pondělí 7. července 2014

Moje letní plány

Hezké poledne :) Napadlo mě, že sepíšu, co bych chtěla všechno stihnout za tohle léto. Podobný článek jsem už na nějakém blogu viděla, tak jsem se inspirovala. Je to pro mě zároveň i taková výzva, protože přece jen, co je napsáno, to je pro mě větší závazek a motivace.

Moc ráda bych napsala, že pojedu stavět chýše do válek a chudobou trpících zemí nebo očkovat sirotky v Somálsku. Ale bohužel, až tak šlechetná nejsem, takže zůstanu více při zemi :D

Jako správná holka mám především narcistické cíle (protože na fasádě je vždycky co zlepšovat).

Chtěla bych zamakat na fyzičce, která je dost mizerná (protože na posilovnu nejsem, běháním na veřejnosti se nerada ztrapňuji a zumba jednou za čas mě nespasí).

S tím souvisí i vytvarování postavy a snad i shození nějakého toho kila. Protože normálně jsem jedla hodně nepravidelně a málo, ale váha se ani nehla, pak jsem začala jíst pravidelně a ještě jsem přibrala 3 kila (to je ta odměna za snahu). Zbavení se celulitidy by byl příjemný bonus, ale jak je známo, toto je spíš opravdu zbožné přání, protože málokomu se něco takového podaří. Sestřenka říkala, že na ni zázračně zapůsobila osmikilometrová chůze každý den. Ale já mám radši kolo, jak chození, tak uvidím, jestli to zabere.

Úzce spojený s tím je čas strávený na mém milovaném vymazleném kole. Nejradši jezdím sama, protože mám ráda své tempo. Ale kus prázdnin strávím s kamarádkou, která snad bude mít tempo podobné mému, tak to bude fajn.

Když už máme to léto, ráda bych si zašla někdy zaplavat. Bohužel jsem víc na blbnutí v aquaparku než na poctivé plavání v dráze. Ale u babičky to chci změnit (protože pokud bych nešla ven, hráblo by mi tam a taky se mi nechce platit pokaždé vstupné do aquaparku, takže si aspoň obden dám klasické plavání). Než se dostanu k babičce, zkusím koupaliště ve vedlejší vesnici od naší chalupy. Aneb žádný chlor, žádné lidi a žádné placení vstupného. Navíc tam dojedu na kole, takže bonus navíc.

Z kategorie ještě povrchnejší, než je moje tělo, jsou tu moje vlasy. Ráda bych je během léta pořádně "pěstovala". V létě prý vlasy rostou nejrychleji, tak snad to v kombinaci s Bioharem a kvalitní péčí zabere. Abyste rozuměli, v létě jsem na vlasy vždycky dost dlabala. Masky, kondicionéry, olejíčky...to všechno šlo stranou. Hlavně proto, že na chalupě jsou omezené zásoby teplé vody. Ale tentokrát to vážně chci změnit.

Jako poslední 2 přání na téma fasáda tu je můj věčný problém: lakování nehtů (pravidelně a občas i barevně) a nějaké to opálení i bez návštěvy moře.

Jako něco méně povrchního tu mám čtení. Ano, myslím tím nějakou tu trapnou červenou knihovnu a další oddechové věci. Protože po roce v knížkách nechci nic "vysoce inteligentního" ani vidět. A taky bych ráda viděla nějaké nové filmy. Ať už ty vážnější, tak moje milované holčičí kraviny.

A teď už něco z blogového soudku.

I když budu většinou na chalupě, kde na kosmetiku dlabu, tedy kromě mytí vlasů a péče o pleť, chci psát někdy i články z tématu dekorativky. Pokud už se dostanu do Prahy, budu testovat barevné věci :)

Naproti tomu na chalupě chci testovat pár ucelených "programů". Kdyby to nevyšlo, aspoň mě nikdo neuvidí s pupínky na obličeji :D

A teď zcela nesobecky.

Chtěla bych vidět všechny lidi, na které jsem během roku neměla čas. S kamarádkami strávit aspoň týden, navštívit pár příbuzných a vidět lidi, co bydlí daleko :)

A jaké jsou vaše letní plány? :)

2 komentáře:

  1. Pokud si chceš zlepšit fyzičku, tak nejspíš nabereš svalovou hmotu a přibereš, bacha na to :D Kolo je výborné na všechno krom páteře. Stačí jezdit 3x týdně 10km a pak podle kondice přidat. Jinak prázdniny jsou/budou plny výletů, práce, kola a snad i kamarádů ;)
    D.

    OdpovědětVymazat
  2. Když už se zmiňuješ o těch kamarádech, tak tradiční chalupa bude nejspíš až v září...

    OdpovědětVymazat