středa 30. července 2014

Šmoulí legenda z USA

Dobrou chuť ke středečnímu obědu :) Na dnešek jsem připravila recenzi na masku, kterou zná v blogovém světě snad každý. Nejspíš to bude její legendární barvou a také je to snad nejprofláklejší výrobek této značky.

Masku mám už od minulého září, ale střídala jsem ji hodně s jinými, takže jsem se k recenzi dostala až teď, když jsem už skoro u konce tuby. Stála cca 145 Kč, ale je fakt, že objem je fakt obrovský a maska vystačí na hodně dlouho.


Maska se má hodit na všechny typy pleti, slibuje vyčištění, zklidnění a uvolnění ucpaných pórů. Moje pleť je občas mastná, občas suchá, někdy normální a někdy i citlivá, sem tam se objeví nějaký pupínek. No, další informace si přečtěte u následující fotky, nemá cenu, abych to tady vypisovala podruhé. Raději místo přepisu etikety nabídnu svoje poznatky.


Že by nějaká maska mohla působit antistresově, se mi moc nezdá. Jediná antistresová věc je nejspíš samotná aplikace masky a její zasychání, kdy většina lidí nic důležitého nedělá a opravdu si těch cca 15 minut užiji jako relax spojený s péčí o sebe. Maska na nějakou dobu opravdu zbaví pleť mazu, ale tak u mě funguje každá maska. Pleť nevysuší, pokud už není sušší. Z toho tedy vyplývá, že na hodně suchou pleť bych ji nedoporučila, a když už, tak pak hodně nakrémovat.


Masku vždy nanáším na navlhčenou pleť. Zasychá do patnácti minut a smýt jde za pomoci houbičky dobře, nedělá kluzkou vrstvu. Obličej mám po ní místy trochu začervenalý, ale to prý dělá hodně čistících masek a za chvilku podráždění odezní. Po použití dočistím jemnou micelárkou a aplikuji krém. Bohužel kromě zmatnění na nějakou dobu mi maska zázračná nepřijde. Trochu vyčistí, ale nemohu tvrdit, že by mi vytáhla černé tečky. Na pupínky účinkuje průměrně, určitě s její pomocí nevyraší každý, ale rozhodně mě jich nezbavila ani při pravidelném používání. Zkrátka lepší používat tuhle masku než nic, ale bomba to není.

Málem bych zapomněla zmínit její barvu, konzistenci a vůni. Barva je jasně modrá, prostě šmoulí. Maska je poměrně hutná, ale po navlhčení pleti se nanáší skvěle. Voní čistě, svěže, ale rozhodně ne agresivně. Jemně cítím i levanduli.


Za mě tedy stojí za vyzkoušení, ale podruhé bych do ní nešla.

Asi zbytečná otázka, ale zkoušely jste tuhle celebritu ve světě masek?

2 komentáře:

  1. nemala som tú česť skúsiť žiaden produkt od tejto značky :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě to doporučuji napravit :) I když zrovna tahle maska pro mě hit není, určitě najdeš něco, co Ti bude sedět :)

      Vymazat