sobota 17. června 2017

Balea šampon a kondicionér pro svěžest a obnovu vlasů

Hezkou sobotu :) Dneska se podíváme na poslední z dlouho plánovaných článků, neboli zkouškové a státnicové resty :D

Toto vlasové duo jsem viděla v pozitivní recenzi u jedné z vás, a protože pro Baleu mám slabost, neodolala jsem. V tomhle případě by pro mnoho lidí mohla být klíčová vůně. Je mentolovo bylinková, mně tedy vyhovuje a hlavně na léto je super, protože ještě umocní pocit čistých vlasů, ale je mi jasné, že to nebude pro každého.


Jak vidíte na fotce, kondicionér je gelovo krémový, šampon tekutější.


Jak už víte, šampony Balea prostě miluju, Dřív jsem používala ty klasické v pevných obalech, ale teď jsem si hodně oblíbila tyto v tubách. Tento je také skvělý, hezky umyje, nezatěžuje, nemastí, pění dostatečně. Jako bonus beru to, že na pokožce hlavy vytváří chladivý pocit. Antistatického efektu jsem si nevšimla, protože poletující vlasy mě mimo období svetrů netrápí. Moc se mi líbí ve složení mátový olej a tea tree, protože tyto složky jsou pro pokožku blahodárné. Vlasy ale nevypadají nijak extra objemně nebo tak, zkrátka průměr, který mi ale stačí. Jenom jsem tak nějak doufala, že by se mi o malinko posunul interval mytí, ale nevadí. Za ty peníze je to super šampon a klidně bych si ho zas koupila. O spokojenosti svědčí již dvě spotřebovaná balení :)


Není to přírodní kosmetika, takže nemohu mít přehnané nároky Myslím, že ale zrovna Balea patří mezi ty méně chemické přípravky a oceňuji hlavně absenci silikonů.



Kondicionér se díky gelové konzistenci do vlasů pěkně vpracovává, nestéká a nemastí ani ve větším množství. Díky tomu jej mohu nanést i výše, než kam kondicionér běžně dávám a tím rozmotat i pramínky, které jinak složitě rozčesávám. Vlasy jsou stále vzdušné a zachovají si svůj objem. Bohužel v poslední době mám konečky docela dost vysušené. Nedávám vinu balzámu, svůj účel plní, vlasy jdou dobře rozčesat, ale zkrátka to chce něco výživnějšího a měla jsem používat víc masky. Jistě, existují výživnější balzámy, ale často za cenu zatížení a to nechci. Takže hodnotím i tento produkt jako super.


Složení, stejně jako šampon, patří mezi méně chemickou kosmetiku z řad nepřírodních produktů. Samozřejmost pro Baleu je absence silikonů.



Nedávno jsem si nakoupila další Balea šampony a jednu řadu dokonce komplet, takže opětovná koupě této řady se asi chystat nebude v nejbližší době, ale někdy v budoucnu určitě :)

Oblíbila si některá z vás také tuhle levnou vlasovou kosmetiku? :)


12 komentářů:

  1. Já ano, používám tu řadu na blond vlasy a vyhovuje mi víc než dražší přípravky. Ale je to zase kus od kusu, měla jsem i Baleácký Silver šampon z této řady a to byla tragédie. Ale určitě chci zkoušet dál, až se trochu proberu zásobou šamponů, tak vyzkouším i tento:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom silveru jsem četla, že je hrozný. Balea je hlavně super vzhledem k ceně. Lze tak opravdu vyzkoušet úplně všechny řady :)

      Vymazat
  2. Tak to jsem moc ráda, že ti sedí, taky jsem s tímhle duem byla velmi spokojená. Momentálně od Baley používám masku na vlasy s vanilkou a makadamiovým oříškem a taky mi vyhovuje. Jinak jsem slyšela hodně chvály na jejich hloubkově čistící šampon, který je taky v tubě a ráda bych ho časem vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak už vím, u koho jsem tu recenzi četla :D Taky mám masku, nějakou s perlami a je fajn, ale dík za tip na tamtu :) Hloubkově čistící šampon jsem měla, mohu doporučit. Sice není zázračný, ale umyje fakt hezky. Jen ho asi ocení víc někdo, kdo třeba používá stylingové přípravky nebo tak. Já nemůžu říct, že bych po něm měla vlasy nějak extra odlehčené.

      Vymazat
  3. Vypadá opravdu zajímavě, hlavně by mě vážně zajímalo, jak to voní, moc si to nedokážu představit :) Mně ne vždy všechny výrobky Balea sedí, ale důležité je, že si ty spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš mentolově bych řekla :D Asi jako kopřivák s orbitkou :D Moje zkušenosti s Baleou jsou převážně pozitivní, ale hodnotím jenom vlasovku, nic jiného jsem asi nezkoušela.

      Vymazat
  4. Tohle duo je pro mne novinkou :-o, asi jsem dlouho nezavítala do DM! A mentolkovou vůni mám ráda, tak myslím, že bych si s těmito produkty mohla padnout do noty :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych si toho asi nevšimla, kdybych tenkrát nečetla tu recenzi a nevyhlížela zelený obal :D Určitě vyzkoušej. Akorát nevím, jestli balzám bude dostatečný, pokud máš vlasy poškozené odbarvováním. Ale budu se těšit na případnou recenzi :)

      Vymazat
  5. Ano i já Baleu mám ráda, hlavně sprcháče. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je mám ráda, sprcháč není nic, do čeho bych chtěla investovat víc :D

      Vymazat
  6. Ten šampon má moje spolubydlící, párkrát jsem si ho na tajňačku půjčila :D a je fakt super :)!

    OdpovědětVymazat