pondělí 31. října 2016

Instagram nově v soukromém

Po delší době opět ahoj :) Dnes jen informativně, protože vůbec nestíhám a za chvilku se musím chystat do školy. Posledních pár dnů jsem změnila nastavení svého Instagramu, který je od nynějška soukromý. Chci mít kontrolu nad tím, kdo mě sleduje a taky už mě docela štvalo, jak mi na fotku dali like (hlavně občané z východu), pak začali sledovat a během pár dnů zas přestali. Jejich minus, že přestali samozřejmě :D Ale vytáčí mě, jak se lidé tímhle způsobem snaží zviditelnit a očekávají, že udělám to samé.

Pro stávající sledovatele se nic nemění, akorát pokud se mě rozhodnete sledovat nově, budete muset počkat, až vám to odsouhlasím. Ale nebojte, odkliknu to vážně všem :)

Jinak o víkendu jsem se nakonec k psaní vůbec nedostala, takže se moc omlouvám. Ve středu, pokud se zas nestane něco nečekaného, budou spotřebované produkty a v následujícím článku vám ukážu, co jsem dostala k narozeninám a pár kousků, které jsem si sama koupila :) Mějte fajn start do nového týdne a těším se u dalšího článku :)

4 komentáře:

  1. Těším se na článek, ve kterém nám ukážeš, co jsi dostala k narozeninám! :) Jinak instagram mám soukromý již od založení. Přijde mi to o hodně lepší, než kdybych ho měla mít veřejný :D Asi by mi vadilo, kdyby mi to tam někdo chodil očumovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně mi vadí, že spolužák mého přítele zjistil, že mám Instagram (nějak jsem se prořekla před přítelem, že jeho kamarád má fakt vtipnou profilovku). Samozřejmě mu to hned řekl a ten se teď hrozně těší, až mě najde a začne mě sledovat :D Což se přepočítal, podle přezdívky nemá šanci :D Ale celkově nějak nemám potřebu, aby mě kdokoliv očumoval, ještě když je to propojené s Facebookem.

      Vymazat
  2. Jo, občas mě to taky štve, že nad tímhle nemám úplnou kontrolu a moc dobře vím, co mi tam leze za lidi a že mi pořád sjíždí profil, ale zase si říkám pak furt sedět u mobilu a schvalovat, komu tu žádost povolím a komu ne, aby mi pípal mobil, to se mi moc teda nechce :D Jinak se budu těšit na středeční článek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to schvalování právě zas tolik netrápí, když to byl zatím jeden člověk :D Ale lepší kvalita jak kvantita, pár věrných fanynek stačí :) Těš, akorát zatím jsem začala psát narozeninové dárky, tak uvidím, jestli nepřehodím pořadí článků :D

      Vymazat