středa 31. prosince 2014

Happy New Year!

Hezký poslední prosincový den, mé milé čtenářky :) Už jste si asi všimly, že na takové ty jednotlivé články s přáním k Vánocům a podobně nejsem, ale dnes jsem udělala výjimku. Podařilo se mi po půl dni neúspěchu nažhavit dráty pomalého vesnického internetu a toho se musí využít.

Konec roku bývá spojený s předsevzetími. Aneb jak říká můj kamarád, ve fitku bude zas celý leden narváno :D Já si žádný novoroční seznam nepíšu, spíš tak obecně si říkám, co by bylo lepší změnit. Rozhodně doufám, že si v novém roce užiju nějakou zábavu, zároveň zvládnu dobře školu a potkám co nejvíc fajn lidí :) A samozřejmě chci taky pořádně otestovat spoustu kosmetiky, abych se s vámi mohla podělit o své dojmy :) Na léto bych chtěla nějakou brigádu, ale to se všechno ještě uvidí podle školy, protože tuším, že máme už mít nějaké praxe, které ale ještě nejsou vypsané.

Jinak na dnešek žádné plány nemám. Silvestr jde nějak mimo mě a nikdy mi nedělalo problém trávit ho sama doma. Tentokrát jsem se ale rozhodla zůstat s rodiči na chalupě, protože rodinný Silvestr jsem neměla už dlouho. Tak jako tak se musím učit :D A čekání do půlnoci k tomu bude ideální, když v televizi nic zajímavého nebude :) Pokud si teda nepůjdu v 10 lehnout, což je taky pravděpodobný scénář :D

Ještě bych vám moc chtěla poděkovat za všechny vaše komentáře, které mě moc těší :) Doufám, že strávíte dnešní večer podle svých představ a do nového roku vám přeji hodně štěstí, zdraví, lásky a úspěchů :)

A teď ještě malý výlet do nejbližší budoucnosti. V pátek se konečně vracím do Prahy k foťáku a rychlému internetu. Ukážu vám, jaké dárky jsem našla pod stromečkem a nejspíš udělám i kraťoučké Spotřebováno, protože za prosinec moc obalů nemám. A taky už mám pro vás částečně napsaný článek o oblíbených produktech za uplynulý rok, tak doufám, že stihnu vše co nejdřív nafotit :)

Co plánujete na dnešní večer? :)

7 komentářů:

  1. My se budeme dnes válet, jíst jednohubky a dívat se na seriály, taky to moc neprožíváme. Navíc jsem pořád nemocná, tak to ani na žádné velké akce není. :)
    Každopádně Ti přeju vše nejlepší do nového roku! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) To naštve, být nemocná takhle o svátcích :( Tak se brzo uzdrav :)

      Vymazat
  2. To jsou pěkné plány na večer :-D Já taky nic extra dělat nebudu, zrovna jsem se vrátila z procházky s pejskem, půjdu lehce pouklízet a pak už budu odpočívat.

    Tak šťastné vykročení do roku 2015 ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já byla teď taky na procházce :) Máme tu dost sněhu a zároveň už tolik nemrzne, takže je to krásná zima, škoda, že takhle nebylo před týdnem :D

      Vymazat
  3. To mi říká přítel taky, jak bude ve fitku zase narváno a prý je :D. Těším se na článek o dárcích a do nového roku přeju jen to nejlepší :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za přání, i Tobě vše nejlepší :) Já už zjišťovala informace od kamaráda a taky mi potvrdil, že letos je to opravdu tak :D

      Vymazat