středa 30. dubna 2014

Schauma na barvené vlasy

Hezké středeční dopoledne :)

Počasí sice žádný zázrak, ale aspoň tu mám pro vás jarně laděné fotky :) Mě dneska čekají nákupy. Potřebuji nějaké jarní boty. Bohužel nechci na podpatku, protože to není na celodenní běhání po městě ideální, ale ty bez podpatku se mi zas vůbec nelíbí, tak to bude boj :D Dále se poohlédnu po nějaké nude kabelce. Nosím vlastně jen jednu černou, kam se vejdou i sešity a učebnice a nude barvička se mi hodně líbí. Bohužel i ta má více odstínů. Jsem zvědavá, jestli se mi podaří najít nějakou větší, jednoduchou a ve správné barvě :D Jako poslední bod bych si ráda pořídila legendární jeggins. Legíny miluji a jsou hrozně pohodlné, ale na nošení mimo sport to přece jen není ono. A protože nepředpokládám, že bych nějaké objevila, poohlédnu se i po nějakých slabších džínách v tmavším odstínu. Pokud máte nějaké tipy kam zajít, sem s nimi :)

Dnes je tu první ze slibovaných článků o produktech, co jsem používala týden na chalupě. Dostala jsem mega šok, kdy jsem tam objevila jen zbytek šamponu od Ryoru, pak ten nedávno brutálně zrecenzovaný fuj kondicionér stejné značky a zbyteček jakéhosi kondicionéru Pantene, co tam kdysi nechala sestřenka. Nezbylo mi nic jiného, než zkusit mamky Schaumu.



Balení jako takové špatné není. Červenou barvu mívá dost řad na barvené vlasy a obal je jednoduchý. Akorát mě tam neskutečně irituje ta ženská, protože jak už jsem psala, nesnáším lidi na obalech.

Šampon


Voní sladce, trochu ovocně, ale zároveň docela klasicky šamponově. Prostě takový mix. Vůně je dost výrazná a ve vlasech se drží minimálně do dalšího dne. tedy za předpokladu večerního mytí. Nijak mi nevadila, ale kdybych si s tím měla mýt vlasy dlouhodobě, asi by mi hodně začala lézt na nervy.

Pění dobře a stačí ho málo. Vlasy nevysušuje a i jen po použití šamponu cítím, že by šly relativně dobře rozčesat a nemám z nich dred jako po většině šamponů.


Nějaký ten objem také chvilku vydrží. Bohužel se mi po něm šíleně mastily vlasy. Určitě za to nemůže kondicionér, protože ten jsem skutečně nanášela od uší dolů. Pro bezproblémové vlasy by to asi komplikace nebyla, ale na moje mastnější je to hotová katastrofa.



Takže šampon za mě ne.

Kondicionér



Voní jako šampon, je klasicky bílý, středně hutný. Na kondicionér tak akorát. Vlasy mi po něm šly dobře učesat a obešla jsem se týden v pohodě bez masky.



Kondicionér mohu doporučit. Žádná bomba to sice není, ale propadák také ne. Jako velké plus hodnotím cenu, která je pod 60 Kč.


Nějaký lesk, výživu a podobné věci samozřejmě po pár použitích hodnotit nemůžu, tak to skutečně berte jen jako takový náhled.

Co na tuhle řadu říkáte? A co plánujete na dnešní večer? Slavíte čarodějnice? Já jezdila jako malá k prarodičům sestřenek a tam na vesnici na statku se slavilo v klasickém stylu. Ale posledních pár let už to vůbec neřeším, hlavně, že je další den volno :D 

2 komentáře:

  1. Nevim, jestli jsem mela presne tuhle radu, ale asi jo a udelaly se mi po samponu silene lupy, trvalo nez jsem se jich zbavila. Takze dalsi Schauma me odradila.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda :( Ale je fakt, že já si jinou Schaumu také pořizovat nehodlám.

      Vymazat