pondělí 10. března 2014

Dove Supreme Cream Oil Shower - svůdný samet

Hezké pondělní (pro mě ráno). Doufám, že jste do nového týdne vykročily hezky pravou nohou. Já se samozřejmě hned při snídani málem udusila, tak snad to není znamení do nového týdne :D Snad jste si užily i víkend :) Já ho trávila na chatě, chodila jsem hodně ven, jen na to kolo jsem se nějak nedostala. Bylo tak nádherně, že mě napadlo tam zůstat celý týden, ale měla jsem s sebou málo věcí, tak jsem raději jela domů. Přece jen je ještě docela chladno.

Dnes se podíváme na zoubek sprchovému gelu, který aktuálně používám. Dala jsem si ho do spotřebovávacího plánu na březen a myslela jsem, že ho nemám šanci spotřebovat, protože byl skoro úplně plný. Musím přiznat, že jsem už rozhodně za polovinou :) Přesnou cenu nevím, byl součástí nějakého balíčku, ale tipuji kolem stovky.



Sprcháč slibuje luxusní kombinaci výživného krému a oleje. A prý má senzačně pěnit.

No s tou pěnou bych silně pochybovala. Zdá se mi spíš jako krém a pěnu jsem skutečně nezaznamenala. On i jako krém vypadá. trochu řidší, ale jinak bílý a strukturou jako tělové mléko.

Voní hezky, ale ne ovocně. Nazvala bych to asi jako luxusní krémovou vůni. To slovo luxusní tam nahrazuje to něco navíc oproti vůni krému :D Každopádně aroma neurazí, ale mě ani nějak vyloženě nenadchlo. V poslední době jsem si zvykla na originalitu Lush nebo ovocné vůně. Na druhou stranu dávám plus, že vůně není "těžká". Na pokožce vydrží tak dvě hodiny.

Jeho používání je hrozně příjemné. Skutečně je krémový a jemný. Po opláchnutí na těle nezůstane slizká vrstva, ale pokožka je hezky hydratovaná. Já osobně bych se po něm nemusela ani mazat.

Celkově ho tedy mohu doporučit. Klidně bych si ho koupila zas, ale už se hrozně těším na ovocné vůně a také chci vyzkoušet zase něco nového. Parfemace mi navíc sedí spíš k zimnímu období a teď, když se venku všechno chystá na jaro, to chce spíš něco svěžího :) Takže pokud vám nevadí, že nepění, klidně do něj jděte, sprchování s ním je opravdu super (a proto mi tak rychle ubývá) :)

Kupujete si sprchové gely od Dove nebo znáte konkrétně tento? :)

4 komentáře:

  1. Tenhle sprcháč neznám, ale od Dove jsem před pár dny začala používat jiný. Nějaký ten s bambuckým máslem a vanilkou a můžu říct, že jsem z něj docela na rozpacích. Na jednu stranu je pravda, že opravdu nevysušuje (necítím potřebu se namazat po umytí), ale na druhou stranu mě po něm trochu svědí kůže. I když sprcháč důkladně opláchnu, pořád mám pocit, že mám na sobě mýdlo a není to moc příjemný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se v sortimentu Dove moc nevyznám, ale je to škoda. Já vždycky věřila, že je to taková neškodná značka :(

      Vymazat
    2. Dove je právě hodně chemická značka, i když se tak vůbec netváří :-D

      Vymazat
    3. Já zrovna neměla na mysli chemii, ale přišla mi taková sympaticky krémová nebo jak to vyjádřit :D

      Vymazat