sobota 12. května 2018

Šampon pro princeznu a rozkvetlý krém na ruce

Ahoj :)

Dneska bych vám chtěla napsat pár řádků o dvou produktech, které aktuálně používám a blížím se už  ke dnu.



Princeznovský šampon jsem koupila v dm už docela dávno. Kamarádka měla problémy s vlasy, kdy jí hodně padaly. Dostala tip na dětský šampon. Říkala jsem si, že to zkusím taky, že tím nic nezkazím. Vybrala jsem si tenhle princeznovský, protože kdo by dokázal odolat korunce místo víčka, že jo? :) Voní nádherně sladce broskvově (ne, přírodní vůně to není :D) a tvoří spoustu jemné nadýchané pěny. Tím je spotřeba malá, ale já jsem zvyklá šamponovat 2x, takže stejně mizí poměrně rychle. Šampon sice obsahuje sulfáty (proto tak hodně pění) a celkově to není žádná příroda, ale silikony v něm nejsou. Ačkoliv je 2v1, já kondicionér používala. Ono je přece jen jiné rozčesat jemné dětské vlásky než vlasy poničené barvením. Vůně se po opláchnutí ve vlasech moc nedrží, což je škoda. Vlasy jsou umyté pěkně, jsou jemné a pokožka hlavy není vysušená, objem a intervaly mytí standardní. Jinak jsem si žádných benefitů nevšimla a vzhledem k vyšší ceně zůstanu u Baley. Tohle je roztomilá blbost jako dárek pro kamarádku, ale když mi stačí levnější alternativa, nemám úplně důvod si šampon kupovat opakovaně.

Krém na ruce Avon s glycerinem jsem objednávala díky nízké ceně jen tak do zásoby (nouzový dárek a podobně). Nakonec jsem jej začala používat sama. Nečekala jsem od něj zázraky, ale zamilovala jsem se do něj :) A to hlavně díky vůni. Po zimě jsem byla přečuchaná oříšků a kakaa z jiných krémů a hrozně jsem chtěla změnu. Tenhle krém má takový ten klasický základ jako Nivea a podobné silně "krémově" vonící krémy. Já v něm ale cítím i něco jarního, co mi evokuje sladký jarní vzduch, když kvetou stromy (jo, tenhle článek jsem odkládala dlouho a nějak to venku postupně odkvetlo :). Funguje taky obstojně. Žádná pecka, ale na běžné přemáznutí nepříliš přesušené pokožky stačí. Zjemní a uleví od pocitu suchosti. Já jej používám na noc i na chodidla. Bohužel obsahuje silikony, ale v případě tohohle druhu produktu mi to tolik nevadí. Určitě existují i lepší krémy s lepším složením, ale za tu cenu, proč ne.

Zkoušely jste tenhle šampon nebo krém? :)

8 komentářů:

  1. Šampon jsem neměla, ale měla jsem z téhle řady sprej na rozčesávání vlasů a z té vůně jsem byla úplně hotová. Často jsem si ho stříkala do vlasů jenom kvůli vůni, než že bych měla problém s rozčesáním vlasů :D Krém na ruce od Avonu, ale zelený mám v zásobách, tak jsem na něj zvědavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ty spreje moc nejsem, ale věřím, že kvůli té vůni bych ho používala taky :D I já jsem zvědavá na Tvůj názor na krém :) Mám ještě nějaký na nohy a u přítele jasmínový na ruce. Ten na nohy se dostane na řadu hned po tomhle a jasmínový špatný není, ale ta vůně je specifická (trochu záchodová dle některých, i když mně se líbí, ale při denním používání by mi asi lezla na nervy).

      Vymazat
  2. Krémy na ruky od Avon sú super, neskúšala som konkrétne tento, no okrem ich účinkov majú niektoré aj nádherné vône :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ještě kakaový a jasmínový. Ale tenhle mi sedí nejvíc tou vůní, která se jen tak neomrzí :)

      Vymazat
  3. Šampón vypadá zajímavě strašně se mi líbí jeho balení, které hned na první pohled zaujme :D :)

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co si budem povídat, to balení je na něm nejlepší :D

      Vymazat
  4. Ten šampón vyzerá veľmi milo 😁😁😁

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kromě ozdoby koupelny je to podle mě super dárek pro kamarádku :D

      Vymazat