neděle 21. září 2014

Tělové mléko Eveline orchidej a kokos

Ahoj :) Na dnešek jsem sice článek neplánovala, ale popadla mě děsná chuť něco napsat :D

Podíváme se na tělové mléko, které jsem si koupila už asi před rokem, ale pak jsem ho dlouho nepoužívala a vrátila jsem se k němu až před letošním létem. Pořídíte ho například v drogerii Teta. Já ho měla v balení s tužkou na oči (kterou jsem nevím proč dala sestřence, dneska by mě docela zajímalo, jaká by byla) a cena byla kolem 110 Kč. Nevím, jestli o tu tužku to bylo dražší nebo byla jako bonus navíc. Každopádně ani 110 Kč za půl litru mi nepřijde jako vysoká cena.



Obal se mi líbí. Evokuje ve mně léto, moře, sluníčko, dovolenou a pina coladu :D Pumpička je praktická. Můžete s ní i cestovat, protože má takový ten zaklikávací mechanismus, takže se vám mléko nevymáčkne do tašky. Ale popravdě pochybuju, že by s sebou někdo tahal na dovolenou půl litrové balení čehokoliv.

Vůně je naprosto boží. Kokos se většinou kombinuje s něčím šíleně sladkým, což mi časem vždycky leze na nervy. Ale kombinace s orchidejí je prostě o několik levelů jinde. Vůně není moc sladká, takže mi nevadí mléko používat denně. Kdybych nevěděla, že je tam orchidej, tak bych ji nedokázala identifikovat. Prostě kokos s něčím zajímavým navíc. Vůně ráje :D Navíc pár hodin na kůži vydrží.


Snad z obrázku něco přečtete, prostě do kulata se fotí blbě. 

Mléko je poměrně hutné a bílé. Rozhodně neteče, a když vyndáte pumpičku, uvidíte v krému díru po hadičce hodně dlouho. Tak dlouho, že jsem nezjistila, jak dlouho. Přesto je poměrně lehké a snadno se roztírá, nedělá bílé pruhy.

Vůně nevůně, důležité jsou samozřejmě účinky. Jak si můžete přečíst na obrázku, výrobce avizuje hydrataci po dobu 24 hodin a rychlé vstřebávání. Nemám suchou pokožku, takže teoreticky by mi mělo bohatě stačit. Ale nestačí. Přijde mi, že sice mám něco na pokožce, ale už nic neproniká dovnitř. A já jsem dost líná se mazat, takže bych ráda, aby to aspoň k něčemu bylo, když už se namáhám.

Nejhorší je pro mě bohužel to, že lepí. Šíleně moc lepí. Chvilku roztíráte, ale jenom co zmizí mastný pocit, nastupuje nejhorší ulepenost, co jsem kdy na těle měla. A vydrží lepit šíleně dlouho. Většinou to čekání vzdám a obleču se, takže se na mě nalepí i pyžamo. 

Můj celkový závěr je, že si mléko rozhodně znovu nekoupím a už se moc těším, až ho spotřebuji. Bohužel jsem teprv v polovině :D Vůně super, ale lepení nejsem ochotná překousnout a minimální hydrataci taky ne.

Zkoušely jste ho?

2 komentáře:

  1. Jéé, lepivý krém, tak to nechci :D. Takhle mě na první pohled zaujal, obal má krásný i ta vůně by se mi určitě líbila :). A půl litru za 110 Kč je cena krásná
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat