pondělí 8. září 2014

Fotokoktejl za posledních pár dní

Ahoj :) Znáte ten pocit, kdy vám nejde už několik dní internet, každé ráno se probouzíte se zbožným přáním, aby přišel k rozumu a ono nic? Díky bohu dneska se mi přání splnilo a konečně funguje. Bohužel pro změnu mi nejdou zobrazit některé blogy, takže vytoužené počteníčko bude muset ještě chvilku počkat.

Tenhle článek mám připravený už pár dnů, takže jsem se rozhodla ho použít, než zas zmizí v propadlišti dějin a za měsíc už bude trochu neaktuální. 


Náhodně jsem zašla do Tezenis a samozřejmě jsem neodolala. Pěkného prádla není nikdy dost a v mých sbírkách zatím pořád převažují kalhotky s ovečkami a podobné :D Já vím, hrůza, ale když ono je to tak pohodlné a proč to vyhazovat, když mi to ještě je :D Taška navíc bude fungovat dál na prázdné obaly do Spotřebováno.


A tady už můj nákup. Červená mě zaujala hned na figuríně, vínová až v obchodě. Červená je super, že není nijak řvavá, vínová je fajn alternativa místo černé, kterou nosím nejčastěji. Krajkový vzor je typický pro jejich obchod, ale mně to nevadí. Je zajímavější jak úplně hladké prádlo, ale zároveň nijak přezdobené. Prádlo jsem samozřejmě nezkoušela, jak je u mě zvykem. Prostě vím, jakou mám v tomhle obchodě velikost. Bohužel jsem moc nepřemýšlela a doma jsem si uvědomila, že jsou košíčky trochu vycpané. Naštěstí jen dole je silnější vrstva výplně. Díky bohu sedí a nemám prsa až u brady a to je fajn :D


Pohled od kamarádky, který mi přivezla z Itálie :)


Z procházky s kamarádkou do centra. Bylo fakt krásně :D Na druhou stranu byl výhled na Pražský hrad, ale nechtělo se mi skákat mezi auta.


Moje milované jídlo. Sýrové placky. Na jemno nastrouhaná niva a eidam, vejce, podle potřeby voda a strouhanka - to všechno smíchat tak, aby se daly tvořit placky. Obalit ve strouhance, osmažit a mňam.


Jeden z těch chlebů přibarvených karamelem nebo ještě něčím horším. Ale chutná mi. Škoda, že je tak drahý, protože je to asi moje nejoblíbenější pečivo.


Chleba v akci. Tentokrát s tvarohem a medem. Občas mám dost divné chutě :D


Místo ranního čištění ráda používám masku. Jsem doma sama a můžu ji napatlat i na dekolt, což je v přítomnosti rodičů dost nepraktické :D


Místo Loréalu jsem vytáhla Aussie. I když komplet řada ještě čeká v zásobách. Po prvním použití hodnotím jako nic moc. Funguje jako kondicionér. Jsem zvědavá, jestli se časem nějak pozitivně projeví. Omlouvám se za kvalitu, foceno mobilem.


Řeším dilema, kterou načít dřív. Protože pořád jen jahodová mě nudí.


V pátek jsem byla s kamarádkou bruslit. Fotek mám hooodně, bohužel jediná použitelná je ta, kde mi není vidět obličej :D Ale na brusle se vážně nemaluji a taky nerada ukazuji své rudé upocené já :D

V sobotu jsem byla s kamarádkami jako dobrovolnice pomáhat na Birell Grand Prix běhu. Byly jsme někde za sedmým kilometrem. Škoda, protože jak asi víte, 5 km běžela i Péťa Lovelyhair a Táňa Kuchařová. Ale myslím, že bych si jich stejně nevšimla, protože večer už byla tma a hlavně při rozlévání pití do kelímků je docela fofr a není čas koukat po lidech. Fotky bohužel nemám, protože veškeré věci máme vždycky u "šéfa" v autě. Krom toho nosím zásadně legíny, takže nemám kapsy.

To by bylo pro dnešek asi vše :) Teď se chystám umýt si vlasy. Mám poslední zbytky silveru od Loréalu a nejspíš ještě tenhle týden se chystám na tmavý přeliv, tak ho chci dodělat. Ne že bych neměla ještě Schaumu, ale ta nestála tolik, takže ji pošlu dál nebo ji budu používat i na tmavé vlasy. Stále váhám, jestli mám koupit přeliv v drogerii (poradíte nějaký? Uvažuji zatím nad Casting Creme Gloss) nebo si ho mám nechat udělat v rámci návštěvy učňů se sestřenkou. Sice tam jdeme primárně na kosmetiku, ale když už tam budem...

A zítra už bude kosmetický článek :) Nejspíš ho radši sepíšu už dnes, kdyby internet zase protestoval.


A co jste dělaly v minulých dnech vy? :)

2 komentáře:

  1. Moc hezký článek, Jani :-) Tyhle mám ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Plánuji takových víc, protože ne vždycky je nálada na nějaké recenze a sama mám takovéhle mixy fotek ráda :)

      Vymazat