sobota 5. listopadu 2016

Co jsem dostala k narozeninám plus mini nákup a DM skaut

Hezký den všem :) Jak možná někdo víte, 27.10. mám narozeniny. Běžně chodím kolem tohoto data na oběd s kamarádkou a posledních pár let (doslova pár :D) i se spolužačkou z VŠ. Tento rok jsme se ale dohodli celá parta, takže nás bylo 10 a bylo to moc fajn. Po škole se šlo na večeři na pizzu ke Staré peci. Patří to pod Einsteina, takže ony známé slevy na ISIC :D Ochutnali jsme v rámci výměny několik pizz a burger, ale musím říct, že na můj vkus byly pizzy poměrně suché. Já měla jednu z nejdražších, kuřecí s brusinkami, ta ještě šla, ale ostatní mi zázračné nepřišly. Pak jsme se přesunuli do Popocafepetl, kde jsem se ale zdržela jen chvilku. Ačkoliv jsem myslela, že to všichni berou jen jako posezení u jídla, vymysleli pro mě moc krásné dárky :)



Podzimní směs od Mixit vídám v podobě reklamy na Facebooku poměrně často, takže jsem po ní v duchu zatoužila. Telepatie asi funguje a tenhle krásný tubus s ještě lepším obsahem jsem dostala. Nevím, čí to byl nápad, protože se nechtěli přiznat, kdo co vymyslel, ale každopádně trefa :) Už jsem směs měla 2x a chuťově je super. Jsem poměrně rozmazlená, takže je zázrak, že tam není nic, co by mi nechutnalo :D Sladkost je tak akorát a hodně mě tam baví dýňová semínka :) Dál jsem dostala tuhle knihu Lahodně s Ellou každý den, o které jsem už taky někde na blozích nebo tak četla. Je to tedy hodně zdravá strava a já moc kuchařkám nedám. Inspirace je to fajn, ale upřímně nejsem schopná plánovat a nakupovat suroviny :D Ale knížku už jsem si prohlížela a je v ní hodně zajímavých věcí a určitě ji budu využívat :) Jen některé recepty jsou poměrně drahé vzhledem k náročnosti na suroviny. Každopádně až budu mít víc času, něco vyberu a zkusím a určitě se o výsledek podělím s vámi :) Jen tedy chudák přítel, ten když viděl ty zdravé recepty, málem sletěl pod stůl :D Dostala jsem i něco nezdravého sladkého na zub, ale to se tohohle okamžiku nedožilo.



Od další kamarádky, která ale bohužel nemohla na oslavu přijít, jsem dostala úžasně voňavé mýdlo :) Je dovezené přímo z Řecka (už si nejsem jistá, jestli neříkala konkrétně Krétu). Voní po růžích opravdu silně, takže bohužel nemůže být se mnou v pokoji, ale věřím, že koupelnu provoní krásně a už se těším, až se k němu dostanu :) Dál jsem v taštičce našla ještě tenhle třpytivý set, jako by věděla, že jsem taková straka :D



Den po oslavě jsem šla s další kamarádkou na oběd. Chodíme do naší oblíbené pizzerie U chlupatýho ducha. Je tam krásné prostředí, mňam jídlo a milá obsluha. Většinou si napůl dáváme Romantiku nebo Rozmarnou a mohu doporučit i lasagne, tentokrát vyhrála první zmíněná pizza :) Pizzy mají krásně šťavnaté a těsto tak akorát křupavé :) Dobré jsou i jejich domácí limonády, jen okurková mi nechutnala, byla moc sladká. Od téhle kamarádky jsem dostala moje oblíbení datle v čokoládě se skořicí z Globusu, které se focení nedožily, a dva peelingy. Kamarádka se totiž zeptala, co bych si přála a mně docházel peeling, tak jsem jí poradila. Jenže v obchodě byla bezradná, jestli chci na tělo nebo na obličej, tak vzala oba :D Ten na tělo voní dokonale. Už jsem v téhle variantě měla tělové mléko a bylo moc fajn. Peeling je krémový, ale překvapilo mě, že má fakt hodně zrníček a obrousí dobře, i když určitě není nejhrubší. Po obroušení je pokožka krásně jemná a nemám potřebu se mazat, i když je mi jasné, že peelingy s olejem budou ještě o několik levlů jinde. Bohužel vůně se na těle nějakou dobu sice drží, ale nevýrazně. Alverde na obličej je taky moc fajn. Voní mořsky, svěže, ale zároveň příjemně nasládle. Konzistencí mi přišel tekutější a zrníčka menší a jemnější, ale přesto obrousil dobře, takže kamarádi budeme :)



Jako poslední jsem slavila narozeniny s přítelem. Od něj jsem nějaký balíček čekala, protože nerad balí dárky :D Tentokrát jsem dostala tento od Lush a obsahoval sprcháč, mýdlo a modelínu. Sprcháč voní krásně citrusově (a údajně má obsahovat i čokoládu, ale zas tak jsem ho ještě nezkoumala), modelínu jsem nechtěla rozbalovat, ale přes obal cítit není a mýdlo není úplně můj styl, ale jsem zvědavá, jak se rozvoní při použití. Od Lush mi nejvíc voní svěží citrusová mýdla a tohle je spíš kořeněné. Konkrétně obsahuje hřebíček, jalovec, vanilku, bergamot a i trochu těch citrusů. Pokusím se produkty co nejdřív vyzkoušet, abych vám mohla dát vědět, jestli stojí za nákup, protože se jedná o limitku.



