neděle 27. července 2014

Balea letní tělový peeling

Hezký nedělní večer :) Omlouvám se za delší pauzu, ale podařilo se mi nejspíš zavirovat notebook a až dnes jsem se donutila sáhnout po starodávném kousku, který máme na chalupě (aneb model, který by nikdo neukradl :D) Bohužel je extra pomalý, zasekává se, padá na něm jinak běžně funkční internet a tenhle článek mi trval asi tři hodiny. Pokusím se dneska stvořit ještě jednu recenzi, dokud technika jakž takž funguje a uveřejnit ji během týdne. Bohužel i veškeré fotky mám v nefunkčním pc, takže jsem musela vytvořit zcela nové. Bohužel oprava nehrozí minimálně 14 dnů, takže do té doby budu válčit. Zítra přijede kamarádka, takže na psaní ani nebude čas, ale v pátek se zase pokusím něco napsat. 

Dnes se tedy podíváme na peeling z letní limitky značky Balea s vůní mandarinek a pomeranče.


Cenu už si nepamatuji a vzhledem k padání internetu nejsem ani schopná se podívat do nákupního článku, kde cena napsaná je. Rozhodně to ale nebude přes 40 Kč. Peeling voní nádherně sladce po ovoci. Ale není to čistá vůně čerstvého ovoce, ale spíše vůně sladkostí. Každopádně vůně se mi líbí, protože není úplně chemická. Bohužel aroma se na pokožce moc neudrží, jak je u téhle značky bohužel zvykem. Vypozorovala jsem, že při velkém soustředění je cítit maximálně půl hodiny.




Peeling je neprůhledný, mléčný, světle oranžový s perleťovým leskem. Na pohled jsou patrná zelená zrníčka, kterých je v peelingu minimum. Naštěstí obrušovací schopnost zaručí okem neviditelné částečky. Takové ty průhledné peelingovací věci, které najdete v hodně typů tohohle produktu. Peeling pění dobře a hlavně se nerozpouští jako produkty na solné nebo cukrové bázi. Není moc brutální, takže se můžete obrušovat jak dlouho chcete a nesedřete si kůži. Já bych brala klidně i větší a ostřejší zrníčka, ale zas tady je možnost častého použití.


Pokožku nevysušuje, ale samozřejmě nehrozí ani hydratace. Ale to bych ani u tohoto produktu neočekávala, když to nemá v popisu práce. Za mě je to tedy dobrý peeling. Například ve srovnání s cukrovým od Freemana. Ten totiž stojí přes stovku, rychle ubývá a sice je dost hrubý, ale zas je cukrový, takže se brzy rozpustí. Tedy nic proti němu, ale raději si připlatím za pleťovou masku nebo krém než za peeling. Tento baleácký dobře obrušuje a při aplikaci hezky voní a to mi bohatě stačí :) Klidně bych si ho koupila zas a nejspíš to i udělám, pokud se dostanu do obchodu a ještě bude v prodeji, když je to limitka.

To je tedy pro dnešek vše a já se vrhám na psaní druhé recenze. Pokud by se mi ji nepovedlo sesmolit, protože trpělivost není moje silná stránka, další pokus bude v pátek.

A moje závěrečná otázka je jasná. Zkusily jste tento peeling?

6 komentářů:

  1. Nezkoušela, ani jsem ho v obchodě nikdy neviděla :-D Balea peelingy mi vyhovují tak napůl - hezky voní, to jo, ale zas na druhou stranu moc neobrousí. Preferuji pořádné opeelingování jednou týdně, než se šmrdlat každý den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě peelingování docela baví :) Ale u tohohle peelingu šlo především o zvědavost, vůni a cenu :)

      Vymazat
  2. ten vyzera skvelo! az sa divim, ze ho este nemam :)

    Inak pozyvam na letnu DERMACOL giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/07/letna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si ho pořiď, za tu cenu stojí za vyzkoušení :)

      Vymazat
  3. Já moc často peeling nepoužívám, takže jeden mám už třetím měsícem, ale tohohle jsem si ani nevšimla, budu ho muset očichat :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem na něj narazila čistě náhodou a ani jsem o něm nikde nečetla :)

      Vymazat