sobota 6. prosince 2014

Vlhčené odličovací a čistící tamponky Bel

Hezkou, i když trochu zamračenou sobotu :) Jak si užíváte víkend? Já ho trávím studijně s chemií a bohužel je čas si přiznat, že ze mě chemik nikdy nebude :D Blbé je, že když v pondělí test pokazím, náhradní se píše až v lednu a to znamená zkažené svátky. Ale konec negativních myšlenek :D

Na dnešek jsem pro vás sepsala recenzi na odličovací a čistící tamponky značky Bel. Sama bych si je nekoupila, ale pořídila mi je mamka. A ani nevím proč, ale v hojném počtu, takže mám doma ještě další dvě celá balení :D Zapátrala jsem na internetu po ceně a pohybuje se kolem 70 Kč, což není zrovna málo. Seženete je klasicky v drogerii.



Výrobce slibuje jemné, ale zároveň důkladné odlíčení a vyčištění pleti. Tamponky by měly být šetrné i k citlivým očím a mají neutrální pH.





Všechna tři balení mám doma už dlouho a možná, že jsem kdysi i nějaké spotřebovala. Ale rozhodně mi trvalo se k nim dostat, protože jsem vždy dávala přednost klasickým formám odlíčení ve formě micelárek, gelů, mlék....Nicméně nedávno jsem po nich konečně sáhla, protože zaberou spoustu místa ve skříni.

Tamponky jsou hodně tenké a voní hodně zvláštně. Cítím kombinaci něčeho svěžího a zároveň rostlinného (asi ta aloe). Ve výsledků se mi vůně vůbec nelíbí, je hodně intenzivní a dezinfekční.

Tuhle věcičku bych na čištění nikdy nepoužila, protože moje pleť je hodně náročná. Ale na odlíčení se využít dá. Běžně používám jen BB, pudr, případně korektor a na oči řasenku a k tomu buď tužku nebo stíny, podle toho, jak moc spěchám a na co mám náladu. Tohle všechno na první pohled tamponky odlíčit zvládnou, i když s tužkou nebo Color Tattoo mají už trochu větší problémy. Bohužel na druhý pohled už zjistíte, že odlíčení není dokonalé a po přejetí micelárkou ještě na pleti něco je. Tamponky jsou na můj vkus dost suché, ale abych na ně lila ještě micelárku, to se mi zdá zbytečné. V očích mě neštípou, samozřejmě pokud si nešetrně nezajedu až do oka. Bohužel vlákno ani není tak jemné, jako u běžných suchých tamponků, na které jsem zvyklá.

Na pleti mám po nich chvilinku takový mastnější pocit, ale ten hodně brzo odezní a pleť je po použití jemná a nevysušená. Bohužel nemohu okomentovat nějaký dlouhodobější efekt, protože jak už jsem psala, pro perfektní odlíčení je třeba ještě pleť přetřít něčím dalším.



Za mě to rozhodně není nic, co bych si koupila zas a už se moc těším, až dodělám všechny zásoby. Parfemace je moc výrazná, jsou suché, ne moc jemné a neodličují dokonale. Krom toho ta cena je vzhledem k efektu dost vysoká. Na cestování to taky není top řešení, protože mnohem skladnější a efektivnější je přelít si běžný odličovač do malé lahvičky. Tak jako tak by bylo nutné tahat k těmto tamponkům i něco dalšího.




























Máte s nimi zkušenosti?

4 komentáře:

  1. Už několikrát jsem pokukovala po podobných od Balea, ale vždycky jsem je tam nechala. Lákala mě především jejich cena, když byly ve výprodeji, no ale nakonec jsem si je nikdy nevzala :D

    Monča z Like Lady ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba by byla Balea lepší :D Ale je fakt, že většinou jsem o těchto vlhčených věcech četla, že jsou dost suché, bez ohledu na značku...

      Vymazat
  2. To já mám raději odličovací ubrousky, ale tak toto je dobré třeba na oči, ale když to tak moc voní, tak si je pořizovat nebudu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ubrousky ještě nezkoušela, ale chci otestovat Baleu :)

      Vymazat