čtvrtek 30. listopadu 2017

Krásné ruce s Havlíkovou Apotékou

Ahoj :) Sice jsem původně nechtěla dělat samostatnou recenzi na krém na ruce, ale nakonec jsem si řekla, že Havlíkova apotéka si to prostě zaslouží. Hrozně moc se mi líbí koncept značky, obaly, tradice a přírodní složení. V dnešní přechemizované době si stále víc lidí cení přírodních přípravků a já nejsem výjimka. Netvrdím, že mám doma jen přírodní věci, to vážně ne. Ale chtěla bych dospět k tomu, že bych měla víc kosmetiky s přírodním složením.

Od Havlíka už jsem měla tu legendární Ranní tří minutovou masku na obličej. Bohužel zázrak se nekonal a ani jsem samostatnou recenzi nepsala. Nedá mi ale spát, tak si ji možná koupím ještě jednou :D

Co se krému na ruce týče, dostala jsem ho od kamarádky minulé Vánoce. Sama bych si ho nekoupila, protože krém na ruce není položka, do které bych chtěla nějak moc investovat. Ale od toho jsou dárky, dostat něco, co by si člověk sám nekoupil, je ta super podstata :D



Začnu tradičně obalem. Ten naprosto miluju. Dokonalá retro elegance, přírodní vzhled a hlavně funkčnost, protože umožní spotřebovat krém do posledního zbytečku. Balení je akorát velké i do kabelky.

Zamilovala jsem si i vůni, která ale nebude pro každého. Je to kombinace sladkého, šťavnatého a svěže bylinkového. Ovocné tóny má nejspíš na svědomí rakytník, bylinkovou svěžest meduňka. Budu se opakovat, ale v dnešní umělé době je přírodní vůně příjemná změna. Jasně, taky mám ráda ty umělé parfemace čokolády a podobně, ale ta příroda prostě neomrzí. Navíc se podle mě hodí na každé období.

Krém je bílý a má hodně příjemnou konzistenci. Není ani hutný, ale ani vodový. Bez problému se roztírá a rychle vstřebává.

Já se přiznám, že na krémy na ruce jsem během dne strašně líná. Rozhodně krémy netahám po kabelkách a i doma musím mít tubu neustála na stole, abych se nezapomněla mazat. Ačkoliv ruce mám, hlavně teď v zimě, poměrně suché, hrozně mi vadí, když si neustále ruce umývám a je na nich taková ta krémová vrstvička. Tenhle krém ale dělá příjemný povlak, ani mastný, ani lepivý, úplně jiný něž silikonové krémy. Ruce tak jsou jako v peřince a pokud si je pak umývám, nemám pocit, že ze mě tečou vrstvy silikonu. Nevím, jestli mi rozumíte :D




A vítám i tyhle obsáhlé letáčky, protože miluju informace a o přírodní kosmetice si čtu moc ráda. Zajímají mě i ty bylinky a tak, takže tohle je pro mě super bonus :)

Hydratace a výživa jsou průměrné. Není to tak, že bych si ruce namazala a na zbytek dne je měla perfektní. Ale zas ten ochranný film je opravdu příjemný a uleví od pocitu suchých rukou.

Celkově jsem z krému rozpačitá, což už určitě vyplynulo z předchozích řádků. Miluju tu značku, obal a složení. Vlastnosti už ale světoborné nejsou, i když musím uznat, že ze všech krémů, co jsem měla, mě mazání tímhle otravuje ze všeho nejmíň :D Cena se mi taky nelíbí a do krému na ruce nejsem ochotná investovat tolik. 50 ml pořídíte za 224 Kč a těchto 30 ml za 154 Kč (teď mají nějakou limitku, ale co jsem pochopila, jedná se jen o trochu jiný obal, takže doufám, že normálně stojí těch 30 ml taky 154 Kč). Na druhou stranu je mi krém sympatický, takže pokud by to znamenalo, že jediný tenhle budu ochotná používat, možná bych do něj šla zas.

Zkoušely jste něco od Havlíka? :)

10 komentářů:

  1. Mě tahle značka nechává naprosto chladnou, určitě bych si jí sama nekoupila, ale kdyby mi jí někdo podaroval tak asi proč ne na ozkoušení, jinak moc pěkná recenze. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Mně se líbí, že je to české a ještě přírodní :)

      Vymazat
  2. Značka se mi moc líbí, měla jsem od nich už několik produktů - z těch na pleť jsem byla nadšená, ale přípravky na tělo si mě nezískaly. Ovšem kromě tohohle krému, ten se mi zdá boží, ruce po něm mám krásně jemné a hlavně se mi strašně líbí ta parfemace. Doma mám ještě obří balení s pumpičkou, ale to si šetřím až do nové koupelny do nového domečku, tak doufám, že se mi do té doby nijak nezkazí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zrovna dneska načala krém na obličej, tak jsem moc zvědavá :) Ještě mě lákají ty přírodní oleje a nějaké masky. Ale tělovou kosmetiku bych si nekoupila, je to fakt drahé a na tělo mi stačí vlastně cokoliv. Balení s pumpičkou zní skvěle, toho jsem si vůbec nevšimla, že existuje :D Možná do něj v budoucnu půjdu, vážně bych se měla naučit mazat ruce i přes den :D Souhlasím, že ta vůně je absolutně top :)

      Vymazat
  3. Já bych něco časem určitě chtěla zkusit. Čtu spíš průměrné recenze, ale ten koncept a obaly se mi taky moc líbí :-D A jaká byla ta tříminutová maska? Dělala aspoň něco? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popravdě moje pocity z ní byly tak rozporuplný, že nebyla ani recenze :D No, že by nějak extra vyčistila, to fakt ne. A ani mi nepřišlo, že by vyživila. Pro mě, když nemám ráda na den krémy, to trochu efekt mělo, ale jinak myslím, že lepší službu udělá micelárka a krém :D Hlavně se mi dost příčilo ráno na suchou pleť nanášet "krém" a zbytky oplachovat :D Ale vážně do ní asi půjdu zas, abych se ve svym zjištění utvrdila, ta značka mě přitahuje jako magnet a chtěla bych milovat všechno :D

      Vymazat
    2. Jo to naprosto chápu, jak to myslíš :-D :-D To by mi asi taky vadilo, kor jestli je to mastný...

      Vymazat
    3. Nijak zvlášť mastná neni :D

      Vymazat
  4. ešte som neskúšala, ale chystám sa a krém vyzerá úžasne! ♥.

    THE WORLD BY KEJMY | CHRISTMAS GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen kdyby stál třeba polovinu.... To bych neváhala a šla do něj zas :) Za zkoušku ale určitě stojí :)

      Vymazat