sobota 18. října 2014

Fotokoktejl

Zdar sobotnímu dni! Hlásím, že včerejší gympláckou akci jsem přežila. Ovšem celý den byl dost náročný. Po obědě jsem se vypravila na sestřih a přeliv k učňům, kde mi bylo sděleno, že za chvilku končí, takže smůla (hlavně, že podle internetu měli ještě víc jak dvě hodiny čas). Jela jsem tedy do centra objednat se na jazykovou zkoušku a u té příležitost jsem skákla do HM a koupila si triko. Pak v Deichmannu ještě boty, ale ty vám ukážu až jindy. Nevyfotila jsem je a dodatečně jsem už byla líná přetahovat fotky. Pak jsem se jela mrknout do svého oblíbeného salonu a náhodou měli ještě volné místo, takže v pět jsem šla na přeliv a stříhání. Drahá sranda za 900. Příště si fakt vystačím s domácím přelivem a střihem od učňů. Po cestě jsem se ještě stavila v DM a pak už jsem se jenom doma urychleně zlidštila. Použila jsem i stíny, které jsem měla doma snad rok a ještě jsem je neotevřela, takže brzy se můžete těšit na recenzi. Akce se nakonec vydařila, i když celý den jsem váhala, jestli tam mám chodit. Ze třídy se nás sešlo jen pár a zbytek byla spousta absolutně neznámých lidí. Tedy možná byli z gymplu, ale z nižších ročníků jsem znala jen pár lidí (přesně po těchto akcích si připadám děsně staře) :D Odcházela jsem před půlnocí. Bohužel pak jsem se ještě potkala se spolužákem z VŠ a debata na lavičce se protáhla do 4 do rána, takže jsem to odnesla pořádnou rýmou. Vidím to na zbytek víkendu hezky doma s čajem. Minimálně dneska stejně budu dospávat :D

A teď už k fotkám, co se mi za posledních pár dnů nashromáždily.



Taštička jako dárek k nákupu v Yves Rocher se určitě bude hodit. Sice je na můj vkus až moc třpytivá, ale určitě ji využiju. Narozeninový náhrdelník nejspíš poputuje o dům dál. Šperky nenosím, takže si ho možná vezmu jednou někam na ples a pak uvidím.


U YR jsem měla slevu i na vůně, takže jsme s mamkou vybraly jednu pro tátu jako vánoční dárek. Co si tak vzpomínám, voněla zajímavě kořenitě, ale ne sladce.


A nesmí chybět nějaká ta radost pro mě, samozřejmě v rámci slev. Krém stál původně 99 Kč a hezky voní. Cítím z něj něco vánočního, i když tak by rozhodně vonět neměl. Ještě jsem ho nepoužila, ale už se na něj moc těším. Čistící gel jsem si opatřila jako kamaráda na střídání k verzi na problematickou pleť (ten se mi totiž zdá až moc drsný na denní použití). Voní krásně, taková ta vodní vůně, ale ne pronikavá jako u některých parfémů. Sprchový gel jsem koupila zcela zbytečně, protože prodavačka mlela něco o razítkách a já už byla tak zblbá, že jsem na to kývla. Asi ho někomu daruji, protože takhle v lahvičce mě ničím nezaujal.


I když se mi parky nikdy nelíbily, letos jsem neodolala. Uznala jsem, že je to praktický kousek do školy nebo jen tak na procházku. Tahle je z HM a stála kolem 1500.


Pokud se vám zdá, že tu oranžovou polévku vidíte furt, máte pravdu :D Miluji krémové polévky a mrkvová vede.


Od sestřenky jsem předčasně dostala dárek k narozeninám. Micelárku jsem zkoušela zatím jednou, takže mohu jen napsat, že na pleti byla velmi příjemná. Akorát teď musím vymyslet nějaký super dárek pro sestřenku k Vánocům, když posunula laťku dárků hodně vysoko :D


Úměrně se zimou roste moje slabost pro svíčky. Levandulová je už z minulého roku a nějak mě ta vůně omrzela. Skořicová a mangová jsou nové. Skleničku mám taky od loňska, takže už dokupuji jen náplně.


Potřebovala jsem mikinu na tělocvik, ale žádnou hezkou a cenově přijatelnou jsem nesehnala. Padla mi do oka až tahle z Ann Christine za 500. Na mikinu na tělák je to dost, ale díky bohu se na taichi nezpotím, takže se dá pak nosit normálně i ve škole.


Ze včerejší bleskovky v DM. Korektor jsem opravdu potřebovala a zrovna o tomhle mluvila v posledním videu Ája z Beautypedie. Použila jsem ho včera a byl fajn. Hezky se s ním pracuje. Výdrž posoudit nemůžu, protože jsem se pak už v zrcadle nezkoumala. Řasenku jsem si koupila, protože mám momentálně sice dvě načaté, ale ani jedna není úplně dokonalá. No a Baby Lips je už jenom bonus. Na rtech jsem ho zatím neměla, ale hezky jemně voní a barva je hezká nenápadná nude. Měli ještě průhledné (ale těch mám doma spoustu) a jeden růžový. Ale v podobném odstínu mám už rtěnku, tak vyhrála tahle barva.


A na závěr dvě fotky nového přelivu. Některé pramínky tu vypadají dost světle, ale ve skutečnosti je to poměrně tmavá hnědá. Na určitém světle jsou odlesky do studené červené až fialové, což zní dost hrozně, ale vypadá to normálně, jen nevím, jak jinak to popsat :D Doufám, že se za ty peníze nevymyje moc rychle.


Mimochodem poslední cca měsíc pozoruji větší padání vlasů a včera si toho všimla i kadeřnice. Poradila mi Biosil, který už jsem kdysi brala, ale nevšimla jsem si nějakých výsledků. Ale asi ho zas zkusím, protože plešatost mě fakt děsí. Doufám, že je to jen přechodně stresem kvůli škole nebo změnou ročního období. Máte taky podobný problém? Jak to řešíte?

Co jste podnikaly včera a co ještě máte v plánu na víkend? :)

10 komentářů:

  1. Moc se mi líbí ta parka a mikina :) No já jsem včera byla v kině a dneska jsme stihli procházku, focení a jinak dělám školní povinnosti :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Parku měli ještě béžovou, khaki a vínovou a mikinu i v růžové a modré, tak kdybys měla zájem, určitě ještě seženeš :) Koukám, že jsi akční, já jsem ještě nedospala tu noc a na učení nemám ani pomyšlení :D

      Vymazat
  2. Krásne si si nakúpila v YR, oni vždy vedia potešiť :3

    OdpovědětVymazat
  3. Parádne vecičky aj fotografie. Tie tvoje vlasy ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju mockrát, takový komentář vždycky potěší :)

      Vymazat
  4. já taky nejsem moc zvyklá utrácet za kadeřníky, barvu si kupuji vždy za stovku a doma mně ji napatlá mamka, no a holička mě ostříhá za 55 korun :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 55 Kč? To je snad lepší cena jak u učňů :D Já jsem u nich jen na zastřižení patky platila snad 30 Kč :D

      Vymazat
  5. ten korektor by som chcela aj ja vyskúšať :)

    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus :) Ale zas tak světoborný není, na mojí pleti moc dlouho perfektní nevydrží :(

      Vymazat