čtvrtek 12. června 2014

Dnešní nákupy v Palladiu

Hezký den :) Omlouvám se za kratší pauzu, ale v tom horku jsem nebyla schopná vůbec nic dělat.

Dnes ráno jsem vyrazila do Palladia pro boty. Chtěla jsem nějaké pohodlné sandálky, popřípadě i nějaké letní boty na nižším podpatku. No a jak výprava pro boty dopadla?

Jako první jsem vlezla do Ann Christine. Chodím tam vždycky, protože je to levný obchod a mám to hned u nosu cestou od tramvaje. Zkoušela jsem si tam troje šaty. Jedny jsem zavrhla hned, protože byly takové beztvaré a ještě z nepříjemného materiálu. Prostě ten druh, kdy i v XS vypadáte jako v sedmém měsíci :D Sice měly hezkou lososovou barvu a nikde neškrtily, ale nacpala bych do nich slona a možná ledního medvěda k němu.

Nakonec jsem si vybrala dvoje. Tyto malinové stály 349 Kč. Měly je i v černé, ale ta se mi na léto zdála smutná a navíc tmavých šatů mám dost. Nejsem si moc jistá tím, že jsou bez ramínek. Sice se mi to líbí, ale je to dost nepraktické, protože jsem líná sundavat z podprsenek ramínka :D Každopádně materiál je super, jsou lehké a rozhodně nikde nebudou škrtit. Na procházku s kamarádkou budou super a někdy je určitě vytáhnu i do města.


Tyhle bílé stály 449 Kč a měly je i v černé. Ale tmavé krajkové mám už dvoje, tak jsem si vzala tyhle. Ještě si úplně nejsem jistá, jestli si je nechám nebo je vrátím, protože jsem je moc důkladně nezkoušela. Bylo tam horko na padnutí a byla jsem ráda, že jsem sebou v kabince nesekla. Bojím se, že budou dost průhledné, jako tílko, co jsem si v tom stejném obchodě koupila nedávno. Na rozmyšlenou mám 14 dnů, tak ještě uvidím. Na doma byly přece jen drahé a také bílá není nejpraktičtější barva.

Příhoda pro zasmání: nejdříve jsem se nasoukala do malé velikosti, protože jsem nějak tu cedulku přehlédla, a pak jsem ty šaty nemohla sundat :D Už jsem se bála, že budu muset někoho poprosit, aby mi pomohl. Zní to vtipně, ale fakt mi v tu chvilku nebylo nejlíp. Nedokážete si představit tu radost, když jsem se z nich vymotala :D



Pak jsem oběhla ještě pár obchodů, ale nic mě nezaujalo. Přesunula jsem se tedy konečně do podzemí k těm botám.

Vybrala sem si je hned v prvním obchodě, a to v CCC za 399 Kč. Moc jsem takovéhle placaté nechtěla, protože vím, jak nezdravé jsou úplně rovné podrážky, ale žádné další se mi nelíbily a nějaké jsem už nutně potřebovala. Lepší by byly, kdyby byly jenom nude bez jakýchkoliv ozdob, ale bohužel. Aspoň jsem si tedy vybrala kombinaci zlaté i stříbrné, aby ladily k víc věcem (s tím souvisí to, že stále sháním nude kabelku). Pak jsem oběhla i Deichmann a Reno. Všude převažovaly boty na klínku, které se mi moc nelíbí nebo podobný typ, co jsem si vybrala já, ale v žabkotivém provedení a ty mě dřou. Jen v Renu měly jedny nude od Esprit na takovém nižším příjemném podpatku bez jakýchkoliv ozdob. Akorát stály něco kolem 1500 a to je trochu přes limit. Takže ve výsledku jsem ráda, že jsem si koupila tyhle. Tohle je 37 a větší neměly, ale naštěstí mi padnou přesně. Zkoušela jsem si i 38 v černém provedení se stříbrnými flitry, ale ty už mi byly velké.




