neděle 23. listopadu 2014

Fotokoktejl

Hezký nedělní večer všem! Doufám, že jste si užili víkend. Já ho trávila doma u učení. Ne že bych toho měla tolik, ale byla jsem nějaká líná jít ven nebo dělat cokoliv užitečného :D I přes relativní nudu to uběhlo hodně rychle a já se opravdu netěším zítra do školy. Ale nevadí, stačí přežít pondělí s mou neoblíbenou chemií (naštěstí tentokrát bez testu, za to se dozvíme výsledky z minula a tuším, že to nebude hezké) a zbytek týdne už bude v pohodě.

I když na dnešek jsem článek neplánovala, objevila jsem pár fotek a dostala jsem chuť se o ně podělit.

Jako první tu mám žhavou novinku. Včera mi přistála v mailu zpráva z Lush, že začali prodávat 6 zcela nových šampuků! Všechny nové Lush šampuky si můžete prohlídnout tady. Osobně nevím, kdy a který si koupím. Mám teď Ultimate Shine a skoro ho nepoužívám. Mám ho na cestování, ale k babičce jezdím tak 4x do roka a do bazénu taky nechodím. Upřímně mě nové šampuky lákají hlavně kvůli barvě a vůni :D Co jsem tak vykoumala na Jumping Juniper a Seaniku, funkcí se neliší (ještě mám Godivu, ale tu jsem přenechala mamce, protože mně kousky kondicionéru trhaly vlasy). Vůně mi ve vlasech nedržela, ale plus je, že vlasy absolutně nezatěžují. Bohužel umyjí opravdu do vrzava a je třeba použít kondicionér nebo aspoň olej. Ale jak se znám, neodolám a stejně si koupím nějakou z novinek :D Láká mě ten na hnědé vlasy (i když vzhledově je nejmíň atraktivní), jsem zvědavá, jestli by fakt něco dělal. Každopádně je to vzdálená budoucnost a nejdřív budu muset začít používat Ultimate Shine.

Ale teď už k fotkám. Nějaké jsou focené jen na mobil, takže tomu odpovídá i kvalitka.


Minulý víkend jsem se byla s kamarádkou projít ve Hvězdě. Ano, bylo hnusně a zima. Dokonce pršelo. Ostatně jako vždycky, když se vypravíme do Hvězdy. Asi osud :D




Moji vlasoví zachránci! Už jsem se určitě na blogu zmiňovala, že mi začaly hrozně moc padat vlasy. Na začátku října jsem si říkala že to bude změnou ročního období, ale pak si toho všimla i kadeřnice a říkala, že to bude spíš stres a doporučila mi klasiku v podobě Biosilu. Už jsem ho kdysi měla a nezaznamenala jsem žádné výsledky. Nicméně jsem si pro něj přece jen došla a poctivě zobu už nějakých 11 dní. Biohar mám doma permanentně minimálně od léta, ale nikdy jsem ho nepoužívala pravidelně, takže jsem koupila další balení a přestala to flákat. A světe div se, za těch 11 dní mi tihle pomocníci zredukovali padání vlasů minimálně o polovinu. Dřív jsem po každém mytí dolovala ze sprchy chomáče vlasů a najednou se to skoro ze dne na den zlepšilo. Netroufám si říct, jestli už mi padá stejně vlasů jako kdysi, ale lepší to rozhodně je a já doufám, že jsem to nezakřikla :D


Od kamarádky jsem dostala k narozkám tohle boží tělové mléko. Chtěla jsem si ho koupit sama, ale bohužel je označené zeleným bodem, tzn nevztahují se na něj YR slevy. Ale protože kamarádka je úžasná, udělala mi takovouhle mega radost :) Mléko božsky voní, jako jeden dort, co dělá mamka. Ironie je, že dort je s jahodami, ale mléko s malinami. Ale nevadí :D Zkoušela jsem ho jen jednou na ruku a po rozetření už voní víc malinově. Hrozně se těším, až ho začnu používat, ale bohužel mám hodně načatých mlék.


