pátek 10. října 2014

Fotokoktejl

Hezký pátek :) Konečně je tu víkend. Mě bohužel čeká šprtání chemie, takže vlastně nic moc. Těšila jsem se, jak se v pauzách budu věnovat blogu, ale nakonec v rychlosti dávám dohromady tento foto článek. A proč? Máma pozvala na návštěvu sestřenku. Ne že bych neměla radost, ale už teď vím, že budu ráda, když se dostanu k učení a na blog bohužel nebude čas. Původně měla přijít až zítra, ale nakonec dorazí už dneska a ani nevím v kolik. Konec vykecávání, jdeme na fotky :D


Minulý pátek jsem se byla s kamarádkou projít. Tohle je foto se zahrad kdesi pod Petřínem.


Vím, že je to mázlé, ale měla jsem po ruce jen mobil a nemohla jsem vás ochudit o super kachničky na kameni.

No jo, jsem ještě dítě a za mého mládí takovéhle skluzavky nebyly...


Výhled na Prahu stále ještě z kopce pod Petřínem.


Našla jsem v mobilu fotky ještě z léta. Jedna vzdálenější příbuzná má místo psa husy. A ku podivu jejich hlídací schopnosti jsou obdivuhodné. Hrozně se jich bojím :D I když tady vypadají celkem neškodně, jsem ráda, že jsou za plotem.



Koupila jsem si konečně podzimní boty. V obchodě se mi docela líbily, ale zjistila jsem, že vypadají dobře spíše k černým kalhotám než k džínám. A samozřejmě nepřipadá v úvahu vzít si něco s širšími nohavicemi. Takže jen legíny nebo skinny.


Jsou mírně do špičky, ale snad to nevypadá tak špatně. Bohužel občas mi trochu kloužou ponožky a pak je špička hodně nepříjemná.


V Kauflandu za 75 Kč, no nekup to. Dvě jsem si koupila sama, třetí mi sehnala kamarádka. Bohužel jsem nevyrazila na nákup hned a většina hnědých odstínů už byla pryč.


Sensodyne mi doporučila zubařka. Měl by mi pomoct s citlivostí zubů, abych konečně netrpěla u všeho sladkého. Bohužel mě neskutečně štípe do jazyka a na tu citlivost je taky na prd. Ještě že byly opět ve slevě, jinak bych byla naštvaná. Obyč verzi mám 2x, bělící opět od kamarádky.


Moje milované jídlo nepotřebuje další komentář :)


YR umí někdy potěšit. Nějaké tipy, co musím bezpodmínečně mít?





V Bille za 17 Kč, nemohla jsem je tam nechat. Už jsem snědla Oreo. Ta bolest zubů za to stála :D


Překvapivě taky z Billy. Gumičky za 35 Kč, krém za 85. Jsem na něj fakt zvědavá, protože Ája z Beautypedie ho hodně chválila. Mimochodem taky nesnášíte, když vlezete po měsíci od obchodu a zjistíte, že tam všechno přestavěli a hledáte půl hodiny obyč chleba? Ale za kosmetiku mají plus (od Cannabisu toho měli poměrně hodně).


Potvora dýně. Málem jsem si usekla kus ruky, než jsem z ní vytvořila kousky na vaření.


A tady výsledek. Recept jsem měla od kamarádky, bohužel nějaké suroviny jsem neměla a taky zeleninový bujon nebyl asi nejlepší volba. Příště nebudu frajeřit a předem si nakoupím vše potřebné a udělám domácí vývar. Ale jíst se to dá a to je hlavní.


Poprvé jsem zkoušela drdol podle tohoto videa (prostřední verze). Je super, že dobře drží a stačí jedna gumička a vycpávka. Bohužel jak vidíte, se sestříhanými vlasy je to těžké. Ale trochu potrénuju a budu nosit, protože se mi i líbí, jak je "messy". Navíc při způsobu jedna se mi nelíbí, jak divně drdol sedí na hlavě. Takhle nositelný se mi zatím povedl jen dvakrát. Ale chci ho nosit na tělocvik, tak se musím snažit :D A mimochodem tai chi není nic pro mě. Fyzicky je to leháro, ale koordinačně to trochu nedávám. Bohužel při zápočtu musíme předvést nějakou sestavu, tak snad nevyletím i z tělocviku :D Útěcha: nešlo to nikomu :D Už se těším na středu, kdy zas budem blbnout jako cvoklí jogíni :D



Bohužel musím konstatovat, že se mi už hodně vymyl přeliv. Oproti předchozím dvěma fotkám je to hodně světlé a to je dělí pár dní. Na druhou stranu tohle je focené u okna hned po umytí a bez česání, tak to hodně zkresluje. Chtěla bych vydržet ještě tak týden, ale při nejhorším to nabarvím už v úterý.

A to je pro dnešek vše. Ještě musím trochu uklidit, aby sestřenka nedostala šok. Snad se ke psaní dostanu zas v neděli :) Užívejte víkend :)

4 komentáře:

  1. Drdol vypadá moc pěknej, tak bych si měla tu pomůcku koupit :) No ty Milky, tos tam nemohla nechat :D, oreo milku miluju. Jinak moc pěkné fotky z přírody, ta skluzavka vypadá suprově :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kup :) Nedávno jsem v HM viděla úplně mega vycpávku a to jsem si myslela, že ta moje větší je největší možná :D Asi bych do ní i šla, ale myslím, že na moje sestříhané vlasy by to bylo až moc mega. Milky se určitě vyplatily, tři jsou už pryč :D Ale necpu se sama, pomáhá mi celá rodina :D Na nějakou skluzavku určitě vyraz, od dob našeho dětství šel vývoj dopředu a existuje spousta super prolézaček :D

      Vymazat
  2. Super fotky!:3 Tá farba na vlasy vyzerá pekne, bude aj recenzia? :D chcela by som takúto vyskúšať :D Krupicu milujem aj ja ! ♥ neviem ako sa to volá v česku ale snáď mi rozumieš :D s Grankom je naj ♥ a YR takto pred narodeninami potešil aj mňa, dokonca som to využila ale darček som podarovala ďalej :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Recenzi chystám včetně focení během barvení. Ale nechtěla jsem se tím zabývat už u prvního pokusu (zatím asi stačí komentář, že barva je po všech stránkách super, akorát se dost rychle vymývá), takže s další krabičkou recenze určitě bude :) Rozumím, neboj :D Slovensky to zní hrozně zajímavě :D Dárek od YR taky nejspíš pošlu dál, protože šperky kromě nějakých plesů a podobných akcí nenosím :)

      Vymazat