sobota 22. března 2014

Hurá do trafiky!

Hezké sobotní dopoledne :)

Už včera jsem vám chtěla ukázat, co jsem si pořídila, ale nějak jsem zapomněla přidat do článku tuhle fotku, tak jsem se rozhodla udělat to ve zkratce dnes. Když jsem se vracela ve čtvrtek do Prahy, zavítala jsem při čekání na autobus i do trafiky. Věděla jsem, že v čísle Elle na duben (110 Kč) má být micelární voda od Bourjois, akorát jsem nevěděla, kdy přesně časopis vychází. Měla jsem štěstí, v trafice měli poslední (a to berte v potaz, že šlo o zapadákov, kde mají tak dva obchody s oblečením na jediném náměstí).

Časopis sám o sobě je klasická snobská hrůza, kde když se vám něco zalíbí, pravděpodobně budete šetřit do konce života. Takže skutečně jsem si ho kupovala jen kvůli té micelárce. Pátrala jsem na netu a stojí kolem 150 Kč, takže tohle byla dost výhodná koupě. Sice jsem nečetla jedinou recenzi a tak, ale je to dobrá příležitost ji zkusit.

Jinak v časopise najdete na každé druhé stránce reklamu. Jediné bonusy jsou pro mě poukázka na slevu 250 Kč do Orsay a vzorek CC krému od Estee Lauder. Ovšem i kdyby mi vyhovoval, stejně si jej nebudu moci koupit :D V časopisu byl ještě vložený katalog Manga a pozor, včera jsem Mango v rychlosti proletěla a skutečně jsem tam většinu věcí zahlédla.



Jo a málem bych zapomněla: včera jsem běžela náhodou kolem Tezenis a měli akci, všechny podprsenky za 150 Kč za kus. Bylo narváno, u kabinek fronta, takže jsem žádnou ani nezkoušela a riskla to. Překvapivě sedí všechny dobře :) Takže poučení: více si tyhle akce hlídat, přece jen za 150 něco, co stojí normálně 400, to se fakt vyplatí.

Máte už Elle a zaznamenaly jste Tezenis akci nebo alespoň sledujete tyhle slevové akce?

4 komentáře:

  1. Elle nemám a ani nechci :-D Značku Bourjois nemám ráda a micelárky taky ne a Elle už vůbec ne :-D
    Ovšem ty podprsenky, to je jiná liga :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si piš, dala bych sem i fotky, ale nechci nikoho pohoršovat :D A speciálně pro Tebe: dneska jsem si pořídila šampuk Ultimate Shine :p

      Vymazat
    2. Ale, klidně jsi mohla :-D Jsme ženský, ne? :-))) Pravděpodobně všechny tady :-D
      Tak to jsem pak zvědavá na recenzi ;-)

      Vymazat
    3. Dobře, až si nakoupím ještě další oblečení, tak udělám nějaký článek :D Zatím nemám jedinou věc z jarního seznamu :D

      Vymazat