sobota 20. září 2014

Moje oblíbené blogy

Přeji všem co nejlepší sobotní stále ještě dopoledne :) V poslední době píšu fakt často, až se tomu sama divím. Ale tak co, musím si to užít, než začne škola :D Na dnešek jsem připravila oddechový článek o svých oblíbených blozích. Určitě je znáte, ale můžete si aspoň přečíst můj názor na ně. Samozřejmě blogů sleduji mnohem více a všechny mám ráda, ale vybrala jsem ty, které jsou pro mě něčím zvláštní a těším se na každý článek :) Někdy v budoucnu určitě bude pokračování :)


KISSBOOK - Tohle je moje srdeční záležitost, protože je to první blog, na který jsem v životě narazila. Takže vlastně nebýt Miušky, asi nikdy bych nezačala blogovat. Objevila jsem ji tak, že kamarádka jí něco komentovala na Facebooku a mě to zaujalo, tak jsem se na blog koukla. Ale musím podotknout, že dřív se mi Kissbook líbil víc (hodně recenzí na obyčejně dostupné věci). Pak jsem zaregistrovala období, kdy se objevovaly příspěvky opravdu zřídka. Až během několika posledních týdnů Mia změnila "taktiku" a začala spát i více o sobě. Kratší články, ale víc v tom vidím ji samotnou a to se mi hodně líbí. Vždy mě totiž mrzelo, že o ní nic moc nevíme a já mám ráda, když mám pocit, že bloggerku znám. Rozhodně si nenechám ujít žádný její článek :)

FRANCE BABY - Druhý blog, který jsem začala sledovat. Už ani nevím, jak jsem na Jitušku narazila. Musím přiznat, že módní blogy mě zas tolik neberou, přece jen jsem víc přes kosmetiku. Ale na Jituš se ráda podívám, čistě z nostalgie a taky se mi líbí, že se snaží být čtenářkám blízká a dělí se i o události ze svého života.

PETRA LOVELYHAIR - Péťa je v blogosféře ikona, takže nečekám, že by ji někdo neznal. Podle mě je to prostě "profesionální bloggerka". Modní články moc nečtu, protože jak už jsem psala, tolik mě nebaví. Na tutoriály se ráda podívám, ale neumím ani stínovat oko, takže jen obdivně vzdychám a říkám si, že se to taky jednou musím naučit :D Přesto, že je Petra profík, stále je lidská a velmi přirozená, nebojí se podělit i o své soukromí a u videí, které natáčí se svým manželem, vždycky skoro spadnu smíchy ze židle :)


BEAUTYPEDIA BY AJA - I když je Andrejka už máma, mám z jejích videí pocit, jako by na mě mluvila kamarádka. Občas si její videa pouštím jen jako kulisu, protože mě její hlas uklidňuje :D I když recenzuje i hodně drahé produkty, najdou si na jejím blogu to své i studující lidi :) Kdybych měla takový styl jako ona, až budu mít dítě, budu naprosto spokojená :)


U SEDMIKRÁSKY - Moje další srdeční záležitost. Ona byla první, kdo začal sledovat můj blog. Lenka je nejen super bloggerka, ale i úžasná slečna. Píšeme si občas i na Facebooku a probíráme všechno, od seriálů až po pěstování avokáda :D  Na jejím blogu se mi líbí, že píše o věcech běžně dostupných a z jejích článků cítím pozitivní energii :)


LIKE LADY - Monika byla taky jedna z prvních, která zavítala na můj blog. Teď už nepíše přes blog, ale pořídila si tuhle profesionálně vypadající stránku. Za to ji velmi obdivuji, protože odvedla skutečně pořádný kus práce. Mně sice přijde prostředí klasického blogu takové přátelštější, ale Moni udělala velký krok vpřed :)


Jinak dnes provádím takzvaný nalévací den, kdy se opravdu snažím vypít aspoň 2 litry vody. Fakt nechápu, jak to někdo může zvládnout za běžného provozu, já bych furt lítala na záchod :D Ale v poklidnou sobotu doma je to v pohodě. Slibuji si od toho vyčištění pleti, protože posledních pár dnů je to katastrofa a to ani není důvod (hormony, rozumíme si, že?).

K večeru se chystám na Ladronku na brusle, tak jsem zvědavá, kolik toho najezdím. Už včera a ještě dnes ráno jsem si totiž dala 100 sedů lehů a 50 dřepů a zatím to nijak nepociťuji. A to je divné, protože obvykle po první sérii, když delší dobu necvičím, se další den nehnu :D

A co vaše oblíbené blogy a plány na dnešek? :)

8 komentářů:

  1. Jani, moc děkuji za zmínku a milé hodnocení mého blogu :-*

    S tím pitím souhlasím :-D Za běžného provozu vypiju tak 4-5 hrnků vody/čaje denně a obdivuju, když lidí chodí s velkou petkou a dolévají se průběžně :-D

    Co se týče blogů, tak Beautypedii mám taky ráda a Petru Lovelyhair taky, to je taková klasika :-) Pak jsem ráda četla Plum Foolery, škoda, že blog zrušila. K dalším oblíbeným blogům patří ten tvůj, Moniky a Verči (Life with Sandra).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač :) Tak koukám, že seš taky velbloud jako já :D S Plum jsi mě úplně šokovala, ani jsem si nevšimla, že zrušila blog. Až jak jsem si přečetla ten komentář, tak jsem se rychle musela podívat a nemohla jsem věřit vlastním očím. Je to škoda. Už pár blogů takhle postrádám. Přežila bych, kdyby nepřibývaly nové příspěvky, ale úplně zrušení je dost brutální :(

      Vymazat
    2. Já byla taky šokovaná, přečetla jsem si to na FB u jedný slečny. Plum zrušila i FB, naštěstí videa na youtube snad nechá. Původně jsem si myslela, že nepřispívá kvůli státnicím, ale blog zrušila bohužel úplně :-( Prý to tak chtěla.

      Vymazat
    3. Taky jsem myslela, že má prostě pauzu :( No ale co se dá dělat, třeba se jí jednou zasteskne a zkusí to zas :)

      Vymazat
  2. Hrozně moc děkuji za zmínku o mém webu a také jsem velmi ráda, že patřím na seznam blogů, které ráda sleduješ. :) Ani nevíš, jak mě to těší :) ♥ DĚKUJI ♥

    Jinak "U sedmikrásky" také moc ráda sleduji. Kissbook byl také první blog, na který jsem narazila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny zmiňované blogy znám, kromě té poslední, tak se jdu mrknout :) To mě teda taky překvapilo, že PlumFoolery zrušila blog, taky jsem ji sledovala ráda
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni :) Já už se pomalu začínám smiřovat s tím, že hodně mých oblíbených blogů končí. Jen za posledních pár měsíců zmizely 3 :(

      Vymazat