pátek 14. března 2014

Rozhodně ne! TAG

Hezký den :) Dnes to bude odpočinkový článek, konkrétně TAG, který mám připravený už asi týden :)


Jídlo
Fazole, mák, hrozinky, špek....Vážně to mám psát všechno? :D Ne, tohle je asi to jediné, na co si vzpomenu. Ale samozřejmě je víc jídel, co nemusím, ale při nejhorším je přežiju. 

Oblečení
Neoblíkla bych si takové ty rádoby moderní super drahé věci z módních přehlídek. Uznejte, že většina z toho není ani na venčení psa. V reálném v životě se mi nelíbí modní trend kombinování vzorů nebo třeba punčochy se vzorem podvazků :D A také míchání příliš mnoha barev. Líbí se mi jednoduché modely.

Hudba
V hudbě se moc nevyznám a většinou mám staženo pár hitů, co jsou aktuálně v rádiu. Vyloženě nesnáším takové ty podivné styly jako techno nebo rap.

Vůně a zápachy
Nelíbí se mi chemická jahoda a růže. Jistě, určitě v nějakém provedení je to super, ale já nic takového ještě neobjevila. A také přeslazené vůně mi začnou lézt brzo na nervy.

Roční období
V zimě nesnáším, když mrznu někde na zastávce, jinak zimu a sníh mám ráda. V létě nesnáším, když ze mě leje jenom co vylezu z baráku, ale u vody je vedro fajn. Takže nemám ráda extrémy. A také takové ty přechodné fáze typu tání sněhu (břečka) nebo ráno zima a odpoledne vedro (těžko se obléká). A také dlouhodobé sychravé počasí. Jinak mi nevadí ani podzim.

Sladkosti
Mám ráda čokoládu a tak, ale nemám ráda lízátka a barevné ovocné bonbony. 

Youtube
Všudypřítomné reklamy (potřebuje to ještě nějaký komentář?).

McDonalds
Tak tam chodím v nouzi nejvyšší, ale nebyla jsem tam už určitě déle jak rok. Když už něco musí být, tak raději KFC (hodně lidí a bezedný kelímek, klasika...). Ale to je taky tak jednou za rok. 

Lidé
Nesnáším lháře, lidi, co pořád mění názory a lidi, co na všechno odpoví NEVIM. Ty bych fakt střílela. 

Celebrity
Momentálně mi nejvíc vadí porno hvězda Miley Cyrus a budoucí drogový král Justinek Bieber. Tak si říkám, že ti dva by se k sobě krásně hodili, že? Tak a teď si mě skalní fanynky najdou a zabijou mě :D Jo a také ty rádoby hvězdičky, co vlastně nic nedokázaly. Třeba ta silikonová štětka, co si vzala asi v sedmnácti toho staršího chlapa, aby se zviditelnila....nějaká Courtney tuším.... Ovšem my máme naší Ornellu, takže nemusíme závidět kamarádům za oceánem....

Vlasy
Určitě bych nemohla mít vlasy krátké nebo totálně holou hlavu, případně dredy. A ani se mi nelíbí křiklavé barvy. A pak extrémní délky. Jen párkrát v životě jsem viděla ženu, co měla vlasy delší jak do pasu a měla je hezké.

Party
Já tedy skoro nikam nechodím, ale když už, tak mě štvou ty možná ani ne patnáctileté děti opíjející se do němoty (a kdyby jenom to).

Jízda autem
Nemám ráda lidi, co si berou auto, i když pěšky by tam byli za pár minut a pak samozřejmě nezodpovědné osoby tahající za volant alkohol a drogy.

Rodiče
Takové ty páry věčně na drogách nebo nalité, co na své děti jen v jednom kuse řvou a to i na veřejnosti. Kdo jezdí MHD, ví, co myslím.

Instagram
Věc jdoucí mimo mě. Ale určitě bych se taky zapojila, kdybych ho měla, takže ho neodsuzuji :)

Napište mi nějaké své NE, popřípadě hoďte odkaz na svou verzi TAGu :)

Žádné komentáře:

Okomentovat