středa 8. dubna 2015

Bezoplachový sprej Aussie

Hezkou středu všem :) Omlouvám se za delší pauzu, chtěla jsem tuhle recenzi napsat už v pátek, ale nakonec jsme odjížděli na chalupu dřív. Mimochodem jak jste si užily Velikonoce? Já je odjakživa nemám ráda, takže bych je nejradši vypustila. Díky bohu většina dětí na chalupě už odrostla a nikdo k nám nechodí, protože jsme přeci jen turisté a moc ty vnuky sousedů neznáme :D

Jak jsem slíbila, uzavřeme už konečně Aussie kapitolu u mě na blogu. Mohly jste si přečíst, že 3 minutový  zázrak je pro mě jen kondicionér, šampon a kondicionér ujdou, ale za tu cenu už si je fakt nekoupím. Říká se, že to nejlepší nakonec. Ale tentokrát to bude spíš naopak a bezoplachový balzám je pro mě největší propadák. Díky bohu jsem jej vyhrála v GA u Rendy, jinak bych si takovou investici hodně vyčítala (tuším, že stojí přes 150 Kč). Mám variantu na suché vlasy, ale pochybuji, že by se spreje nějak extrémně lišily.

Popravdě absolutně nechápu smysl téhle věcičky a nejen, že je na nic, je to se sprejem horší než lepší. Ale pojďme to trochu rozebrat a rozpitvat.

Obal je funkční, designově neurazí, ale ani nenadchne. Rozprašovač funguje dobře. Jenže on se špatný obsah už rozprašovačem stejně nezachrání, že?



Sprej je průhledný, mléčně zakalený. Dlouho jsem zkoumala jeho strukturu, ale nějak jsem nedopátrala, z čeho vlastně je. Mastný není, možná jen minimálně. Protože i když si sprej nastříkám na ruku, necítím olej. V podstatě je to taková drahá voda s rádoby žvýkačkovou vůní. Nemůžu si pomoct, ale voní mi trochu jinak, než zbytek Aussie produktů. Je méně sladký a zvláštní. Zkrátka kvůli vůni bych si ho nevybrala.

Následuje tedy funkce. Čekala jsem, že vlasy bude hydratovat, když to slibuje výrobce a možná, že dokonce půjdou i lépe rozčesat, což většina těchto produktů umožňuje. Omyl. Vlasy jenom zamokří a slepí. Ne tím způsobem jako lak, ale na dotek jsou hrubší a zvláštně lepí. A taky se pak na ně chytá hrozně moc prach, což vypadá hodně blbě. Vzhledem ke slepování o snadném rozčesání nemůže být ani řeč.




Jestli dlouhodobě přináší nějaké benefity, těžko říct. Jsem zhruba ve čtvrtině a nějaké pravidelné používání ani neplánuji. Ale vzhledem k tomu, co provádí po aplikaci, nevěřím, že dokáže s vlasy zázraky. Vlastně si nejsem ani jistá, jestli zvládnu sprej dopoužívat.

Tím jsem s Aussie skončila a koupi dalšího produktu této značky neplánuji. Za ty peníze bych očekávala daleko lepší výsledky.

A příště už optimisticky, nejspíš bude nákupní článek na téma Avon :)

Co vy a spreje od Aussie?

10 komentářů:

  1. Já nemám ráda jakékoliv spreje do vlasů, pár jsem jich měla a vždycky mi přišlo, že nic nedělají. Musím se přiznat, že taky jeden sprej jsem vyhrála od Bione a ten i tak smrděl, že jsem si ho na tu hlavu nalila najednou (abych ho zase jako nemusela vyhazovat) a hotovo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla kdysi od Glisskur a přišlo mi, že jenom zamokřily, zatížily, ve větším množství zamastily, jinak nic. Ale ty byly aspoň trochu olejové, takže mohly něco dělat při dlouhodobém používání :D To s tím vyplácáním najednou je dobrý nápad :D

      Vymazat
  2. Pěkný článek. Také si konečně musím nějakého klokánka konečně pořídit.
    :-))
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) No já bych takhle zpětně do ničeho klokaního nešla. Ale každopádně zkus, každý má jiné vlasy :)

      Vymazat
  3. Já mám tyhle bezoplachové spreje do vlasů ráda, ale od Aussie jsem ještě žádný nezkoušela, tak nemůžu soudit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zkus, třeba budeš naopak spokojená :) Ale za mě je to ten nejhorší, co jsem měla.

      Vymazat
  4. veľmi takéto vecičky nepoužívam, aj keď teraz skúšam jeden takýto bezoplachový sprej, ale inak nie lebo si myslím, že mi to ešte viac mastí vlasy :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já u tohohle necítím maštění (asi proto, že mi nepřijde olejový), ale kdybych ho dala až k hlavě, asi by mi taky vlasy slušně splácnul :D

      Vymazat
  5. Děkuji za tuhle recenzi! Mě tyhle věci vždycky lákají, přitom vždy když si něco podobného pořídím, tak je to naprosto na nic a lituju...Teď vím, že to na nic je a už ani trochu netoužím tyhle spreje kupovat:) (Hlavně ti moc děkuje moje peněženka:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvoje peněženka nemá zač :D Mě to dřív taky hrozně lákalo, ale už jsem se poučila :D Není nad Mythic Oil :D

      Vymazat