pátek 6. června 2014

Levný krém na ruce Isolda

Hezké páteční odpoledne :)

Na dnešek jsem si připravila jeden tip na levný krém na ruce, který ale vůbec není špatný. Dostala jsem ho minulé léto od strejdy společně s dalšími krémy (olivový jsem vám už kdysi představovala). Sama bych si ho nejspíš nekoupila, kdybych ho někde viděla. Je fakt, že většinou koukám v drogeriích po těch známějších značkách a navíc tenhle ani není v pidi kabelkovém balení. Sice to není žádný obr, ale do kabelky by mi klidně stačil poloviční.



Bohužel vám neporadím, kam pro něj jít, protože si nějak nevybavuji, že bych ho někde viděla, ale zkusila bych zapadlejší drogerie, popřípadě internet, kde ho seženete kolem 30 Kč.

Krém jsem vytáhla ze zásob, když mi na chalupě došel Oriflame a nic jiného jsem tu neměla. Překvapil mě, že vůbec není za tu cenu špatný.

K obalu bych asi napsala jen to, že odpovídá ceně :D Ale tak není přeplácaný, nijak mi nevadí. I když rozhodně výstavní kousek na poličku to nebude.

Samotný krém je bílý, lehce do žluta a poměrně hutný, ale rozhodně ne jako máslo. Voní trochu jako Indulona (teda co si tak pamatuji, dlouho jsem ji neměla). Zkrátka "chemické" krémové aroma. Ale nijak mi to nevadí, v poslední době mám tyhle klasické vůně ráda. Voní trochu sladce, možná cítím med. Vůně se drží i pár hodin po vsáknutí.

Na namazání stačí malinko, protože je dost výživný a mastný. Ale vstřebává se docela rychle, v mém případě během pár minut, protože na noc si dávám větší množství. Nelepí. Ráno po opláchnutí rukou nejsem mastná, ale zároveň jsou ruce vyživené. Samozřejmě s máslem se to nedá srovnávat, ale je hodně dobrý.



Obsahuje i UV filtr, takže tipuji, že je primárně určený na obličej. To jsem tedy nezkoušela, protože nechci riskovat, že by mi vyskákaly pupínky. A vzhledem k mastnotě krému je mi jasné, že by se to stalo.

Složení posuďte samy. Moc se v tom nevyznám, ale je mi jasné, že to žádný hit není.


Omluvte kvalit fotek, ale líp to vyfotit nešlo. Snad z toho aspoň něco vyčtete.

Podruhé bych si krém nejspíš nekoupila. Mám doma poměrně velké zásoby a určitě chci zkoušet další krémy. Možná bych nad ním uvažovala, kdybych objevila poloviční balení, protože do kabelky by byl levný krém ideální.

Zkoušely jste někdy něco od téhle značky?

5 komentářů:

  1. Já mám tento krém taky akorát z měsíčkem lékařským a alantoinem. Vyživí opravdu dobře a já mám problém, že se mi při stresu hodně potí ruce a tomuto také zabrání takže pro mě je za tu cenu vážně skvělý!! :)

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To s tím pocením je zajímavé, nikdy by mě nenapadlo, že na to funguje nějaký krém, který k tomu ani není určený :)

      Vymazat
  2. My ho měli taky a pohodička:) jen ten obal, no.. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ber to tak, že pořád lepší hnusný obal u krému než u dekorativky :D

      Vymazat
  3. O tomto som ešte nepočula

    pls follow me:
    http://anahjalliyah.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat