pátek 19. září 2014

Nákupy v Yves Rocher, Douglas a DM

Pěkný pátek všem :) Včera jsem navštívila DM, takže jsem konečně nasbírala dost novinek, aby to stálo za nakupovací článek. 

Po bleskovém nákupu jsem zamířila s kamarádkou do divadla na muzikál Mata Hari. Nebylo to špatné, ale určitě jsem už viděla lepší. Prostě žádná písnička mě extra neupoutala. Po divadle jsme vyrazily na nealko verzi mojita do našeho oblíbeného baru. Pití bylo výborné, ale rozhodla jsem se, že ho zkusím někdy vytvořit doma. Bohužel podle nápojového lístku byly ve složení i věci, o kterých jsem netušila, že by v mojitu měly být :D Ale možná tam byly jen jako náhražka za alkohol, těžko říct :D Dneska jsem si ráno dala na obličej masku. Použila jsem slupovací od Ryoru, protože mi zbytečně zabírá místo a potřebuji se jí už zbavit. Světe div se, ale už podruhé v řadě se mi ji podařilo sloupnout v kuse, což se mi nepovedlo za celou historii používání. Možná ji začnu používat častěji a třeba přehodnotím svůj názor na ni.

Ale zpátky k nákupům. Moc jsem toho kupovat nechtěla, protože mám zásob dost a nechci moc utrácet. Přece jenom s blížícím se podzimem budu potřebovat nějaké nové oblečení a do toho investuji raději než do kosmetiky.

V Yves Rocher jsem uplatnila slevu 40 procent na dva výrobky. Vybrala jsem si čistící gel a péči proti celulitidě. Gel stál před slevou 109 Kč. Už na něm totiž nějaká sleva byla, takže po nějakém divném sečtení slev jsem platila 95 Kč. Jinak úplně základní cena bez jakékoliv slevy je 159 Kč. Gel proti celulitidě mě zaujal už někdy v červenci, když jsem si založila kartičku a dostala jsem leták s nějakým povídáním, kde se šíleně chvástali, že konečně objevili něco, co funguje. Slečna prodavačka říkala, že ho zkoušela, ale že funguje jen na bázi redukce vody, takže po ukončení používání je efekt pryč. Jsem na to zvědavá, ještě jsem ho neotevřela ze strachu ze zklamání :D Cena před slevou byla 750 Kč, takže 450 je sice taky pálka, ale už se to rozhodně vyplatí.



Jako dárek jsem dostala diář, podivnou lampičku (bez baterek samozřejmě) a ještě růžovou propisku, kterou jsem před focením nemohla najít. Ale není nic extra, obyč levný lehký plast, tak snad aspoň bude psát :D


Kolem Douglasu jsem šla náhodně a hned u vchodu jsem objevila košíky s populárními suchými šampony. Toužila jsem ho vyzkoušet už hodně dlouho a tohle byla láska na první přičichnutí. Voní jako pina colada! Hodně oblíbená je i třešeň, ale ta se mi tolik nelíbila. Zatím mám rozdělanou Baleu, ale už se moc těším, až vyzkouším tento. U pokladny jsem se nechala ukecat na vzoreček peelingu za 29 Kč. Někdy bych se vážně za tu svou neschopnost odmítnout nafackovala! Protože tolik peněz za peeling max na tři použití je trochu okrádání.


Včera jsem se konečně dokopala uplatnit slevu 15 procent na celý nákup v DM. Přesto jsem se snažila vybírat jen věci, které vážně potřebuji, protože přiznejme si, takováhle sleva není nic převratného. Jako první jsem sáhla po přelivu na vlasy (109 Kč). Věděla jsem, že chci nějaký tmavší hnědý odstín a ostatní se mi zdály až moc studené nebo tmavé. U tohohle mě zaujaly teplé odlesky, které se k podzimu hodí. A navíc tohle rozhodně nebyl můj poslední přeliv, když odrůstání melíru potrvá dost dlouho. V zimě nejspíš zkusím nějaký studenější. Zítra nebo v neděli se chystám na barvení, tak jsem zvědavá. A ano, krabička je na fotce trochu zdeformovaná, protože jsem byla hrozně zvědavá a otevřela ji už v divadle před začátkem představení a pak se mi v kabelce trochu zmáčkla.


Můj první nákup Alverde. Nikdy mě tahle značka nelákala, ale v poslední době o ní čtu stále častěji, tak nastal čas něco zkusit. Měli i ten obrovský bronzer z aktuální limitky a vypadal moc dobře (a taky tam byl poslední), ale odolala jsem, protože bych ho asi nevyužila. Místo toho jsem sáhla po avokádové masce na vlasy (70 Kč). Používám teď sice 3 Minutes Miracle od Aussie, ale až takový zázrak to není a navíc chci zkusit celou řadu komplet a šampon s kondicionérem ještě nejsou v pořadí. Takže Aussie na chvilku odložím a zkusím Alverde. Údajně je maska extra výživná a dají se s ní snadno zamastit vlasy, ale ráda to risknu. Voní pěkně neutrálně, docela mi připomíná avokádovou masku na obličej od Freemana. Oční krém (119 Kč) mám do zásoby, až spotřebuji Biodermu, která mi přijde málo výživná.


Zkoušely jste něco z toho? :)

9 komentářů:

  1. Ta avokádová maska na vlasy prý je super, nedávno jsem někde četla chválu. A fajn by měl být i šampon z této řady. Suchý šampon nepotřebuju, jelikož mám svoje vlasy suché až dost :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ní taky zatím četla chválu, ale s tím, že umí být i dost nebezpečná :D Ale ani se nebojím, protože konce suché mám. Na šampon jsem se včera taky dívala, ale nechci zbytečně hromadit další věci, takže ten ještě musí počkat :) Suchý šampon používám fakt výjimečně, ale mám ho ráda jako pojistku doma :)

      Vymazat
  2. Heh, ta lampička je vážně zvláštní, ale což, dárek no :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně bych víc ocenila místo všech dárků dohromady větší slevu nebo něco z kosmetiky :D Ale lampička vyrobená někde v Číně se jim určitě vyplatí víc :D

      Vymazat
  3. Já jsem měla tu barvu od Loreal a byla skvělá, nejlepší barva, jakou jsem kdy měla :). V Knize krásy od YR jsem o tom zázraku na celulitidu četla, ale za ty peníze se mi to zkoušet nechce, tak jsem zvědavá na Tvoji recenzi :).
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi mě potěšila, četla jsem totiž v docela dost recenzích, že se vymývá hrozně rychle. Ale už při rozbalení jsem se zamilovala do té vůně, takže to rozhodně nemůže být špatné :D Ještě pořád jsem ten gel neotevřela, stále mě sužuje strach :D A hlavně mám teď něco podobného od Ryoru, tak to nechci míchat.

      Vymazat
  4. Dobrý nákup. Už jsem se taky dívala po suchém šamponu od Douglas :), tak třeba ho příště koupím

    http://evasdreamworldcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím sice můžu posoudit jenom tu vůni, ale už jenom proto se vyplatí ho koupit :D Ale čekam, že za ty peníze a po tolika super recenzích bude fajn :)

      Vymazat