čtvrtek 15. října 2015

Malinové tělové mléko od Yves Rocher

Ahoj :) Jak trávíte dnešní upršený den? Já jsem se ráno hodně dlouho válela v posteli, než jsem byla schopná vstát, a pak jsem se kochala svou zásobou kosmetiky, což je taková moje oblíbená činnost :D Ale aspoň mám přehled, kolik čeho mám.

Dnešní den vám zpříjemním slaďoučkými malinami provoněným tělovým mlékem od značky Yves Rocher, abychom si trochu zavzpomínaly na voňavé léto. Mléko jsem dostala od kamarádky už téměř před rokem, ale k jeho používání jsem se dostala nedávno a jsem lehce za půlkou. Mléko patří do kategorie výrobků označených zeleným bodem (tudíž se na něj nevztahují slevy) a já jsem dost lakomá v těchto věcech, takže jsem jen chodila kolem a slintala, až mi mléko darovala kamarádka.


Obalu nemám co vytknout, Jednoduchý a praktický. Nejdřív jsem si myslela, že bude těžké mléko dolovat ven, ale nakonec je dost tekuté, takže v pohodě vyteče.


Mléko obsahuje malinové výtažky a další přírodní látky, ale celkově přírodní rozhodně není (viz složení níže). Voní moc pěkně, jako maliny s jogurtem a pokožka je chvilku provoněná, ale zároveň je aroma jemné a neobtěžující.

Jak už jsem uvedla, mléko je poměrně tekuté, ale přesto moc pěkně hydratuje. Nemám pokožku extra suchou a nic se nestane, ani když se ničím jeden večer nenamažu, ale u tohohle mléka opravdu cítím, že něco dělá a ráno pořád cítím, že jsem se něčím večer mazala. Zároveň se rychle vstřebává, netvoří mastný film a spotřeba je malá.


A tady už ne příliš přírodní složení, ale zas nejsem nadšenec do přírodní kosmetiky, tak mě to netrápí.



Celkově jsem s mlékem moc spokojená a klidně bych si ho pořídila zas, klidně v jiné parfemaci. Přesnou cenu vám nenapíšu, protože se stránkami YR si nerozumím, ale je to kolem 150 Kč.

Zkoušely jste už tělová mléka téhle značky?

P.S. stále postrádám nabíječku baterek do foťáku, takže se omlouvám za kvalitu fotek

10 komentářů:

  1. Spousta produktů od téhle Nature řady se mi taky líbí, ale právě mě štve, že se na ně nevztahují ty slevy :/ Měla jsem kdysi dávno jahodový sprcháč a byl fajn. Tělová mléka mě taky hodně lákají, tak třeba jednou až mi nebude líto peněz :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Občas je třeba se rozmazlovat, ale taky si to nebudu kupovat pravidelně :D Třeba za sprcháč nebo peeling bych ty peníze neobětovala. Na jahodu se musím zajít mrknout, moc mi jahody v kosmetice nevoní, přijdou mi vždycky chemické, ale třeba to tady bude jiné :)

      Vymazat
  2. Vypadá dobře, já od Yves Rocher ještě nic nezkoušela :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to špatná značka, ale bez těch slev je to dost předražené :(

      Vymazat
  3. Z této řady mám zrovna v koupelně malinový sprchový gel v obrovským balení a už jsem taky v půlce. Od YR jsem měla už věci na pleť, vlasy, sprcháče, ale tělový mléko ještě ne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zas neměla nic na vlasy, musím to napravit :)

      Vymazat
  4. Výrobky od YR úplně miluju a jsem z nich vždy moc nadšená. Ale malinová řada je úplně nejvíc včetně všech produktů z této řady, mohla bych je pořád dokola očuchávat :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se možná plácnu přes kapsu a zkusím i něco dalšího :)

      Vymazat
  5. Věci z YR má moc ráda, zrovna mám sprchový gel taky z této řady :)

    V jednoduchosti je krása

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi po těch gelech budu muset kouknout, když je má tolik lidí a já ne :D

      Vymazat