neděle 16. března 2014

Šampon Balea s fíky a perlami

Hezké dopoledne kočky :) V dnešním článku se podíváme na zoubek Balee a výtažky z fíků a perel.



Šampon slibuje, že dodá vlasům lesk jako blesk. No a jaká je realita?

Na úvod musím upozornit, že šampon jsem používala často a pravidelně, když jsem si ho koupila, pak ho používala mamka a v rámci spotřebovávacího plánu jsem se k němu v posledních dnech vrátila. Ale myslím, že i tak je otestovaný dobře, protože jsem si psala poznámky i z toho prvního používání.

Upřímně přiznávám, že jako u všeho od této značky, jsem vybírala podle vůně. Voní sladce, i když si zrovna nevybavím, jak přesně voní čerstvý plod fíkovníku. Každopádně co si tak pamatuji, rozhodně ne tak sladce a chemicky. Smůla je, že už po prvním umytí jsem měla vůně dost. Aroma se ve vlasech drží docela dlouho, ale já stejně většinou používám kondicionér (a od melíru se nebojím ho dát dost blízko ke kořínkům), takže si toho slaďáku zas tolik neužiju (naštěstí).

Šampon je průsvitný, trochu mléčně zakalený a malým množstvím shimmeru. Pění dobře a stačí ho malé množství.

Co se týče účinků, myslím si, že všechny šampony Balea fungují více méně stejně. Žádný, co jsem zkusila, nebyl propadák, ale ani jsem si nekecla na zadek. Ano, vlasy umyjí a dělají to za opravdu málo peněz (cca 30 Kč). Ale zjistila jsem, že mi vyhovují jen na občasné použití. Rozhodně si nemohu mýt vlasy 14 dnů jen Baleou. I u tohohle to tak bylo. Ze začátku byly vlasy fajn, hladké, nebyly přesušené a ani upláclé k lebce. Po delší době se mi ale zdálo, že vlasy těžknou a jsou trochu hrubé. Také mi přišlo, že se po delší době používání začaly více mastit.



Můj závěr je tedy takový, že pokud se vám bude líbit vůně, nevadí vám Balea a chcete něco fakt levného s ucházejícími výsledky, jděte do něj. Kdo ale není na sladké, dejte od něj ruce pryč, jinak bude každé použití brzo utrpení.

2 komentáře:

  1. Já mám kondicionér s fíky. Moc hezky voní a vlasy se mi po něm hezky lesknou a dokonce i trochu voní - což je u Balea nečekané..

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fajn, že se Ti tahle vůně líbí :) Já už se naštěstí blížím ke dnu toho šamponu a raději si příště vyberu něco míň sladkého.

      Vymazat