čtvrtek 26. prosince 2013

Vitaminy


Ahoj! Dnes si dáme netradiční téma. Nejedná se o kosmetiku, ale přece jen s krásou souvisí. Myslím si, že krása je nejen o tom, co si napatláme zvenku, ale celkově vypovídá o stavu našeho těla. Pokud pominu klasiku typu nežijte ve stresu (hahaha, jak asi, když se dnešní doba taková?), hodně pijte a choďte ven, mám ještě další dva pomocníky. 

Dříve jsem měla opravdu hroznou pleť. Myslím, že největší podíl na zlepšení má hormonální antikoncepce, ale věřím, že také vhodné doplňky stravy se zasloužily o zlepšení. Jako první tu mám Acnevac. Doporučila mi jej přímo kožařka. Prý není jenom na pleť, ale celkově na imunitu. Toho jsem si tedy nějak nevšimla, ale je fakt, že pleť se mi po něm zdá lepší. Možná je to i tím, že stárnu, lépe o pleť pečuji atd, ale je fakt, že za skoro 9 měsíců, co ho beru, vidím zlepšení. Funguje to tak, že si koupíte jedno balení, ve kterém jsou tši platíčka. Berete vždy jedno platíčko (10 dnů - 1 tobolka denně), poté dvacet dnů pauzy a pak další platíčko. Pro konečný účinek se mají brát alespoň dvě balení, tedy půl roku. Já už mám třetí a dodělávám poslední platíčko. Uvažuji, že zkusím vysadit, ale děsí mě případné zhoršení pleti.






Biosil je podle všeho klasika, ale já jej objevila teprve nedávno. Má zlepšovat kvalitu vlasů, nehtů a pleti. Já ho neberu úplně denně, protože všeho moc škodí. Když beru Acnevac, tak Biosil vynechávám úplně a když beru jenom Biosil, tak ne úplně denně. Sice se zapíjí, ale má přijemnou mentolovou chuť. Tabletky jsou malé, takže s užíváním nejsou žádné problémy. Co mě ale nepotěšilo, je něco, co mi řekla kamarádka. Nějaká její známá ho prý také brala. Nejdříve byla hrozně spokojená, ale poté jí začaly hrozně moc padat vlasy. Nevím, co je na tom pravdy, je také možné, že to měla z něčeho jiného, ale rozhodně to není pozitivní informace. Co se týče mých výsledků, zatím se nijak neprojevuje. Pleť mám relativně ok, ale tam je samozřejmě hodně ovlivňujících faktorů. A na další účinky je třeba počkat delší dobu. Určitě vám dám časem vědět, jestli se něco změnilo. Jinak si myslím, že za cenu 60 Kč za 60 tabletek to není nic, co by člověka zruinovalo.





4 komentáře:

  1. Já si teď v zimě kupuji vitamín C s postupným uvolňováním. Sice jím i dost ovoce a podobně, ale prostě když v zimě a na podzim jím vitamín C v tabletách nejsem nemocná. A když ano, tak jen 3 dny a jsem OK. Jako druhý a poslední jsem si koupila Magnesium B6. To je vše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do mě máma dřív cpala klasický Celaskon, ale stejně jsem byla pořád nemocná. Teď je mou životní láskou hroznové víno bez pecek a mandarinky a jsem nemocná mnohem míň :)

      Vymazat
  2. Biosil jsem také měla a nezaznamenala jsem žádný účinek. Očekávala jsem od něj zlepšení kvality vlasů, ale nic se bohužel nestalo. Ten první produkt vůbec neznám...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tím Biosilem jsi měla aspoň štěstí, že ti nijak neublížil :) Já si říkám, že možná bych zkusila ještě jedno balení, přece jenom chvíli to trvá, než se nějak projeví. Ale pak to asi vzdam

      Vymazat