úterý 30. září 2014

Do roka a do dne aneb slavíme výročí

Hezký úterní večer!

Původně jsem se chtěla včera ozvat, ale nakonec jsem byla ráda, když jsem se v 9 večer doplazila domů a zamířila rovnou do postele. Asi mě ten můj rozvrh zabije. V pondělí od 2 do 8, cvičení z chemie a z matiky. Matiku jsem neviděla dva roky, z toho včerejší téma snad od prváku, takže jsem jenom tupě zírala. Díky bohu k tabuli jsem nemusela a je mi jasné, že látka těžká nebyla, jen si to musím trochu osvěžit. To chemie bude podstatně horší. Dva roky chemie jsme prolétli za hodinku. Bohužel cvičení se budou skládat z laborek, které mi nikdy nešly a ještě ke všemu ani nebudeme ve dvojicích. Buď mě ta milá profesorka vyrazí hned, jak uvidí mou neschopnost nebo vyhodím do vzduchu celou fakultu :D Mezi tím jsem měla angličtinu, která byla super, ale zítra si zajdu na studijní oddělení a nechám si uznat jazyk z loňského zimního semestru. Protože každá chvilka volna se hodí.

Dneska jsme měli anatomii člověka, kterou už mám taky hotovou z minulého roku. Díky bohu mi byl hned uznán zápočet i zkouška, protože vstávat po tom pondělku v 6 by mě zabilo určitě, navíc mezi přednáškou a cvičením máme nelidsky dlouhou pauzu. Ještě si musím pořešit čtvrtek, kde je taky dlouhá mezera, ale jinak to nakonec bude docela fajn. Zítra vezmu babičku na autobus, zajdu na přednášku z matiky a pak si dám kolečko po škole pro uznání předmětů :D

Ale abych se dostala k jádru věci... Včera to byl rok, co jsem napsala první článek. Tedy já ho napsala už dříve, ale pak jsem asi dva týdny nepsala, tak jsem článek předělala a zveřejnila až 29.9.

Musím se přiznat, že mě ani ve snu nenapadlo, že bych vydržela blogovat tak dlouho, A nejspíš jen tak nepřestanu :D A na tohle roční výročí jsem měla vymyšlený super článek, ale všechno jsem zapomněla :D Takže asi vynechám expresivní výlevy a přesunu se k věci :D

Je něco, co bych měla na blogu změnit? Něco přidat, něco odebrat...cokoliv.
A otázka číslo dvě. Chcete, abych nechala štítky takhle? Uvažovala jsem, že místo vypisování všech značek a druhů kosmetiky bych nechala štítky Nákupy, Spotřebováno a Ostatní. A přidala bych Vlasy, Pleť, Tělo a Dekorativku. Popřípadě bych ještě nechala značky kosmetiky. Zkrátka se přizpůsobím. I pro mě je totiž už dost otravné hledat ve štítkách, abych na něco nezapomněla.

To je asi tak všechno, protože už stejně usínám. Ale vsadím se, že během zítřka mě napadne milion smysluplných vět, co by se sem hodily :D Ale tak co, po dvou dnech školy mám právo na spisovatelský blok způsobený šokem a únavou :D Nejpozději v pátek napíšu Spotřebováno a taky, jak to bude s blogem dál. To už totiž budu vědět, čeho se v rozvrhu nezbavím a kam fakt musím chodit.

Zatím se mějte a prosím, vyjádřete se k otázkám, které jsem nadhodila :)

P.S. Děkuji hrozně moc všem věrným čtenářkám za podporu, vaše komentáře mě hrozně moc těší a dávají mi pocit, že psaní má cenu :)

6 komentářů:

  1. Týjo už rok :) Tak ať se Ti v blogovém světě daří a máš hodně čtenářek :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju k prvnímu roku...
    Já jsem měla laborky nejraději :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já nemám z gymplu dobré zkušenosti a jsem dost nešikovná, tak se moc netěším :D

      Vymazat