic nezjišťovala, divný, co? :-D Každopádně teda je to zvláštní kombinace... Hrubá sůl, citron a ještě k tomu vodka na obličej?? To bych asi ani radši nezkoušela :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi mě teda zklamala, takové mezery v Lush jsem neočekávala :D No já to kupovala s tím, že Lush věřím a nikdy mě nic nezklamalo :D Náhodou na paty je fajn :D

      Vymazat