sobota 13. září 2014

13.9.2014

Hezkou sobotu :) Jak si užíváte víkend? Já jsem doma sama, takže se mám výborně. Ne že bych byla úplný asociál, ale někdy prostě potřebuji být sama a dělat si co chci a kdy chci. Máte to taky tak nebo nesnesete ani den o samotě? :)

Původně jsem měla jít s kamarádkou plavat, ale nakonec to padlo, tak strávím pyžamový den. Ráno jsem se překonala a uvařila si k snídani krupicovou kaši. U jídla jsem poprvé po několika týdnech zapla televizi a náhodou narazila na Super drbnu. Pár dílů jsem už kdysi náhodně viděla. Je to sice hrozná blbost, kde každý spí s každým, ale musím uznat, že na ty super oblečky je fajn pohled :D A taky mě ve všech seriálech ze snobského prostředí fascinuje, jak jsou všechny ženy perfektní, i když se hrabou po ránu z postele. A hodně se mi tu líbí Blake Lively. Viděla jsem s ní zatím jen kdysi oba díly Sesterstva putovních kalhot a už tenkrát jsem si říkala, že vypadá úžasně. Leighton Meester je sice taky kočka, ale Blake jako Serena si mě prostě získala víc :) Dokonce jsem se rozhodla začít si stahovat celý seriál, i když je mi jasné, že nemůžu vidět všechny díly, protože by to byla ztráta času a znáte to. Když jednou uděláte ve sledování pauzu, ztratíte se v ději. Bohužel jsem nenašla nikde první řadu ve formátu avi, protože bohužel nic jiného můj počítač nepřehraje. Nemáte někdo páru, kde ji stáhnout, popřípadě může mi někdo napsat odkaz? :) Zatím jsem stihla jen první díl řady druhé a ku podivu mě jejich intriky ještě nezačaly nudit :D Vlastně na jejich milionářském životě jim není moc co závidět, protože slovo "kamarád" jim nic moc neříká :D I když jak se říká, peníze štěstí nezaručí, ale lepší brečet v limuzíně, jak v autobuse :D Líbí se vám Super drbna a viděly jste všechny díly? :)

Mám tu pro vás pár fotek z uplynulých několika dnů. Moc toho není, protože jsem nic extra zajímavého nedělala. Ve středu i včera jsem běhala po doktorech a to dokáže otrávit den natolik, že jsem pak už zůstala doma a válela se v posteli nebo pročítala blogy.


Poslední platíčko vitaminů z DM. Jsou to takové ty se zinkem a biotinem. Myslela jsem podle složení, že jsou určené na vlasy, ale pak jsem zjistila, že na vlasy se vyrábí ještě jiné, přímo na ně určené, tak je asi taky zkusím. Samozřejmě něco vám časem napíšu i o těchto.


Knížka, kterou jsem si z nudy vzala u babičky. Moc mě nenadchla, ale ke konci se to docela rozjede. I když je od začátku jasné, že hlavní hrdina neskončí dobře, dopadne to ještě mnohem dramatičtěji.


Byla krásná duha...


Kukuřičné plátky se hodí mít doma jako jídlo poslední záchrany. Koupila jsem je ve zdravé výživě, kterou otevřeli v blízkosti mého bydliště.


Už dlouho jsem chtěla zkusit nějaká semínka. Protože cpát se jen chemickými tabletami určitě není to pravé. Nějaké tipy, jak je využít? Obzvlášť s tím lnem si nevím rady, nějak se mi nechce péct chleba :D


Ladronka. Protože bruslení na dobrém povrchu je rozhodně lepší zážitek jak přes ty nerovnosti v blízké ulici. Jen mě štve, že musím absolvovat tu cestu, než si mohu zabruslit.



Dnes jsem si opět čistila po ránu pleť pomocí masky. Tuhle jsem zatím zkoušela jen 3x, ale už teď uvažuji, že se z ní stane moje top maska. Mám pocit, že skutečně čistí do hloubky, nevysušuje a pleť nedráždí.

Teď si zapnu další díl Super drbny a za chvilku začnu hledat něco k obědu. Možná se večer překonám a půjdu si zaběhat :D

A co budete dnes dělat vy? :)

10 komentářů:

  1. Obdivuju každého, kdo umí jezdit na kolečkových bruslích :-D
    Super drbnu jsem si taky chtěla stáhnout, ale bohužel jsem ty díly v češtině nikde nedohledala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě obdivovat nemusíš, spíš se na nich jen tak plácám a neumím brzdit :D Ale to se dá vypilovat, stála jsem na tom v poslední době 2x po asi dvou letech :D
      Druhou řadu už bez problémů najdeš na uložto, jenom ta první trochu vázne :(

      Vymazat
  2. Zkus to stáhnout v angličtině na piratebay.se nebo to stáhni v jiném formátu a převeď to na avi v FormatFactory -> mega jednoduchý program, se kterým jsem to zvládla i já :-D Super drbnu jsem viděla kousíček a stačilo, bohužel jsem to psychicky nevydržela :-D
    A se semínky si taky nevím rady, ale mám je ráda třeba nasypat do zeleninového salátu, nebo do ovesné kaše, na chleba s pomazánkou (ale já si to dám klidně i holé ;-) S těmi konopnými ale nevím vůbec, nikdy jsem je neměla právě z důvodu, že nevím, co s nimi :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, zkusím :) S tím jiným formátem mě to napadlo, ale bohužel počítač nesouhlasí a odmítá do sebe nechat stahovat všechny možné programy na otevírání, převádění... :D Zkrátka je chytřejší než já :D
      Konopná mě napadlo namlít v mlýnku na koření. Vždycky jenom malou dávku, to by snad mohlo jít :) Protože mlít to všechno najednou je škoda a na kaši nebo do jiného jídla stačí malinko :)

      Vymazat
  3. taky jsem hrozně ráda doma sama, ale jsou i dny, kdy jsi pak příjdu osamělá a musím volat kámošům :D
    pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi většinou nestává, protože když už se naladím na vlnu nicnedělání, nejsem schopná se najednou přecvaknout do režimu zlidštění a úklid, popřípadě příprava na cestu ven :D Děkuju :)

      Vymazat
  4. Drbnu miluju!!! Uvidíš, že až se dostaneš přes pár dílů, nebudeš moct přestat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už mě to taky nějak chytlo, bohužel od 1x15 mám problémy se zvukem, takže mám nucenou pauzu :( :D

      Vymazat
  5. Super Drbnu miluju, viděla jsem všechny díly, dokoukala jsem to asi před rokem, koukala jsem se v originále, takže jsem to na netu našla celkem bez problémů! A já jsem milovala vždycky Blair :)) Jsem jako ty, některé dny raději trávím o samotě. A hrozně moc bych chtěla začít jezdit na bruslích, ale nemůžu se odhodlat :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to po pár dílech přestalo bavit, ale pak najednou zas začalo a je to jak závislost :D Odhodlej se k tomu bruslení, není to nic těžkého :) I moje mamka si plánuje koupit brusle a to na nich nikdy nestála :D Tedy krom bruslení po chodbě na mých :D

      Vymazat