neděle 22. března 2015

Jarní fialkový krém Balea

Ahoj :) Dneska se podíváme na krém, který jsem si pořídila teprv nedávno. Ačkoliv na obale nemá označení limitky, na Facebooku DM drogerie jsem se dočetla, že to limitka je. Krém jsem používala jen dva dny, ale myslím, že zrovna tady není extra dlouhé testování třeba, a taky jsem vám o něm chtěla napsat dřív, než nebude k sehnání.



Krém mě zaujal hlavně obalem. Už dlouho se mi žádné balení takhle nelíbilo. Evokuje ve mně jaro a růžová s kapkou fialové je krásná barva :)

Vůně v tubě je nádherná, květinově svěží. Upřímně si absolutně nevybavím, jestli takhle voní fialky, ale na tom zas tak nesejde. Bohužel po rozetření na rukou už aroma ztrácí svěžest a cítím víc květiny s trochou hořkosti. Ale vůně je to opravdu jemná a nevadí mi, i když v tubě voní lépe.



Konzistencí je krém spíše řidší, ale rozhodně ne tekutý. Není příliš mastný, ale ani úplně vodový. Barva je klasicky bílá. Do rukou se vstřebává pěkně a nelepí. 

Samozřejmě nebudeme si nic nalhávat, je to Balea a hydratace není nic moc. Na hodně suché ruce stačit nebude a na noc je to taky málo. Já mám přes noc ráda opravdu výživné krémy nebo másla, takže tohle je spíše na takové to denní přemáznutí pro lepší pocit. Na hřbety rukou mi stačí, ale u dlaní mám docela brzo po vstřebání tendence opětovného namazání. Myslím, že nejlíp se hodí do kabelky nebo na psací stůl, protože díky rychlému vstřebávání vás nebude nijak omezovat. U mě vítězí varianta psací stůl doma, protože krémy v kabelce netahám (pokud mám školu dlouho, každý gram, který netahám, se hodí, pokud jdu někam na pár hodin, nemusím si ruce akutně mazat). 




I když jsem se zařekla, že si raději pořídím kvalitní krém, koupě nelituji. Zaprvé cena 35 Kč je opravdu směšná, zadruhé obal je boží a hned mám při pohledu na něj lepší náladu, zatřetí rychle se vsákne. 

Další balení si ale pořizovat nebudu. Kdyby byla vůně na rukou jako v tubě, překousla bych tu nedostatečnou hydrataci. Ale tohle za to nestojí.

Stihly jste si už nakoupit něco z jarních limitek?

13 komentářů:

  1. Také jsem na ně koukala, protože mě hrozně zaujal obal :) Ale nakonec jsem si ho nevzala, protože mám krémů doma dost :)

    Monča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě tolik zásob nemám, takže se hodí :)

      Vymazat
  2. Zdá sa mi, že tento krém už Balea predávala minulý rok asi počas jari alebo leta, ale osobne s ním nemám skúsenosti. Súdim len podľa jeho obalu, tú Eiffelovku som už videla.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ten pocit, ne teda z vlastní zkušenosti, ale koukala jsem nedávno na nějaké staré video, kde o krému byla řeč.

      Vymazat
  3. Ten obal je nádherný, a za tú cenu.. skvelá kúpa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen škoda, že moc nefunguje, ale za ten obal to stálo :D

      Vymazat
  4. Kde je Fotokoktejl? :-D Se vždycky každou neděli těším a tentokrát nic :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, někdy bude, stejně nikdy nebyl v pravidelných intervalech :D Nedělala jsem nic zajímavého, takže nemám ani fotky :(

      Vymazat
  5. Vypadá vážně dobře, jen škoda té hydratace..já bych ráda zkusila krémy na ruce z Manufaktury. Kupovala jsem mamce k Vánocům levandulový a byla z něj nadšená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsem před Vánoci očichávala a taky mě lákaly :) Ale sestřenka mi doporučovala Mixu, tak asi oželím vůni a zkusím to :)

      Vymazat
  6. Obal je krásnej, já už jsem se na tento krém dívala právě kvůli tomu obalu :D ale myslím, že se mi nelíbila ta vůně, když jsem si ho nekoupila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi udělala dobře, protože jestli se ti nelíbila v obalu, tak na rukou už teprv ne. I když kdo ví, třeba by to u tebe bylo naopak :D

      Vymazat