Cestou na metro jsem měla v trajektorii lékárnu, tak jsem se šla zeptat, co má Bioderma tenhle měsíc v akci. Byla tam taková malá štíhlá blonďatá slečna, velmi ochotná, očividně věděla, o čem mluví a hodně věcí měla ozkoušených (ok, to sem nepatří, ale milá obsluha vždy potěší). Bioderma tedy měla tento měsíc tělový krém, který jsem vlastně vůbec neměla v plánu kupovat, ale pak jsem si řekla, že je to super příležitost, protože plnou cenu bych za něj nezaplatila. Na testeru byl moc příjemný a jemně voněl, tak jsem se rozhodla těch 99 Kč obětovat. Tímto moc chválím Biodermu za nápad dát každý měsíc jeden produkt za 99 Kč, protože se tímto ceny přiblíží běžným smrtelníkům, co nejsou ochotní utrácet tolik za kosmetiku. I já plánuji otestovat tímhle stylem nějaké věci, co bych si normálně nekoupila.


No a když už jsem tam byla, nemohla jsem odolat tomuhle zkušebnímu setu, který obsahuje balení micelárky, krému a séra pro dehytratovanou pleť. Stál 79 Kč, což je, myslím, velmi hezká nabídka a na vyzkoušení to stačí. Testovat budu ale až tak v červenci, protože chci výrobky zkoušet co nejdelší dobu v kuse a teď nemám čas řešit nějaké pupínky, kdyby náhodou...




Jak už jsem se zmínila, na micelárky moc nejsem a Sébium mi vyloženě nesedla. Ale přesto jsem se rozhodla zkusit tu opěvovanou růžovou a pořídila jsem si ji v mini balení za 79 Kč. Kdyby mi náhodou nesedla, aspoň budu mít hezkou malou lahvičku, kam si přeliju na cestování něco jiného.
Koukám, že na fotce mám kus palce, ale pardon, už nemám sílu to přefocovat.



Pak už jsem chtěla opravdu domů, jenže cestou jsem narazila na stánek Nevo, který je před DM a odchytla mě nějaká Ruska (mluvila česky s přízvukem) a hned začala štěbetat a znáte to :D S mým svolením mi odlakovala jeden nehet, zkoušela na mě nějakou leštěnku (což nesnáším, z toho zvuku mě mrazí) a patlala na mě krémy a oleje, bílou tužku pod nehet (tedy výsledek super, nehet mám krásně čistý a leskne se jak nalakovaný)... A pak mi nabízela celou sadu na nehty s tím, že "studentská verze stojí 650 Kč (hahaha) a leštěnku mi zadarmo vymění jednou za dva roky. To jsem teda řekla, že ne, jenže pak mi nabídla "mýdlo na obličej". Polovina je tvořená solí a polovina bahnem a má mít zároveň peelingový efekt. K tomu mi jako "dárek" dala houbičku (jo, přesně tu, co stojí v drogerii pár korun a ještě je větší). Ta sranda mě stála 200 Kč, což je teda za mýdlo pálka, ale už jsem nějak neměla sílu, tak jsem ve své odmítavé rozhodnosti povolila. Doufám, že to tedy aspoň k něčemu bude.



Jinak jsem teď zapátrala v letáčku, co mi ta Rusko dala do tašky. Kosmetika značky Nevo Dead Sea Spa je založená na přírodních surovinách z mrtvého moře. Takže tedy hlavně sůl a bahno. V letáčku je vše možné od krémů až po péči o vlasy. Musím říct, že mě značka docela zaujala. Ale nelíbí se mi systém prodeje, protože nesnáším, když mi někdo něco cpe. Ceny v letáku samozřejmě nejsou, to by můj zájem okamžitě zchladilo :D Myslím, že kdybych narazila na prodejnu bez nátlaku a s množstvím testerů, tak bych se tam hned vyrazila podívat. Máte zkušenosti s touto značkou?

To je protentokrát vše. Ještě jsem se chtěla stavit v DM, ale byla tam mega fronta a já už byla unavená a upečená. Každopádně zítra se ještě v DM stavím, ale v jiném, blíž u baráku. Stejně musím koupit krmení křečkovi, tak to spojím dohromady :D Mám vyhlídnutých několik baleáckých věcí, ale o tom až jindy.

Zaujalo Vás něco z mého nákupu?

4 komentáře: