úterý 2. června 2015

Spotřebováno za květen 2015

Hezké letní úterý kočky :) Jak si užíváte tepla? Já upřímně moc ne, tohle už je na mě moc a fakt nesnáším, když se potím a hrozí, že se spálím. Teplo ve městě je pro mě za trest :D Včera jsem udělala předposlední zkoušku, takže mám chvilku klid a poslední mám až téměř za měsíc. Chtěla jsem jít po týdnu intenzivního učení cvičit, ale radši jsem dospávala :D Nevadí, tak zítra...

Po měsíci jsem tu zase se svými odpadky. Není toho moc, ale zas se mi nechtělo spojovat dva měsíce dohromady, protože nerada skladuji obaly.


Obří balení tělového mléka od Eveline se mi zdělávalo hodně těžko. Četla jsem někde kdysi, jak je boží, takže jsem ho pak sháněla jak šílená. Sice nádherně vonělo po kokosu a orchideji (super kombinace, není to taková slaďárna jako třeba kokos s vanilkou), ale bohužel na pokožce lepilo a hydratace žádný zázrak. Na mou normální pokožku ok, ale podruhé ho fakt nechci, protože to lepení nevyrovná ani boží vůně. A pumpičkové balení se taky ukázalo nepraktické, protože poslední zbyteček nejde vydolovat.

Spreje Balea jsou moje stálice. Používám je doma nebo na chalupě, abych na sebe nepatlala furt hliníkové antiperspiranty. Kokos s nektarinkou voní fakt pěkně, ale musím se přiznat, že ke konci mě už vůně nebavila. Dobré bylo, že i po celém dnu jsem cítila tuhle vůni a nikoliv pot. Za tu cenu je to prostě bomba :) Samozřejmě mám další kousky v jiných parfemacích :)


Zubní pasty mám načaté vždycky dvě. Elmex je šetrný k mým citlivým dásním, takže ideální na noc, nebo pokud nikam nejdu, protože dech tolik neosvěží. To Sensodyne je svěžejší, ale bohužel mě trochu štípe. Nicméně pomáhá mi s citlivostí zubů a svěžest vydrží slušnou dobu.


Musím se přiznat, že krémy na ruce používám i na nohy. Totiž kdybych měla krém na nohy, používala bych ho na ruce, ale ten jsem si ještě nepořídila. Nohy si mažu až před spaním, stejně jako ruce, takže to vezmu při jednom. Krém od YR stojí skoro stovku, pokud si dobře pamatuju. Je rozhodně lepší jak nějaká vodová Balea, ale zas nic extra. Na noc jsem ho nanášela v silnější vrstvě a stačil, ale na zimu bych brala výživnější. Vůně taky nic moc, poměrně silná, cítila jsem docela dost i ten měsíček. Navíc byl krém poměrně hutný, takže se mu moc nechtělo z tuby.

Krém Vegalona jsem dostala. Je super levný, složením horší, jak YR, ale účinky byl skoro stejný. Vůně je taková obyčejná, trochu jako Indulona, méně výrazná oproti YR. Do kabelky nebo na pracovní stůl ideální, ale na noc si už opravdu musím pořídit pořádný krém.


Dobrala jsem první balení vitaminů na vlasy z DM. Bohužel zatím jsem nezaznamenala žádné výsledky. Nové vlasy mi nerostou, ani mi nepřijde, že by rostly rychleji. A pokud rostou, tak rozhodně ne tak, abych si toho všimla. Obecně v létě rostou vlasy rychleji, takže vitaminům nepřipisuji zásluhy. Mám ještě jedno balení, tak doufám, že se účinky ještě projeví. Za ty peníze se to dá přežít.

To peeling z Douglasu je záležitost tragická. Budete se smát, ale tohle není vzoreček přihozený do tašky k nákupu, ale sranda za 30 Kč. Peeling byl gelový a jemně svěže voněl. Bohužel zrníček v něm bylo šíleně málo, takže spotřeba větší a efekt nic moc. Ani nevím, jestli se vyrábí i nějaké normální balení, ale kupte si radši Baleu. Kdyby stála za prd, aspoň za ní nezaplatíte tolik, jako za tohle mini balení. Navíc se mi během používání malinko zhoršila pleť. Ale snad to nebylo peelingem, ale tím, že jsem zanedbávala svou běžnou péči, aby mi peeling zatím nevyschl.



To by bylo pro dnešek vše. Budu teď přispívat snad častěji, protože se nemusím chvilku tak intenzivně učit. Můžete se těšit na mé aktuální oblíbence nebo třeba kompletní péči o vlasy.

Jak šla spotřeba v květnu vám? :)

4 komentáře:

  1. Deodoranty od Balea jsou boží, jen vždycky když stojím před tím regálem, tak nevím, jakou z těch mnoha parfemací si vybrat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to střídám, pokaždé jiný a limitky mají samozřejmě přednost :D Jen škoda, že máma mi je vždycky bere, takže mi moc dlouho nevydrží :D

      Vymazat
  2. Jani já si tepla začnu užívat konečně ode dneška :) Já si teď koupila ty vitamíny taky, už asi 4. balení a výsledky vidím velké :) je ale pravda, že to spíš přijde časem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad, fakt mám ty vlasy teď šílené, vlivem stresu ve zkouškovém už mi zas hrozně moc padají. Asi si koupím ještě jedno balení a zkusím brát tři za sebou.

      Vymazat