čtvrtek 6. března 2014

Krém Balea s mandlovým olejem

Hezké čtvrteční dopoledne (optimismus, zítra je pátek :D) :)

Nejdřív důležitá obecná informace. Založila jsem email, na který mi můžete psát věci, které nechcete psát do komentářů. Upřímně technicky nadaný člověk nejsem a tak je možné, že někde můžete dohledat mail, pod kterým je založený blog, ale nijak jsem to nezkoumala. Každopádně já na gmail zvyklá nejsem, takže tu máte tento seznamácký: worldbynaire@seznam.cz. Někam na blog na viditelné místo ten mail napíšu (až se s tím technicky nějak poperu :D

A teď už k hlavnímu tématu: dnes jsem si připravila recenzi na Baleu. Konkrétně na tělový krém v mandlovým olejem, kterého obsahuje 40 procent. Nejsem si jistá, jestli se běžně ještě prodává, protože já ho mám už poměrně dlouho, ale nedávno jsem ho ještě někde viděla. Cenu už si bohužel nepamatuji, ale myslím, že nestál víc jak 60 Kč.



Tolik obecné informace a teď už moje osobní hodnocení.

Je fakt dost mastný a má takové to olejové vstřebávání, které opravdu nemám ráda. Vstřebává se nekonečně dlouho, a i když mi dojde trpělivost a obléknu se, tělo je mastné dál a do pyžama se (naštěstí) nevsakuje moc rychle.

Vůně se mi ze začátku v tubě líbila. Ale po nanesení na tělo mi v ní něco vadí a také je dost sladká. Vonět na kůži vydrží i do druhého dne, to už naštěstí není tak brutální jako po natření. Samozřejmě jsou trochu cítit i mandle/marcipán, ale vůně je prostě divná.

Nemám moc suchou pokožku a navíc zrovna ještě používám poměrně výživný sprchový gel od Dove. Každopádně si myslím, že ani extra suché pokožce nepomůže, protože u něj nevidím žádnou hloubkovou hydrataci. Prostě kůži na povrchu zamastí a to je tak všechno.



Jeden čas byla i varianta s pistáciovým olejem, což teda vonělo mnohem lépe, ale krém jsem si nekoupila. Někomu možná tenhle styl krémování vyhovuje, ale já dávám přednost co nejrychlejšímu vstřebání a hloubkovější hydrataci.

Stihly jste tuto limitku? Máte názor jako já nebo se vám zdá super?

2 komentáře:

  1. Souhlasím s tebou :-) Mně nejdřív teda hodně vyhovoval, proto jsem si koupila hned další balení + ještě jedno s jinou parfemací, ale pak mi taky začalo vadit, jak moc je mastný a že se vůbec nevstřebává.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho zkoušela vyměnit s mamkou za jiný krém, ale taky říkala, že je na nic a navíc nesnáší výrazné vůně. Každopádně jsem ho dala do spotřebovávacího plánu na březen, tak to nějak musím přežít a vypotřebovat ho :)

      Vymazat