neděle 25. října 2015

Čistič 3v1 od Garnier

Ahoj :) Jak jste si užily víkend? Já studijně, ale aspoň mám dobrý pocit, že první zápočtové testy zvládnu :D Nějak jsem neměla nápady, o čem vám napsat, protože nepoužívám aktuálně žádné novinky. Ale pak jsem si vzpomněla, že o tomto čistítku jsem se zmínila jen jednou v oblíbencích a pořádná recenze ještě nebyla. Už na začátku mohu prozradit, že je můj oblíbený pomocník v boji s pupínky :)


Obal se mi líbí a je praktický. Díky tomu, že tuba stojí na víčku věřím, že půjde spotřebovat v pohodě. Vzhledem k hutnosti produktu je určitě tohle balení vhodnější jak kelímek, protože takováto konzistence rychle vysychá. Bílá pasta obsahuje poměrně hodně zrníček, ale jsou malá a kůže vám určitě nesleze. Vůně je svěží, pro někoho možná až moc dezinfekční, ale mně vyhovuje a evokuje ve mně pocit lepšího vyčištění. Cítím mentol s trochou alkoholu, ale ten tam není.


Tady už si můžete přečíst, co všechno čistič slibuje a já se rovnou vrhnu do vlastního komentáře.

Použití jako gel se mi zdá dost nemožné, vzhledem k tomu, že se jedná o hustou pastu se zrníčky. Zkrátka ať se snažíte jak chcete, obličej si vždycky obrousíte. Ale samozřejmě to jde lehce, pokud moc netlačíte. Naopak při vyvinutí větší síly je to opravdu slušný peeling. Takovýto peeling si dopřeji klidně denně, protože mojí pleti obrušování svědčí.

Co se maskování týče, mám masek víc, takže tohle je taková rychlejší varianta, vzhledem k tomu, že zasychá bleskově. Jako bonus při schnutí není nepříjemná, pokožka nepne a nemám pocit přesušení. Masku si dopřávám 2x týdně. Klidně stačí nanést krouživými pohyby, pak si třeba vyčistit zuby a teprv poté opláchnout a máte peeling s maskou v jednom. Vzhledem k tomu, že na omytí používám houbičku, mám pocit, že peelingování při oplachování už nemá cenu.

Ať už na jakýkoliv způsob, pleť mám pak mnohem lepší. Ne úplně bez pupínků, ale určitě jemnější. Dále výrobek odstraňuje maz a méně se lesknu. Nejedná se o nic hydratačního, ale nemám pak obličej vysušený


Složení není přírodní, ale na tom mi zas tak nesejde, hlavně, že s účinky jsem spokojená.


Zde už vidíte konzistenci, opravdu hutná pasta se spoustou malých zrníček.

Celkově jsem s produktem moc spokojená. Pleť vyčistí, osvěží a nepřesuší. Určitě si časem koupím druhé balení, protože za cenu něco přes stovku je to super :)

Zkoušely jste někdy tuhle multifunkční věcičku? :)

14 komentářů:

  1. Tenhle produkt od Garnieru znám ale ještě jsem ho nezkoušela :) až mi dojdou zásoby určitě po něm mrknu :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamarádka je s ním taky spokojená a ta kosmetice moc nedá, takže určitě není špatný :D

      Vymazat
  2. Tento peeling mám velice ráda, kupuji si ho stále dokola :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Já ho mám taky hodně ráda a už jsem ho měla několikrát :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že je hodně populární :) A to osobně neznám nikoho, kdo by ho používal aniž bych mu ho doporučila :D

      Vymazat
  4. Ještě jsem nezkoušela, ale už jsem na něj kolikrát koukala v Rossmannu :).
    O víkendu jsem byla na procházce, pak jsme si udělali holčičí odpoledne, kdy jsme koukli na komedii Bláznivá dovolená a taky jsme si daly slupovací masku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi měla super víkend :) Já mam na holčičí odpoledne jenom sestřenku a i tu je těžké přemluvit, protože na kosmetiku a podobné věci není, natož moje kamarádky :D Peeling určitě zkus, často bývá v akci třeba v Tetě :)

      Vymazat
  5. Já se celkově všeho od Garnier straním, protože mi kdysi jeden produkt vyvolal alergickou reakci. Ale už dlouho si říkám, že bych jim měla dát druhou šanci. Tenhle produkt vypadá fajn. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, že někdy jedna špatná zkušenost stačí :( Ale počkej si na slevy a určitě něco zkus, snad to byla jen náhoda a něco jiného Ti sedne :) Já žádný propadák od téhle značky neměla, jen čistící gel s hrozny v balení s pumpičkou mě trochu víc vysušoval a zas tak dobře nečistil. Ale naopak odličovač očí z hroznové řady už byl fajn :)

      Vymazat
  6. zrovna jsem přemýšlela o koupi, takže se mi tvá pozitivní recenze moc hodí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda :) Pak dej vědět, jak jsi spokojená :)

      Vymazat
  7. Taky jsem ho kdysi používala a byla jsem s ním docela spokojená. A ten studijní víkend ti závidím, já se k tomu zatím pořád nemůžu moc dokopat :D :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nemám jinou možnost, protože začalo období první várky zápočťáků :D Ale jsem ráda, že se mi daří učit průběžně a nepanikařím až o zkouškovém :D Jsem ráda, že jsi byla s peelingem spokojená :)

      Vymazat