Nakonec jsem udělala radost sama sobě a vyrazila do Palladia. Konečně jsem zavítala do Havlíkovy apotéky, kde jsem už dlouho plánovala nákup Ranní čistící masky. Omrkla jsem pečlivě celý sortiment a líbilo se mi snad všechno :D Masku jsem použila jen párkrát, takže na nějaké hodnocení je ještě brzo. Ale voní hezky bylinkově a na pleti je příjemná, i když mě tak jakoby zvláštně jemně štípe. Žádné zarudnutí se ale nekoná. Zatím mi bohužel nepřijde, že bych měla pleť čistější nebo extra hydratovanou a vyživenou. Dám tomu ale ještě čas, třeba dojde k zázraku :D Pak jsem si koupila i Brusinkovou štolu od Lush, kterou už jsem kdysi měla a nepřišla mi úžasná, ale zastesklo se mi po ní a ta vůně....  Pro pobavení moje hodně stará recenze na ní zde. Uvidím, jestli udělám recenzi novou nebo víc poinformuji jen tak stručně třeba v článku o péči o pleť, záleží, co se stane při pravidelném dlouhodobém používání :D Jen jsem to nevychytala a nevím, co používat dřív, protože oboje si chci dávat na obličej ráno :D Na Havlíka jsem hrozně zvědavá a štola se k tomuhle období perfektně hodí. To mám ale problémy co?.... :D



Už mimo narozeninový týden jsem se ve středu viděla s mladší sestřenkou. Dala mi balíček od Yves Rocher s vlasovou kosmetikou. Jsem za to moc ráda, protože šampon a případně i něco dalšího na vlasy jsem si chtěla už hrozně dlouho pořídit. Konkrétně se jedná o šampon a sprej na podporu objemu vlasů. Na šamponu podle mě není moc co zkazit, ale na sprej jsem zvědavá. Vůbec těmhle věcem nevěřím, ale třeba překvapí :) Vůně asi nebude pro každého, protože je silně rostlinná a hodně cítím nejspíš ten sléz.



Jako úplně poslední tu mám lak na nehty od nové DM značky Trend It Up, který jsem získala jako Dm skaut. Dost mě fascinuje schopnost DM drogerie posílat balíčky. Mail o výhře přišel někdy koncem září, slibovali doručení do 14 dnů a balíček dorazil teprv minulý týden :D Že jsem si ho vyzvedla na poště až včera, to je můj problém :D Jsem moc ráda za možnost lak vyzkoušet a bude to vůbec moje první zkušenost s touhle značkou. Bohužel odstín není můj styl, víc bych ocenila nějaký klasický červený, růžový nebo nude.



S lakem dorazily i vzorečky, což vítám jako příjemný bonus. Makeupu se bojím, něco mi říká, že odstín nebude pro mě :D Vůni Playboy jsem ještě neměla a ani jsem je v obchodě neočichávala, takže další životní změna :D A čistič Garnier znám a mám ráda, takže proč ne :)

To by bylo z novinek poslední doby vše a budu se těšit u dalšího článku, který snad bude ve středu :) Užívejte víkendu :)

12 komentářů:

  1. super veci, ten trbietavý set je fakt brutálny ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Dostala jsi moc krásné dárky, hlavně se mi líbí ten set šperků. A pak dárečky Lush, přítel věděl, čím tě potěšit:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podobný set jsem teď zahlédla v katalogu Avon :) I když tam to není rovnou jako set, pokud si pamatuju dobře. Už jsem mu nenápadně podstrčila Lush katalog a ukázala, co by se mi líbilo (takže vlastně nápadně, aby to jako chlap pochopil) :D Takže jsem zvědavá na Vánoce :D

      Vymazat
  3. To jsem teda nevěděla, že máš narozeniny ! :D takže Ti přeju opožděně všechno nejlepší a nejkrásnější, hlavně milujícího chlapa, kopu štěstí, kamion zdraví, spokojenost a radost v životě :-*
    A k dárečkům - no to je krásný od přátel, že jste tak pojedli a pak se ještě domluvili na dárcích, hezký :)
    A od přítele skvělá kosmetika :).
    Jak jsi dostala tu vůni od Playboy, tak tu já si teď koupila v parfémované tělové vodě a voní mi moc krásně. Navíc vlastně, jak mi přišly ty slevové kuponky, tak jsem tam našla i tento vzoreček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za krásné přání :) Na dárky to byly opravdu bohaté narozeniny, jiné takové si nevybavuji :) Začínám se na vůni těšit :)

      Vymazat
  4. Teda ty jsi musela být hodná, přeji dodatečně taky vše nejlepší! :-* Hodně se mi líbí set od Lush, jsem potom zvědavá na recenze. Podzimní mix od Mixit bych si ráda taky pořídila, snad mi ho nevyprodají než se k tomu dokopu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) Zatím jsem set uklidila do zásob, ale musím se hecnout a fakt ho zkusit brzo, než nebude k dostání :D Sprcháče se nebojím, mýdlo si taky dokážu představit, ale mám trochu respekt z modelíny :D Mixit si určitě kup, je mi jasné, že zmizí rychle, každý má rád limitky :D

      Vymazat
  5. Krásné věci, Havlíkovy čistící masky nebudeš určitě litovat:)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím pořád nemám názor a to už ji používám poctivě tak 5 dnů. Mám momentálně nevím proč docela špatnou pleť a nezdá se mi, že by maska nějak zázračně fungovala. Ale samozřejmě chce to čas :)

      Vymazat
  6. Krásné dárečky! Já mám za chvíli taky narozeniny :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat