úterý 10. března 2015

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

Krásné slunečné odpoledne všem! Dneska se podíváme na profláklý hloubkový balzám od značky Aussie.

Vím, že Aussie je už stará záležitost, ale já jsem v těchto věcech hodně zpomalená a celou řadu jsem kupovala někdy před rokem a k používání jsem se dostala na podzim. O šamponu a kondicionéru jsem psala už před Vánoci a nyní se podíváme na zázračnou "masku" (oficiálně hloubkový balzám, ale to je pro mě v podstatě maska). Cena je kolem 160 Kč, ale já tenkrát při nákupu uplatnila slevu (a jsem za to neskutečně ráda, protože za plnou cenu bych se na sebe fakt zlobila).


Maska má pro mě absolutně nepraktický obal. Nemá víčko, ale jen otvor, ze kterého produkt při zmáčknutí rovnou vytéká. V obchodě je otvor samozřejmě přelepený, takže cesta domů je v pohodě, ale po otevření už ho těžko nějak uzavřete, takže nepřichází v úvahu vzít masku na cesty. Jednou mi trochu masky vyteklo i ve sprše, ale je možné, že jsem flašku trochu zmáčkla při pokládání nebo tak něco. Každopádně za mě obal ne. Není nad klasické víčko. Jinak designově nemám problém.



Samotná maska je krémovo gelová, mléčně bílá, mírně do růžova. Voní jako všechny produkty Aussie - žvýkačkově. Ale není to zas tak extra výrazné aroma a na vlasech mě nijak neobtěžuje.

Nanáší se klasicky na mokré vlasy po umytí šamponem a nechá se působit podle poškození vlasů. Za tři minuty by měla zachránit i ty nejvíc poničené vlasy. Do vlasů se aplikuje příjemně a vymývá se taky celkem bez problémů.

Kámen úrazu jsou však účinky. Po tolika kladných recenzích jsem čekala zázrak, ale maska nedělá prostě nic. Funguje jako obyč kondicionér, ale to je všechno. Vlasy po ní jdou lépe rozčesat (ale zas ne extra dobře, tolik slizká není). Ale že by nějak zázračně vlasy obnovovala nebo vyživovala, to fakt ne.

Za mě je tedy zklamání a žádný zázrak. Kdyby stála do stovky, řekla bych, že je to průměrný kondicionér, ale tohle je skutečně propadák. Stejnou službu mi udělá i Balea za 30 Kč. Zkoušela jsem masku opravdu hodněkrát, nechávala působit i pět minut, ale nic se nestalo.

Pokud by někoho zajímalo složení....Aussie údajně používá nějaký částečně vymývatelný silikon, ale neručím za to, nejsem chemik.



Co vy a Aussie? Hit nebo propadák?

8 komentářů:

  1. Já jsem od této značky zatím nic nevyzkoušela. Někdy bych ráda něco zkusila, ale zatím jsem se k tomu nějak nedostala. Jediné co, tak jsem si zkoušela v DM přivonět, některé vůně se mi líbily, ale ani jsem nějak extra nezkoumala, k čemu zrovna čuchám :D :) tak uvidíme v budoucnu :)

    Monča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že by měly vonět všechny Aussie produkty žvýkačkově, ale já drobné rozdíly cítila. Takhle zpětně si to přesně nevybavím, ale něco bylo o kapku míň sladké.

      Vymazat
  2. Já jsem od Aussie ještě nic nezkoušela. Hodně mě odrazuje ta cena, nejsem ochotná investovat tolik peněz do vlasové kosmetiky. Jediné za co jsem ochotná více utrácet jsou vlasové olejíčky. Pouze jsem jeden šampon v drogerce očichávala a voněl mi, ale obávám se, že po nějaké době by mi ta hodně sladká vůně začala vadit.

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš recht, ty ceny jsou na drogerku vysoké. Ona ta vůně ve výsledku tak extra výrazně sladká není, pokud znáš sprcháč Snow Fairy od Lush, tak ten je mnohem sladší a výraznější. Ale já vlasovou kosmetiku hodně střídám, takže mi máloco leze na nervy :D Navíc mi vůně ve vlasech moc dlouho nevydržela.

      Vymazat
  3. Aj za mňa je to sklamanie a to totálne plus mi to príšerne smrdí, Nechápem ten ošiaľ, nesadol mi ani šampón a ani toto nebol vôbec žiadne zázrak, bežný možno jeden z tých horších kondicionérov.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím! I když za mě šampon nakonec asi dopadl nejlépe....teda krom toho faktu, že se mi po něm víc mastily vlasy. Ale pro někoho, kdo má suché vlasy, bych ho klidně doporučila jako nejmenší Aussie zlo :D Mám ještě bezoplachový sprej a použila jsem ho zatím párkrát, ale je to taky hrůza.

      Vymazat
  4. To balení je teda hodně špatný. Já jsem měla tento produkt v 75 ml verzi z časopisu a za mě taky nic moc, úplně jako každý jiný levný kondicionér. Ale zase šampony od Aussie mi udělají fakt objem a vydrží dlouho bez mytí (nejmíň 4 dny) s těma jsem spokojená moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tichá závist. Já musela v případně mastnějších vlasů umývat 2x a i tak mi vlasy dlouho pěkné nevydržely. Ale možná záleží i na konkrétní řadě, Luscious Long je za mě nic moc. Sice se mi líbilo, že vlasy byly hezky hydratované po šamponu, ale radši nebudu líná a dám si kondicionér, než mít dřív vlasy mastné.

      Vymazat