neděle 13. července 2014

Nakupovací pátek

Hezký nedělní večer :)

Konečně jsem se dostala k počítači. Sice jsem byla ve čtvrtek a v pátek doma, ale notebook jsem nechala na chalupě a na rodinném počítači byl pomalý internet, tak jsem nechtěla zbytečně ztrácet čas. V pátek jsem strávila den, kromě pár věcí nutných k vyřízení, nákupy. Potřebovala jsem si koupit sportovní podprsenku a když už jsem byla venku... Znáte to :D V pátek večer jsem měla jít ven, ale nakonec jsem nebyla schopná ničeho jiného než spánku :D Naštěstí byla mega bouřka a i pak vypadalo počasí nejistě, takže jsem nebyla ta zlá, co to zrušila :) Nakonec se to vážně ukázalo jako dobrá volba, protože v sobotu byl velký rodinný sraz a vstávala jsem v 6. I když se mi na sraz vůbec nechtělo, nakonec to bylo super a ani se mi nechtělo odjíždět :)

A co že jsem si v pátek vlastně koupila?

Jako první jsem skutečně zamířila do Palladia pro sportovní podprsenku. Koupila jsem si ji ve Sportisimu za 499 Kč. Je to varianta pro nejmenší podporu hrudníku, ale materiál se mi líbil nejvíc. Další pevnější varianty mi přišly hrozně nepříjemné, takže v létě bych asi umřela. Navíc dejme tomu, že vzhledem ke svému objemu tam nahoře nějakou velkou podporu nepotřebuji :D


Jako další věc jsem konečně pořídila mamce slíbenou cyklo výbavu, po které toužila už asi půl roku, jenže v zimě cyklistické potřeby hodně obchodů nemá a já byla líná někam speciálně jezdit. Lahev stála 79 Kč a držák 169. Lahev byla z levnější kategorie, ale to nevadí. Výběr neměli nic moc a já uvažovala spíš o barvě, takže jsem vybrala neutrální variantu. Držák se mi líbil jak vzhledově, tak funkčně.


Bohužel cestou na metro mi vlezla zákeřně do cesty Manufaktura, kde jsem zatím před tím byla jen jednou. Tentokrát jsem si vybrala tři věci. Opravdu, nákup byl zcela neplánovaný, ale ničeho nelituji.


Mojito miluji a jak teda nepiju, tak tenhle drink si občas dám, když už někam jdu. Cena nealko sirupu byla tuším 139 Kč, což není žádná sranda, ale myslím, že vystačí na dlouho. Ještě jsem ho neochutnávala, protože jsem ho nechala doma, abych netahala skleněnou láhev autobusem na sraz a pak na chalupu.


Čaj mě zaujal už při minulé návštěvě Manufaktury, ale nakonec jsem se rozhodla pro Mojito verzi. Tenhle voní kořeněně a bude super hlavně na podzim a zimu, ale určitě najde využití i za chladnějších letních večerů :) Už se těším, až ho ochutnám.


Pilník je vlastně celkem užitečná věc, takže ani nelituji těch 69 Kč. Určitě by se našel i levnější, ale já si na nákup nikdy nevzpomenu a žádný pořádný pilník nemám. Jen takové ty ze sad manikúry a ty jsou většinou dost na nic. Pilování nehtů moc nemiluji, občas mě úplně mrazí a nůžky používat neumím, takže zásadně beru jen kleštičky. Nicméně tento pilník už jsem vyzkoušela a není špatný Piluje hezky a ani mi neleze moc mráz po zádech :D Byl ještě v bílém provedení, ale černý se mi líbil víc.

Návštěva drogerie Teta už byla opravdu navíc a nakoupila jsem spoustu blbostí. Původně jsem šla do obchodu vedle koupit krmení pro křečka, ale vzhledem k tomu, že tam měli zavřeno ještě 10 minut, v mezičase jsem zaběhla do vedlejších dveří a samozřejmě měli osudové slevy.


Od Freemana mám slavnou modrou masku, ale chtěla jsem vyzkoušet další varianty. Byly ve slevě za 100 Kč (no dobře, extra sleva to nebyla, ale aspoň něco). Nemohla jsem si vybrat, tak jsem ve chvilkové slabosti koupila všechny, co měli. Citronová na mastnou pleť voní hodně chemicky, ale ne záchodově, spíš tak nějak bonbonově. Ovšem bez sladkého tónu. Jahodová s čokoládou je určena naopak na pleť sušší, kterou taky někdy mívám. Vůně je sice poněkud sladká, ale dá se to. I když je mi jasné, že je to ten typ, co může být časem otravný. Tahle maska bude super na střídání s nějakou agresivnější. Avokádová verze je taky čistící s jílem, i když avokádo ve mě evokuje hydrataci. Snad to tedy bude zlatý střed na čistění bez vysoušení a podráždění. Voní neutrálně, čistě a aroma rozhodně nezačne být otravné. I když jsem moc chtěla, ani jednu masku jsem v pátek nevyzkoušela, abych náhodou na rodinnou akci nejela opupínkovaná, nateklá nebo oloupaná.


Micelárkám jsem nepropadla (zatím :D). Ze tří mě zatím nadchla jen jedna, ale i tak jsem se rozhodla jim dát ještě šanci. Tahle byla taky ve slevě, jinak bych si ji nekoupila. Přesnou cenu jsem zapomněla, ale myslím, že to byla taky stovka, jako u masek. Jsem zvědavá, jaká bude, ale zatím testuji jinou, takže bude čekat ve skříni.

Teď už se asi přesunu do postele, protože včera jsem šla spát hodně pozdě a ještě jsem to nedospala. Zítra jedu zas do Prahy, tak zkusím sesmolit nějakou recenzi z dekorativky :)

2 komentáře:

  1. Ty jo, koupit si 3 masky najednou, to se snad nepovedlo ani mně :-D Hezké nákupy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plánuju je střídat, takže je snad zvládnu spotřebovat :D Teď se dlouho do obchodu nedostanu, což znamená, že bylo třeba si udělat radost :D

      Vymazat