čtvrtek 14. května 2015

Dnešní kosmetické nákupy plus Avon

Hezké čtvrteční odpoledne :) Už jsem měla od rána napůl rozepsaný jiný článek, ale sešla jsem se s kamarádkou a místo plánované procházky jsme skončily v drogerii :D Ale zas se musím pochválit, že všechno z Tety bylo ve slevě a většina věcí jsou praktické kousky.

Nejdřív jsem ale zašla do DM, kde jsem si koupila vitamíny na vlasy (58 Kč), které mi právě dneska došly. Rozhodla jsem se, že zkusím ještě jedno balení jestli zabere. Ku podivu jsem si vzpomněla i na čistící houbičku (nebo kartáček - 70 Kč, nevím, jak tomu říkat), o které jsem v poslední době často četla. Na pleť jsem to ještě nepoužila, ale na ruku je fajn.


A teď už se přesuneme do Tety. Jediné dva kousky, co nebyly ve slevě, jsou tyto dva laky v odstínech 08 crunchy cake a 02 i nude it. Jeden mě vyšel na 55 Kč. Tmavý je krásně šedo hnědý s kapkou fialové a světlý je taky zajímavý, kromě bílé na francii světlé odstíny moc nemám.


Kartáček (80 Kč - je to míň, nějaká sleva tam bude, ale odečetli mi to nastejno s pastami a já už nevím, co kolik stálo, takže uvádím ceny původní) jsem už nutně potřebovala, protože mamka na chalupě všechny vyhodila. Pasty mi už taky dochází, takže jsem je tam nemohla nechat (2x 106 Kč bez slevy).


Od Syoss jsem kdysi nějaký šampon měla, myslím, že na lesk vlasů, a moc mi nesedl, protože hodně mastil. Nicméně dala jsem téhle značce ještě šanci a zkusila řadu na objem. Jeden kousek za 80 Kč. Jen vůně mě zatím moc nezaujala, je na mě poměrně silná a sladká.


Zásoby se vždycky hodí - cca 90 Kč - pardon, na účtence jsou ty slevy nějak divně napsané, takže se v tom nevyznám.


Takhle agresivní čističe nepoužívám, ale tahle věcička 3 v 1 mě zaujala (100 Kč). Vůni má podobnou jako tonikum ze stejné řady, tzn čistou, mírně dezinfekčně alkoholovou a něčím nedefinovatelným.


A nakonec pár věcí z Avonu, které jsem si objednala tak tři týdny zpátky. Spreje krásně voní a jeden už dostala kamarádka. Krém na ruce jsem si objednala jen tak do počtu, protože to byla nějaká akce, ale voní taky pěkně, jen jsem ho zatím nezkoušela. A balzám společně s novým katalogem mi dala kamarádka jako bonus. Balzámek je překvapivě hodně příjemný na rtech a ráda ho používám, plus nádherně jemně voní :)


Teď na nějakou dobu zas dávám nákupní pauzu, protože se snažím kosmetiku tolik nesyslit a zbytečně neutrácet. Mám velké zásoby tělových sprejů, krémů na ruce i tělo, věcí na vlasy i na obličej. Dekorativka mě zas tolik nebere, takže nemám potřebu mít všechny novinky (naštěstí) :D Ale potřebuji nějaké nové oblečení, takže se musím vypravit na lov.

Co jste si poslední dobou koupily vy? :)

14 komentářů:

  1. Pěkný nákupy :-)
    Ty vatový tampony jsou ty s tím polyesterem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) jj, teď jsem se dívala a je tam. No jsem na ně zvědavá, ale určitě jsem je už měla, jen si nejsem schopná zapamatovat, které mi vyhovují a které ne :D

      Vymazat
    2. Za mě jsou příšerný :-D Měla jsem jedno malé balení a nikdy víc. Nehodily se ani na odlakovávání nehtů.

      Vymazat
  2. Ta houbička od Ebelin mě taky moc láká, všude na ní slyším samou chválu, tak ji nejspíš vyzkouším. Produkty od Syoss mi nesedí, strašně mi mastí vlasy, ať je to jakákoliv řada. Oblečení taky potřebuji, nutně však sháním nějakou velkou černou kabelku do školy a malé černé psaníčko. Tak snad se mi podaří najít takové, jaké jsem si vysnila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus, zákonitě musí fungovat lépe jak nanášení gelu jen prsty :) Se Syoss jsi mě nepotěšila, při nejhorším jim najdu novou maminku :D Já sháním kabelku naopak béžovou :D Černé mám dvě, jednu z Rena a jednu úplně obyč z CA a zatím statečně drží :D Není dobrý nápad si něco vysnít, pak se to hodně blbě shání :D

      Vymazat
  3. Vitamíny z DM mi taky došly, tak budu muset koupit :) A krém na ruce z Avonu jsem měla a byl skvělej. Zrovna jsem taky teď dělala velkou objednávku u Avonu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nějak vůbec neuvažovala, že bych si měla koupit další, ještě že dnes jsem měla to DM při cestě :D Na krém se už fakt těším, nikdy by mě nenapadlo, že květinovo kakaová kombinace může tak hezky vonět :) Už se těším na nákupní článek :)

      Vymazat
  4. pěkný článek.
    Já tu houbičku ne a ne sehnat.
    Garnier pure řadu mám obecně moc a moc ráda.
    S šampony jsem opravdu spokojená nebyla.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Jestli jsi z Prahy, tak v DM na Petřinách jich ještě pár měli. A docela začínám litovat té Syoss koupě, co tak čtu ty komentáře :D

      Vymazat
  5. Mám ty prášky na vlasy a na nehty mi fungují úplně skvěle, nikdy jsem je neměla pevnější:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám nehty vždycky v pohodě a říkám si, že už konečně zabraly a pak se mi většinou ukazováček roztřepí a následně zlomí :( Naštěstí mám radši nehty krátké, tak mě to zas tolik netrápí :)

      Vymazat
  6. Praktické nákupy, koukám :) Ta DM houbička je prostě parádní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, musím ji pořídit všem kamarádkám jako dárek :D Ale je fakt, že neobjevit se na tolika blozích, ani bych si jí nevšimla.

      Vymazat