středa 18. června 2014

Sprchový meruňkový krém Nivea

Ok, krém je možná přehnané slovo na to, že jde o sprcháč, ale použila jsem prostě doslovný překlad.

Sprcháče si vybírám podle vůně a podle ceny. Dalo by se tedy říct, že v téhle kategorii u mě rozhoduje jen poměr vůně-cena. Nějaká hydratace rozhodující není, protože většinou se stejně mažu ještě krémem a pokud sprcháč vyloženě nevysušuje (což se mi ještě u žádného nestalo), je to v pohodě.



Meruňková vůně mě zaujala hned, protože jsem ještě nic s meruňkami nezkoušela. Broskvové vůně jsou na každém rohu, ale čistě meruňkové ne. Musím podotknout, že meruňky moc nejím a syrové už vůbec ne, ale tahle vůně mě dostala. Je krásně věrohodná, žádná chemická. Navíc je tak akorát sladká s trochou svěžesti a šťavnatosti. Prostě ideální na léto :) Vůně se na pokožce drží několik hodin.

Sprchový gel má bílou barvu a střední hustotu. Po těle hezky klouže, příjemně se roztírá a docela dost pění, což mě vzhledem k jeho krémovitosti překvapilo. Další plus je, že ho stačí málo.


I když obsahuje dokonce i meruňkový olej a slibuje zázračnou hydrataci, u mě to prostě nefunguje. Nemám suchou pokožku, ale hydratace jsem si nevšimla. Ale nevysušuje a to je hlavní.

Ve složení se moc nevyznám, ale je jasné, že zrovna extra přírodní sprcháč to není. Ale to u Nivey asi ani nikdo nečeká.


Cenu si nepamatuji, mám ho už doma dlouho, ale bude to něco kolem 60 Kč. Za mě ho můžu jedině doporučit. Vůně je super, používání příjemné a nevysušuje.

5 komentářů:

  1. Jé, meruňky ♥ Škoda, že není oranžový, to bych si ho koupila :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě zas těší, že je bílý, protože oranžovou nesnáším :D

      Vymazat
  2. Sprcháč vypadá super! Merunková vůně je opravdu neobvyklá u takových produktů! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě se mi vybavuje nějaký peeling, možná od Yves Rocher, ale jinak vážně jen samé broskve nebo směsi :)

      Vymazat
  3. Taky jsem ho měla a voněl mi přájemně :)

    OdpovědětVymazat