středa 9. července 2014

První zkušenost s Yves Rocher

Ano, je to trapné, ale dosud jsem od této značky nic neměla. Tedy pokud nepočítám vyzkoušení jednoho sprcháče u sestřenky, když jsem u ní neplánovaně přespávala. Gel špatný nebyl, ale rozhodně to nebylo nic, z čeho bych si sedla na zadek a co bych si hned další den běžela koupit. Prostě průměr.

Až nedávno mě na pár blozích zaujala rtěnka s leskem. Zvažovala jsem koupi, ale rozhodně jsem nenaběhla hned do prodejny. Nakonec bych si rtěnku snad ani nekoupila, kdybych ve čtvrtek náhodou nešla kolem jejich obchůdku na Václavském náměstí. Samozřejmě jsem v tu chvilku zapomněla, co jsem vlastně chtěla, ale přesto jsem do obchodu zašla. Nakonec mě osvítil až pohled na rtěnky samotné, takže cenu za bystrou mysl nejspíš nedostanu :D

Jako problém se ukázal výběr odstínu. Většina odstínů byla hodně málo pigmentovaná, na ruce sotva viditelná. Po pár vrstvách se samozřejmě nějaká ta barvička ukázala, ale nic extra. Spíš jen třpytky s trochou lesku a nádechem barvy. Váhala jsem mezi dvěma odstín s vyšší pigmentací. Kromě toho, co jsem si nakonec pořídila, mě zaujala ještě taková teplá červená s trochou oranžové. Nicméně nakonec je vítěz odstín 52 Cherice Noire. Na rtech jsem ji zatím měla jen jednou a to asi na hodinku. Schválně jsem před tím nepoužila balzám. Rty nebyly vysušené ani ulepené. Na rtěnku s leskem lesk není moc vysoký, ale to mi vyhovuje. Cena byla 139 Kč a prý ta akce už končila, takže jsem měla kliku. Víc bych totiž asi nedala, protože přiznejme si, není to jediná značka vyrábějící rtěnky.

Líbí se mi, že rtěnka byla zabalená ještě ve folii. Opravdu mě třeba v drogeriích štve, že musím otvírat několik rtěnek než jedna vypadá nepoužitě. Jak vidíte, na obal se šíleně chytá prach a to přísahám, že jsem těsně před focením zametala.





Jako další jsem si koupila meruňkový peeling . Pár recenzí jsem na něj už četla a vyšel mě na 99 Kč. Normálně stojí 145 Kč a na internetu už byl ve čtvrtek večer za plnou cenu. Moc se v jejich systému slev nevyznám, takže mě tímto omluvte.



Když už jsem v obchodě byla, zařídila jsem si věrnostní kartičku (naštěstí chtěli jen jméno, adresu, věk, email, popřípadě telefon - což je plus, nerada vyplňuji nekonečné formuláře). K ní jsem dostala nějaké letáčky, slevovou knížku, tašku a samozřejmě i pár vzorečků.




V obchodě jsem rozhodně nebyla naposledy a momentálně mám v merku nějaký šampon. Překvapilo mě, že jejich ceny byly cca 80 Kč, čekala jsem, že to bude dražší. Ovšem ceny jiných výrobků už se mi tolik nelíbí, takže budu nejspíš nakupovat jen v akcích.

A co vy a Yves Rocher? Doporučíte mi něco? :)

4 komentáře:

  1. Rtěnka vypadá dobře, i ten peeling. YR mám fakt ráda, ale podlě mě se vyplatí nakupovat pouze ve slevách.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě jo. Akorát už se vidím, jak sleduji pořád slevy :D Většinou, když něco chci, tak si to koupím a málokdy si dělám nějaké dlouhodobé plány.

      Vymazat
  2. rúž má nádhernú farbu! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je krásná, ale tenhle odstín bude lepší na podzim, hlavně ve víc vrstvách :)

      Vymazat