pátek 17. ledna 2014

Heřmánkový krém na ruce Balea

Ahoj, dnes bude krátká recenze na krém na ruce. Koupila jsem si ho jenom jako nouzovku do kabelky. Chtěla jsem nějaký malý krém na tahání do školy. Nakonec jsem si koupila tento, protože ty malé se mi zdály hodně drahé. Tento od Baley stál něco přes 30 Kč. Balení je sice na denní nošení poměrně velké, ale krém rychle ubývá díky tomu, že si ho půjčují i kamarádky.



Vůně: pro mě je to u levných krémů asi druhá nejdůležitější věc. Ze začátku voní pěkně heřmánkově, ale po chvíli z něj cítím něco chemického a docela nepříjemného, jakoby plast nebo ropu, nevím jak to popsat. Ale není to nic hrozného, ve škole si stejně nedávám ruce k nosu :D Na noc by to asi bylo horší, kdybych měla ruce pod hlavou a musela to čichat celou dobu.



Hydratace: po namazání a úplném vsáknutí vydrží ruce vyživené poměrně dlouho. Rozhodně nemám po namazání potřebu ruce hned mazat.



Vstřebávání: to je u tohohle krému trochu problém. I při malém množství mi furt nějak nesedí. Klasicky namažu, vsákne se krém jako takový a pak....mám na rukou cosi jako olej. Mastná, velmi kluzká vrstvička, která se extrémně pomalu vsakuje. Ale nemám to za zlé značce Balea, totéž dělá i krém na ruce od Dermacolu se skořicovou vůní, který jsem dala mámě.

Takže můj závěr je takový, že si krém znovu nepořídím. Není vyloženě špatný, ale nevyhovuje mi do kabelky nepraktické balení, podivný podtón vůně a "olejové" vstřebávání. Toto balení však rozhodně vypotřebuji.

2 komentáře:

  1. Tenhle krém jsem myslím měla a byl celkem fajn. Ale taky si ho asi znovu nepořídím. Znám i lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hlavně krémů je dost, takže není nad to zkoušet a hledat ten nejlepší :)

      Vymazat