úterý 11. února 2014

Tour de drogerie

Hurá, konečně jsem schopná vyplodit nějaký článek. Posledních pár dnů jsem nebyla schopná napsat vůbec nic a to mám spoustu super produktů, o kterých ještě nebyla řeč.

Dnes jsem se (po více jak dvou hodinách přemýšlení - protože znáte to, když nechodíte do školy, hrozně zlenivíte) rozhoupala udělat si procházku do DM. Měla jsem na seznamu věci jako tvářenku, stíny na obočí, tužku na oči atd. Uvidíte sami v článku, co jsem si pořídit chtěla. Předem říkám, že jsem sehnala vše kromě stínu na obočí a tvářenky (Bourjois jaksi nevedou).

V DM jsem si pořídila tyto věci:


Kosmetické houbičky jsem musela mít díky tomuto blogu. Akorát že slečna je sehnala za 14 Kč v Rossmannu a já v již zmiňovaném DM na Petřinách za 29 Kč. Hrozně se těším, že s nimi budu smývat masku, protože zatím používám klasickou froté žínku, kterou rozhodně nestačí vypláchnout a dávat ji prát po každém použití mě štve. Houbičky půjdou snad lépe umýt a časem je jednoduše vyhodím.


Došla mi ústní voda a já mám pocit, že bez ní si prostě nikdy zuby dobře nevyčistím, takže jsem sáhla po této. Stála 159 Kč. Mimochodem, v drogerii Teta kousek přes ulici ji měli o 20 Kč levnější. Listerinka mě sice štípe jako čert, a to i tahle bez alkoholu, protože mám extra citlivý jazyk a dásně, ale je zkrátka nejlepší. Konkrétně tuhle fialovou Total Care jsem zatím měla jen v alkoholové verzi, bez alkoholu jsem měla jen tu obyčejnou.


Reklama na tuhle řasenku mě irituje, a to fakt jako že hodně. Ale četla jsem na ni super recenze, tak jsem neodolala. Nedávno byla ještě skoro všude vyprodaná, ale zde jsem objevila poslední dvě. Byla za 199 Kč (tentokrát musím uznat, že v Tetě stála stejně). Samozřejmě stál vedle mě hlídač a zíral na mě jak na vraha, tak jsem ji nemohla ani rychle otevřít a zjistit, v jakém je stavu. Po zkouknutí doma se mi zdá mírně vyschlá, ale uvidím, až ji vyzkouším. Večer jdu ven, tak ji otestuji a brzy bude recenze.

Ještě drb k DM. Prodavačky se spolu vykecávaly o kravinách a já ještě s jednou slečnou stála u kasy jak debil docela dlouho. Opravdu mě drogerie zklamala, proto Vám i uvádím, kde se konkrétně nachází.

Teď už se přesouváme k drogerii Teta, kam jsem zašla v naději, že seženu tvářenku a stín na obočí. Jako první musím zmínit, že nikde nebyl hlídač, co by blbě zíral, prodavačky byly milé a ochotné a řasenek Manga měli plný regál. A většinu věcí samozřejmě levnější jak v DM (viz ústní voda). Dále jsem ceny moc nezkoumala, abych nebyla ještě více naštvaná, že jsem nešla nejdříve tam.



Tohle je jedna z věcí mimo seznam, ale neodolala jsem té vůni. Je krásně sladká a ovocná, na jaro a léto to bude bomba. Zatím ho ukládám do krabice se zásobami, ale už se na něj moc těším :) Měli ještě verzi se solí v zeleném obalu, ale ta mě nezaujala, co se vůně týče. Scrub stál 110 Kč.


Tužku na oči jsem chtěla, ale trochu tmavší hnědou se zlatými odlesky. Narazila jsem tam bohužel jen na hnědou bez odlesku a pak na tuhle, která mě překvapivě vážně zaujala. Za 30 Kč, no nekupte to :) Omluvte fotku, ale můj foťák to lépe nebere. Je to dlouhotrvající tužka na oči Essence, odstín 15 Bling Bling. Mám ji už v modré barvě a miluji ji. Líbí se mi, že je vysouvací, měkká, ale při tom vydrží celý den. Jsem zvědavá, jaké vlastnosti bude mít tahle. Vypadá jako tmavší zlatá, nebo světlá kávová se zlatým leskem.

Takže zítra razím na další nákupní kolo pro tvářenku a stín na obočí a doufám, že něco objevím. Jinak jsem došla k závěru, že Tetu navštívím častěji, když už mám tu jejich věrnostní kartičku.

Včera jsem také zjistila, že si musím více lakovat nehty, když mám tolik laků a více se líčit (když už teda půjdu ve), abych měla důvod si kupovat další dekorativku.

A na závěr přicházím s prosbou o radu. Znáte nějaký dobrý šampon na objem? V poslední době mám s objemem velké problémy. A nakupujete raději v DM nebo v Tetě nebo někde úplně jinde?

2 komentáře:

  1. mně na objem pomáhal syoss . třeba balea vůbec ne :(
    a nejradši mám DM.. ale i do tety jdu, když tam jsou akce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baleu jsem měla kokosovou s tiare a fíkovou a taky se mi zdálo, že na objem nic moc. Syoss jsem měla nějaký na lesk vlasů kdysi a moc mi nevyhovoval. Myslíš Syoss obecně nebo nějaký na objem?

      Vymazat