čtvrtek 29. října 2015

Spotřebováno za říjen 2015

Ahoj kočky :) Nemůžu uvěřit, že už je konec října. Co začal semestr, stále nestíhám a to mám školu jen tři dny v týdnu :D Na dekorativku docela kašlu a skoro se nelíčím, ale na péči se snažím nedlabat a opravdu se o sebe starat. Hlavně se zaměřuji na vlasy, které chci po ostříhání do nejdéle udržet zdravé, aby trochu poporostly a nemusely být ostříhány o takový kus, jako minule. Ale už jsem si nějak zvykla a nepřijdou mi zas tak krátké :D  Určitě bude nějaký speciální článek, kde vám ukážu, co aktuálně na vlasy používám :) Ale teď už zpátky ke spotřebovaným produktům.


Čekala jsem, že to tenhle měsíc bude slabší, takže jsem nakonec docela spokojená :) Hlavně jsem dodělala pár kousků, které už jsem měla doma dost dlouho a chtěla jsem se jich zbavit. 


Šampony Balea mám moc ráda, Za pár korun poslouží dobře a tenhle mi přišel obzvlášť super. Vlasy byly nadýchané, lesklé a hladké a krásně ovocně voněl. Vůně byla spíš letní, ale kdyby to nebyla limitka, klidně bych ho používala i v zimě.

O zesvětlujícím gelu už jsem psala. Vlasy po něm byly hrubé, slepené a efekt nikde. Ještě bych z tuby tak dvě dávky vyhrabala, ale nechtěla jsem už svoje vlasy zbytečně trápit po ostříhání.

Vitamíny na růst vlasů z DM mě bohužel zklamaly. Měla jsem asi tři nebo čtyři balení a výsledků jsem si nevšimla. I když nějaký efekt na tělo zřejmě měly, protože jsem celé léto neměla rozpraskané koutky, což běžně mívám, a hned po jejich dodělání mi jeden koutek praskat začal,


Zubní pasta Elmex je moje stálice, protože mě neštípe a mě štípe snad každá normální pasta. Určitě si ji budu kupovat dál.

Ústní voda Dontodent je moje premiéra od téhle značky. Voda neštípala, což bylo fajn, ale chuť na mě byla poměrně sladká a umělá a nevytvořila moc pocit svěžesti. Nejspíš zkusím ještě jiné příchutě.


Stále fotím na mobil, takže se omlouvám za mázlou fotku, ale všimla jsem si toho až teď a obal už jsem vyhodila. Bioderma Global má být krém přímo zázračný na pupínky, ale na mě ten dojem neudělal, Přišel mi poměrně agresivní, na pleti jsem cítila mravenčení a vysušoval, plus pupínky byly po něm ještě červenější. Nesnesla jsem dlouhodobé používání, takže efekt moc posoudit nemohu. Ale tím chováním na pleti mi připomněl o hodně levnější Skinoren. Navíc obal byl na prd, dost tvrdý, takže bez rozstřižení půlka krému nešla ven.

Tamponky napuštěné odličovačem mi nakoupila kdysi mamka a stále mám ještě jedno balení. Špatné nebyly, běžné líčení odlíčily a pak stačilo dočistit micelárkou, ale sama bych si je nekoupila. Materiál nebyl úplně nejjemnější a odličovač při větším množství kapku štípal. Každopádně pro mě jsou odličovače celkem zbytečné, když mám zásoby micelárek.


Sprej z Oriflame jsem dodělávala hodně dlouho. Vůně malin a máty byla fajn, ale už jsem se jí dost přesytila, protože tohle je druhé balení a jedno mám ještě v zásobě. Jedná se o vůni hodně svěží, takže určitě spíš na léto. Teď jsem si oblíbila víc spreje z Avonu, ale jen kvůli vůním, výdrž se mi zdála větší u Oriflame, i když to se spíš liší podle jednotlivých parfemací.

K antiperspirantu Dove se už ani nebudu vyjadřovat, vidíte ho u mě pořád a tahle parfemace je moje neoblíbenější :)

Co vaše spotřeba a máte zkušenosti s některým z mých spotřebovaných produktů? :)

16 komentářů:

  1. Mám zkušenost akorát s Dove sprejem, který mi taky vyhovoval, hlavně ta vůně. A taky teda ještě ty tabletky na vlasy a já u sebe zase vidím hodně rozdíl :).
    Na zubní vodu v DM jsem koukala, ale teď mají Odol v Kauflandu v akci do 40 Kč, tak udělám nákup tam, Odol zelenou mám nejradši :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně ti závidím, že ti ty tabletky pomohly, já budu hledat dál, určitě chci vlasům pomoci i zevnitř :) Zelenou Odol mám teď a je hrozně fajn. určitě nemám poslední balení :) Je tak akorát svěží a zároveň neštípe jako Listerine.

      Vymazat
    2. Stesti tomu, komu tabletky pomuzou... Ja mam geneticky dane draty na hlave :D

      Vymazat
    3. Já si říkám, že tím snad nic nezkazím a zkusím cokoliv, co by pomohlo :D Stačilo by mi, kdyby vlasy nepadaly a rostly rychleji, s typem vlasů se smířím :D

      Vymazat
  2. Nic z toho jsem neměla, akorát jsem měla od Dontodent pastu s příchutí Pink Grapefruit a vyhovovala mi hodně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pasta by mohla být fajn, u té miluji, když nepálí, ale u vody chci, aby aspoň trochu osvěžila :)

      Vymazat
  3. Vodu Dontodent jsem měla taky a souhlasím úplně. :) A pasta Elmex nám doma nesmí chybět. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elmex je klasika a na podobnou jsem ještě nenarazila :) Dřív jsem měla oranžový a teď už jedině zelený, i když ani nevím, co mi na oranžovém nesedělo :D

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. To jsem ráda, neznám moc lidí, co by si je kupovalo opakovaně. Já při tom na tento nedám dopustit a je to jediný, u kterého mi neleze na nervy vůně ani po několika baleních :D

      Vymazat
  5. Ja mam doma spotrebovano za 4 mesice a asi to radeji vyhodim, nez to sepisovat, odhad 50 kusu :D Snazim se vse dodelavat a vice uz nesyslit...
    Elmex je top, jeste s tim jejich gelem mi zachranili zub :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to rozepiš do víc článků, určitě by byla škoda se nepodělit o svoje dojmy :) Gel neznám, ale co se zubů týče, mám ráda i Sensodyne, jenže ten mě pálí a Elmex ne.

      Vymazat
  6. Vyskúšala som len Sébium zo vzorky a tiež mi nerobil veľmi dobre. No chcem mu dať druhú šancu :) lebo všade čítam veľmi pozitívne recenzie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se ta celá řada zdá hodně agresivní, neseděla mi ani zelená micelárka, ani AKN krém.

      Vymazat
  7. Jé, tak tu ústní vodu musím rozhodně zkusit, i samotný obal mě moc nalákal, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jestli ji ještě seženeš, když to byla limitka a kupovala jsem ji v létě :(

      Vymazat