neděle 13. dubna 2014

Sprchový gel Nivea Water Lily

Hezkou neděli :) Musím se pochlubit, že tohle je přesně stý publikovaný článek :) Sice jsem plánovala jeden mega oslavný na vlasový produkt, ale vlasy byly teď v poslední době často, tak si dáme recenzi na sprchový gel :) Tedy vlastně šampon, jak uvádí výrobce na obalu. Jenže to je trochu zavádějící a vyznívá to jako šampon na vlasy určený do sprchy. Proto bych se tedy držela označení sprchový gel.



Gel je průhledný, lehce do fialova, spíše gelový než krémový a obsahuje olejová zrníčka, díky kterým má pokožku hydratovat.



Sprcháč jsem nekupovala, dostala jsem ho kdysi od sestřenky. Upřímně ani by mě samotnou nenapadlo si ho pořídit, protože zásadně vybírám podle vůně a pak podle textury. 

V poslední době preferuji více krémové věci a vůně také není taková, že bych si z ní sedla na zadek. Voní čistě, svěže, téměř nesladce. Upřímně netuším, jak voní leknín, takže mi nezbývá, než jim věřit. Celkově bych aroma zhodnotila jako nevtíravé, ale pro mě bohužel jen neurazí-nenadchne. Na léto určitě hezky osvěží. Co se výdrže týče, chvilku na pokožce vydrží, ale žádná sláva. 

S hydratací na tom také není světoborně. Sice je fakt, že nevysušuje, ale já po něm stejně používám krém. Slibované olejové perličky mi přijdou dost k ničemu. Ve skutečnosti jsou to fakt jenom jakási žlutá zrníčka, ovšem hladká, bez peelingového efektu. Čekala bych tedy, že se po kontaktu s mokrou pokožkou rozpustí a dočkám se té jejich slibované hydratace. Ovšem výsledek je nula nula nic.


Za mě je to tedy takový průměr. Pokud se Vám bude líbit v obchodě vůně, jděte do něj. Ovšem zázraky nečekejte a za tu cenu mi to přijde jako zbytečná investice a sama bych si ho rozhodně nekoupila.

Z této řady jsem viděla ještě nějaký oranžový, tuším s vodním melounem (má ho babička, ale nezkoušela jsem ho) a určitě jsem v obchodě viděla nějaký s limetkou. Ale textura bude u všech stejná, takže si neplánuji koupit žádný.

1 komentář:

  1. Inak ak mas rada Niveu pozyvam na giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat