pátek 13. března 2015

Včerejší mini nákupy v DM a Rossmannu

Hezké páteční dopoledne :) Včera jsem se sešla s kamarádkou a byly jsme na malém nákupu. Potřebovala jsem dárek pro sestřenku, která má dnes večer oslavu narozenin, a taky jsem si chtěla pořídit něco pro sebe. Dlouho jsem si nic nekoupila a všechny věci jsem dlouho chtěla nebo potřebovala, takže mě ani netrápí svědomí :D


Už několikrát jsem si říkala, že si nebudu krémy vybírat podle obalu ani podle vůně, ale investuji do lepšího, co mé ruce skutečně zregeneruje. Jenže jsem neodolala tomuhle božímu krému za 35 Kč. Nádherně voní po fialkách (a to já na květinové vůně moc nejsem) a ten obal je dokonalý. Jeden je pro sestřenku, jeden pro mě (mimochodem včera u mě byla druhá sestřenka a taky se jí moc líbil, takže budu muset na druhé kolo nákupů). Na krému není napsáno, že by to byla limitka, ale stejně vám dám vědět co nejdříve, jestli má cenu ho mít (předem říkám ano, už jen pro tu vůni a obal :D).


Labello za 40 Kč je pro sestřenku, Neutrogena za 80 Kč pro mě. Mám rty v hrozném stavu, šíleně podrážděné a včera jsem to dorazila marmeládou na palačinkách. Zatím poctivě mažu, tak jsem zvědavá.


Dodělala jsem Biosil a chtěla jsem zkusit tyhle opěvované vitamíny za 58 Kč. Doufám, že je zvládnu jíst poctivě. Nejspíš si je budu muset dát na noční stolek, abych nezapomínala :D Gel na obočí od Alverde za 90 Kč jsem měla v merku už taky delší dobu. Bohužel mi přijde, že má dost teplý odstín. Ale uvidím po vyzkoušení. Každopádně moc hezky voní, čekala jsem, že bude smrdět a ono nic.


V Rossmannu jsem neodolala dvěma kouskům z kolekce I love nude od Essence. Péťa Lovelyhair v nedávném videu říkala, že v DM je to jako limitka a v Rossmannu ne. V tom DM, kde jsem byla já, stojan Essence není, takže to posoudit nemůžu, ale v Rossmannu bylo vše opravdu zařazeno do běžného sortimentu. Hodně jsem váhala, co se odstínů týče. U lesku (60 Kč) jsem vybrala barvu docela rychle, protože ostatní byly do růžova, což je taková klasika. Jen mě ještě lákal nahnědlý, ale světlejší. Nakonec ale vyhrála tmavší, která na fotce moc nevynikne. A ačkoliv nehty si skoro nelakuji, neodolala jsem a pořídila si i lak (55 Kč) v podobném odstínu, jako je lesk. Ale nebyl to záměr, jen mi zkrátka přišel netradiční :) Odstín laku se jmenuje 03 I´m lost in you, lesk na rty je 06 Soft almond. Ale upřímně mi odstíny přijdou stejné, jen lak je o malinko světlejší. První dojmy vám napsat nemohu, protože jak už jsem se zmínila, mám rty v hrozném stavu a lakovat nehty si na víkend neplánuji. Z nude kolekce mě ještě zaujaly některé rtěnky, tak uvidím, jestli si pořídím ještě pár kousků. 

Teď si zas nějakou dobu nic koupit neplánuji, protože z pečující kosmetiky mám zásoby a z dekorativky mě nic extra neláká. Ale kdo ví, co mi ještě padne do oka, znám se...

To by bylo pro dnešek vše. Jak na to tak koukám, opravdu toho moc není. Teď si mizím umýt vlasy a zabalit sestřence dárek. Už se docela těším na večerní oslavu, až potkám obě sestřenky a jejich přátele, které už jsem několikrát viděla a všichni jsou moc fajn. Plus prý budou domácí hamburgery, na které jsem taky moc zvědavá. A zítra nebo v neděli se můžete těšit na další článek, tentokrát na netradiční téma :)

A co vaše nákupy za poslední dobu? :)

12 komentářů:

  1. Krém na ruce už v zásobě žádný nemám a tenhle vypadá moc dobře, jestli se dostanu do DM, tak mu nejspíš neodolám :D Ten gel na obočí od Alverde zbožňuji, měla jsem už asi 4 balení a byla jsem s ním nadmíru spokojená. Momentálně používám k dokreslení obočí stín + transparentní gel od Alverde a ten je taky fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neodoláš, to je jasný :D Kamarádka, co tam byla se mnou, na kosmetiku není a taky neodolala :D S tím gelem jsi mě potěšila, vyzkouším ho hned večer :) Jinak stín mám taky, ale jsem na to hrozně líná a moc často ho nepoužívám, tak snad bude gel rychlejší :)

      Vymazat
  2. nákupy v DM miluji, hlavně baleu :)

    LOVIES 47

    OdpovědětVymazat
  3. Já ty vitamíny mám na stole a fakt každej den je poctivě beru :) Tento krém od Baley má krásný balení a líbí se mi ty nude výrobky od Essence

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem brala poctivě dva dny, tak snad to takhle půjde dál :D Essence má opravdu krásné odstíny, už mám na nehtech ten lak a asi si půjdu pro další. Odstín mi přijde docela teplý, čekala jsem víc hnědošedé.

      Vymazat
  4. ten balzám od neutrogeny je božský! mám ho a nemůžu si ho vynachválit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si s ním mazala rty celý včerejšek plus asi 2x den před tím, ale taky jsem spokojená :) Oproti Labellu, které jsem vždy měla v kabelce, je hutnější :) Přijde mi, že mám rty docela zklidněné, ale ještě sháním něco mega výživného na noc.

      Vymazat
  5. dost mě zaujal ten lesk z nude kolekce od Essence, asi pro něj zajdu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už se moc těším, až budu mít rty ok a budu ho moct zkusit :D Každopádně už dlouho mě žádná kolekce nechytla tolik, jako tahle, takže si asi pořídím víc kousků :)

      Vymazat
  6. musím vyskúšať balzam na pery od neutrogeny :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus, zatím mi připadá fajn :) A hezky jemně ovocně voní :)

      Vymazat