neděle 28. září 2014

Balea Tělový sprej Mango Mambo

Hezké nedělní dopoledne :) Touhle dobou jsem sice ještě u babičky, ale nemohla jsem vás ochudit o víkendový článek. Podle statistiky vás sem stejně nejvíc chodí o víkendu. Předem se omlouvám za foto, fotila jsem narychlo v pátek a bylo zataženo, tudíž tma.

Tenhle tělový sprej mám už od léta. Je to sice limitka, ale ještě minulý týden jsem ho v drogerii viděla. Stojí kolem 35 Kč.

Obal se mi líbí hodně. Oranžovou sice nesnáší, ale k mangu se hodí a celkové tropické provedení působí krásně letně. Přesto je obal nepřeplácaný.



Vůně je přesně taková, jak byste podle názvu čekaly. Sladké, nekomplikované mango. Ideální letní vůně. V podpaží vůně docela vydrží, i po celém dni je nádech cítit. Na oblečení se samozřejmě trochu drží taky. Ale třeba jen na ruce je výdrž slabá. Ovšem za ty prachy to snad nikoho nepřekvapí. Naopak já byla výdrží překvapena celkem příjemně.

Za tuhle cenu by asi nikdo nečekal, že sprej ochrání před potem. Neochrání, vlhké podpaží mít budete. Ale zápach nehrozí, protože jak už jsem psala, vůně se drží docela dlouho. Testovala jsem ho během prázdnin na chalupě i na kole a obstál dobře. na doma je taky dostačující. Jen do školy/práce bych mu nevěřila. Maximálně tak do kabelky kvůli vůni.

Složení je obyč chemický koktejl, což u je u výrobků tohohle typu normální.




Za mě je hodnocení rozhodně kladné. Předčil moje očekávání z hlediska výdrže vůně. Navíc cena je taky velmi příjemná. Na dny, kdy se válíte u televize a nepotřebujete klasickou pritipocítí bariéru s hliníkem, je to super věc. Mám ještě další dvě vůně, ale to nejsou limitky, takže o těch až jindy. A pokud vás zaujalo mango, zkuste se po něm ještě podívat.

Dáváte přednost parfémům nebo máte doma i tyhle baleácké pomocníky? Popřípadě jaká vůně je vaše top? :)

4 komentáře:

  1. Já dávám přednost parfémům než tady těm tělovým sprejům, prostě mě nějak nelákají :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslela, že to taky nebude nic pro mě, ale zas na doma se mi nechce plácat parfém :)

      Vymazat
  2. Tyhle spreje taky používám, ale jen jako deodoranty. Vonět se tím místo parfému, to by mě asi nenapadlo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky ne, ale mamka s tím začala někdy na jaře, tak jsem si na to zvykla taky...na doma to stačí :)

      Vymazat