pondělí 5. května 2014

Mini recenze - přírodní kondicionér Pantene

Ahoj :) Dnes se ve zkratce podíváme na jeden produkt, který jsem občas používala na chatě a minulý týden jsem ho spotřebovala. 

Nekupovala jsem ho, nechala ho u nás kdysi sestřenka a už ho v lahvi moc nezbylo, takže na nějaké pravidelné používání to nebylo. Já sama jsem kdysi od Pantene něco používala, ale už bohužel netuším, jaká to byla řada. Momentálně mám v krabici se zásobami jeden šampon (Aqua Light), ale na ten se dostane až za delší dobu. 

Upřímně po Pantene jsem se jinak v drogerii moc nedívala, takže si nejsem jistá aktuálními cenami, ale řekla bych, že kondicionér do stovky seženete. Je z nějaké "přírodní" řady. 

Vůně je rádoby přírodní, ale tak chemicky přírodní. Rozhodně nevoní jako klasický "kopřivák". Což je dobře, protože tohle jemné aroma mi vyhovuje mnohem více než ostrost bylinek. 

Kondicionér je bílý, středně hutný. Stačí ho malinko a do vlasů se hezky vpracovává. I když o delším působení nic nepsali, já ho vždy aspoň minutku na vlasech nechala. Vymývá se také dobře.

Vlasy jsou po něm hebké, jemné, dobře rozčesatelné. Bohužel vůně moc dlouho nevydrží. Překvapilo mě, že i mé vysušené melírované vlasy zkrotil. Vlasy nezmastil a vydržely po něm svěží stejnou dobu, jako vždycky.

Nějaké dlouhodobější účinky posoudit nemohu, protože jsem ho skutečně nepoužívala dlouhodobě a během pár použití jednou za čas se zázraky čekat nedají.


Kondicionér bych si koupila klidně zas. Ale ještě mám doma kompletní dvě řady jiných značek a určitě do té doby objevím něco dalšího, takže je to spíš dlouhodobější výhled.

A co vy a Pantene nebo konkrétně tento kondicionér?

2 komentáře:

  1. To, že vlasy nemastí vidím jako velké plus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, protože co mám melíry, nanáším kondicionér trochu výše než dříve. I když samozřejmě ne úplně k pokožce :)

      Vymazat