Moje stálice ve formě tonika se zinkem. Agresivní, ale mně pomáhá a to je hlavní. A konečně další balení BB krému, tentokrát ve světlejším odstínu. Na testeru mi nepřišel extra světlý, ale v prodejně mohlo zkreslovat osvětlení. Ještě dodělávám médium odstín, takže tenhle jsem zblízka nezkoumala vzhledem k tomu, že pod uzávěrem je ještě folie. Ale určitě vám dám pak vědět.


Poprvé jsem si objednávala kosmetiku přes internet. S e-shopem jsem velmi spokojená. Objednávala jsem v pátek, v pondělí byl svátek a v úterý už jsem měla balíček doma. A co jsem si objednala? Bylo to tohle sérum. Chválila ho na svém blogu Mademoiselle M, tak jsem neodolala. Ukázala bych vám aspoň lahvičku, ale byla mi hned zabavena mamkou s tím, že ho dostanu k Vánocům. Nevadí, sice si počkám, ale aspoň jsem ušetřila :D Co si tak vybavuji z našeho krátkého setkání, vypadalo jako Rosalina od Saloos a i podobně vonělo. Rosalinu zas tolik nepoužívám, ale není špatná. Ovšem vzhledem k finančnímu rozdílu doufám, že sérum bude ještě lepší.


A nějaké to jídlo nesmí chybět. V pátek jsem dělala špagety. Bohužel nebyl sýr. Ale za to jsem si nacpala balkán do salátu a to se taky počítá. Teda do salátu, jsou to jen rajčata :D Normálně bych si s tím vyhrála víc, ale špagety byly dost kořeněné, tak jsem nechtěla kořenit ještě salát.


Definitivně jsem se zamilovala do avokáda. Pomazánku zbožňuju už dlouho, ale nedávno jsem snědla celé avokádo samotné, jen pokapané citronem. Mimochodem dnes jsem dělala pomazánku zas, tentokrát bez česneku a taky super, lépe vyniklo avokádo. Ale doma by mi čistě avokádová chuť asi neprošla :D (klasický recept - avokádo, sůl, pepř, citron, bílý jogurt a česnek)


Co chodím do školy, jím hrozně málo, nepravidelně a už vůbec ne zdravě. Ovoce a zeleninu vidím málokdy. Snažím se aspoň o víkendech nebo když mám školu později. Tady ukázka v podobě konopných semínek v jogurtu a jablka. Není to mega snídaně, ale když si pak dám dopolední svačinu, je to tak akorát. Stejně po ránu nemám hlad.


Opět oranžová polévka :D Tentokrát dýňová. Co jsem objevila dýňovou, mrkvová mi moc nechutná.


A tady už dort, který voní jako tělové mléko YR :D Věřte mi, nebylo to plánované, mamka ho udělala zcela náhodou včera. Dole je piškot, uprostřed tvaroh, jahody a želé a nahoře jahody a želé. Pokud by vás zajímal recept, zeptám se mamky.



A to je pro dnešek vše. Mizím dělat něco užitečného (jako třeba koukat na Super drbnu, cpát se večeří a dortem a mýt si vlasy) :D

Co jste dělaly v posledních dnech vy? :)

8 komentářů:

  1. Jé, tyhle články mě fakt baví. Šup sem s tím dortem :-D
    A moc se mi líbí kartička z e-shopu, jak tě oslovili a paní se i podepsala křestním jménem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příště ti kousek nechám...a recept taky bude :D Jj, kartička mě taky potěšila, určitě si od nich ještě něco objednám :)

      Vymazat
  2. Mmm, ten jahodový dortík :). To máš hodnou kamarádku, to mléko by se mi taky líbilo
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš už jí nebavilo chodit se mnou do YR a čekat, než se dost nabažím očicháváním :D

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Děkuju :) A chutná ještě líp :D Neni nad jahody v listopadu :D

      Vymazat
  4. Všetko vyzerá veľmi chutne! :)
    budem veľmi rada ak sa zapojíš do mojej vianočnej giveaway o deštrukční deník :) http://fashion-paradis.blogspot.sk/2014/11/destrukcna-vianocna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat