čtvrtek 23. června 2016

Avon osvěžující vlasovka s černou ředkví a cedrem

Ahoj :) Jak se máte a jak si užíváte tepla? Na mě je to popravdě už moc a nevylézám ven :D Je to tak na ležení u vody :D V úterý jsem se po pěti dnech u přítele vrátila domů a teda zas mám šok, jako vždy, když přijedu z vesnice do města. Popravdě docela ráda chodím v teplákách a neřeším vlasy a podobně :D Na druhou stranu už mi chyběly moje pečující kosmetické rituály. Už se ale stejně těším na zítra na chalupu. Bohužel nám předělávají už několikátý den sprchu, takže budu muset pak stejně zas do Prahy, protože to rozhodně nestihnou. Měli přijít dnes mezi 8 a půl 9 a hádejte co? Přišli v půl 11, trvalo to dvě hodiny a stejně se nestihlo, co se mělo. Nesnáším cizí lidi v bytě, ještě když jsem doma sama. Jak trávíte dny vy? Doufá, že se máte skvěle a užíváte si aspoň trochu venku :) Dneska se podíváme na šampon a masku, které aktuálně používám. U šamponu jsem už skoro na dně, tak je čas na recenzi.


Obalům nemám co vytknout. Jednoduché a průměrné. Jasně, nejsou to luxusní kousky zdobící poličku, ale nejsem zas tak náročná. Oba produkty voní čistě, svěže a rostlinně. Nejspíš to bude ta ředkev s cedrem, není to bylinková vůně. Parfemace se mi líbí, protože je to podle mě druh, co jen tak neomrzí. Z vlasů moc dlouho cítit není.


Šampon by mohl být hutnější, je mléčně zabarvený, pění dobře a tvoří měkkou pěnu. Vlasy si myji většinou dvakrát, protože s ním nijak nešeřím a mám pocit, že vzhledem k silikonům na umytí jedna aplikace nestačí. Není vyloženě špatný, jeho aplikace je příjemná, vlasy umyje a nemastí se po něm rychleji, ale nemám dobrý pocit už při mytí, Vzhledem k silikonu prostě cítím, jak mi obaluje vlasy a pokožku hlavy a ten pocit mi strašně vadí. Zároveň je to jiné než profi kadeřnické přípravky, které obsahují silikony taky. Navíc vlasům nedodá žádný extra efekt. Takže ho dodělám, ale znovu už do Avon vlasovky nejdu, to radši Balea bez silikonů.


Maska je bohužel hodně řídká, gelovo krémová. A taky mega silikonová, takže jí stačí malinko. Vlasy po ní jdou dobře rozčesat a jsou na dotek příjemnější, ale opět: jen vlasy obalí, ale nedodá jim nic. Když ji jednou nepoužiju, hned mám konečky suché. Takže ji snad nějak dodělám a stejně jako u šamponu, Avon nikdy víc.

Neříkám, že veškerá vlasovka z Avonu je špatná, ale já nemám dobré zkušenosti. Jen silikony a průměrné výrobky, které lákají na slevy a vůně. Kamarádka mi poslala fotku složení šamponu z běžné kolekce (tedy ne naturals) a tam silikon není. Ale ani nemám chuť ho zkoušet a radši si koupím tu Baleu.

Celkově jsem teď s vlasy hodně nespokojená. Sice už nepadají jako ve zkouškovém, ale furt jsou divně rozlítané a konce suché a bojím se, že se hodně brzo začnou třepit. Včera jsem si konečně objednala Milvu, takže se těším, až dorazí. Ještě dodělám nějaké zbytky a vrhnu se na testování. četla jsem jak pozitivní, tak negativní recenze ve smyslu že někomu po ní dost padaly vlasy, tak se trochu i bojím. Ale zvědavost je velká :D A pokud by se zázrak nekonal, sáhnu po kadeřnických produktech.

Toť vše, já jdu uklízet koupelnu, aby mi tam zítra zas mohli udělat bordel s kladivem a maltou :D

Co na vlasy aktuálně používáte?

19 komentářů:

  1. Haha, ty jsi vtipná :-D

    Mám doma tu masku, ale zatím jsem se k ní překvapivě vzhledem ke stavu svých zásob nedostala :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, vtipnost je moje přirozená vlastnost :D A jinak jsem ohromena, nevěřila bych, že máš takové zásoby kosmetiky (hahaha) :p

      Vymazat
  2. Já taky nesnáším cizí lidi v bytě :D. A u nás je na padnutí, musím se učit a v bytě se tady vařím :D
    Jinak vlasovka z Avonu mě už neláká, měla jsem šampon a kondicionér z "vyšší" řady :D a měla jsem po nich hrozný vlasy. Celkově už jsem z Avonu přestala objednávat, dekorativka super, ale na ten zbytek jsem nějak změnila názor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás v bytě bývá taky sauna, ale teď to zatím jde, horší bude, až budou vedra trvat dýl a budou prohřáté i zdi, to nejde vyvětrat ani přes noc. Naštěstí jsem se v takovém vedru nemusela ještě učit, věřím, že to je hrůza. Já mám z dekorativky asi jen dvě rtěnky a tužku na oči. Ale můžu jejich masky na obličej :) I když musím uznat, že nebýt toho, že mi to kamarádka nosí až pod nos, asi bych tolik nenakupovala.

      Vymazat
  3. Tak já jsem asi jediná komu vlasová péče od Avonu sedí, tahle varinata mě taky hodně lákala :D A Milvu vůbec neznám, takže to jsem hodně zvědavá co to bude a těším se, až nám o tom podáš report :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se máš, já bych taky chtěla, aby mi seděla, protože ty vůně bývají lákavé :D Dnes mi psali, že mám Milvu v Zásilkovně, tak už se těším. Snad se tam dostanu v pondělí. Akorát se bojím, že to nevydržím a začnu ji používat dřív, než dodělám zbytky :D A docela se teď přes prázdniny bojím pravidelného používání, protože tahat s sebou celou lahev jsem líná a odlévat taky :D

      Vymazat
  4. Dneska mi oficiální skončila škola, takže se teď budu flákat a pak budu chodit na brigádu. Budu se snažit si to teď užívat, válet se u bazénu a chytnou barvu, protože se nemůžu dívat na moje bílé nohy :D Já momentálně na vlasy používám šampon a kondicioner Yves Rocher, ale nejsem s tím moc spokojená.

    Březový set na celulitidu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gratulace :) brigáda bude určitě fajn, taky bych si už konečně měla něco najít, protože vlastní peníze by byly super :) Já mám taky bílé nohy, ale v nejbližší době se asi opalovačka konat nebude :D Z YR jsem se na něco na vlasy taky chystala už kdysi dávno, ale kdo ví, jestli na to nakonec dojde, zásob a plánovaných kousků mám dost.

      Vymazat
  5. Avon kosmetiku mám docela ráda, ale vlasová péče není zrovna v té kladné straně. Po většině produktů mám vlasy vysušené a pokožka mě svědí. Stejně to tak mám i u jejich sprchových gelem. Ale co miluji jsou rtěnky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprcháč jsem ještě neměla, i když od podzimu už mám koupenou švestku s vanilkou :D Tento podzim se na něj vrhnu, tak jsem zvědavá. Já mám rtěnky z té řady Indulgence a jsou moc příjemné, akorát jsem se moc netrefila do odstínů, tak je skoro nepoužívám :( U té vlasovky mám hned po použití vlasy ok, i když délky by samozřejmě moly být hladší. Ale víc mi vadí, jak jsem psala v článku, že dlouhodobě to jen obaluje a jinak nic nedělá, proto ta vysušenost u mě :(

      Vymazat
  6. Mě velké teplo nevadí, takže se v klidu odpoledne rozplácnu na zahradě abych pojmula nějaké to sluníčko, abych nebyla jak z vápenky. Popravdě mě vlasová péče, hlavně tedy šampony od Avonu nikdy nesedly, moje mamka si myje vlasy jenom šampony z Avonu a cokoliv jsem vyzkoušela měla jsem takové těžké, hrubé vlasy, dost rozlítané a rychle se mi mastili. Takže AVon za mě ne, přesně, raději si koupím Baleu od nich mi vyhovuje ta řada Oil Repair (hnědá tuba a šampon s nádhernou parfemací) spolu s kondicionerem nemám těmto produktům co vytknout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se pohybuji zásadně ve stínu, pokud už bych v tomhle počasí byla na zahradě :D Ale občas mě taky chytne opalovací nálada, jenže po pár minutách si uvědomím, že je mi horko a nebaví mě to :D Kamarádka taky používá jedině vlasovku z Avonu a má nádherné vlasy. Z těch řad Balea v tubě jsem toho moc nezkoušela, jen kofeinový a nějaký hluboce čistící šampon. Ale myslím, že s něčím olejovým jsem měla nějaké malé pytlíčkové masky. Musím tu vyšší řadu víc prozkoumat, vždycky automaticky sahám po klasice, protože v té jsou limitky :D

      Vymazat
  7. Já už pomalu upouštím od vlasové kosmetiky z Avonu, vyzkoušela jsem toho docela dost, od šamponů až po blboviny jako sprej pro ochranu vlasů při tepelném stylingu atd, ale nikdy mně nic nevzalo ve smyslu, že si to musím pořídit znovu. Až na vlasové masky z řady Planet Spa, ta s olivovým olejem mi sice strašně nevoní, ale vlasy mám po ní luxusní a fakt je poznat, že jim něco dává a teď zkouším i masku s bambuckým máslem a taky spokojenost.
    Péči o pleť od Avonu taky zrovna až na vyjímky nemusím, takže sem tam si objednám něco z dekorativky a pak tělovou kosmetiku, hlavně pěny do koupele, tělové spreje z řady Naturals a tak. Ale rozhodně už neskupuji všechno možné jako dřív, teď už spoustě věcí dokážu odolat, zvlášť když vím, že nestojí za nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím kouknout na ty masky, to bude asi poslední šance, kterou vlasovce dám. Já naopak z dekorativky vlastním jen dvě rtěnky a tužku na oči. Moc mě dekorativka nebere ani normálně, takže na barvičky se sice ráda podívám, ale nemám touhu nakupovat. A spreje jsou legendární, mně chybí už snad jen tři a mám sbírku kompletní a některé rozhodně budu objednávat znova :) Taky jsem zjistila, že už nemám touhu skoupit celý katalog, jako tomu bylo dřív :D

      Vymazat
  8. No, tak snad to bude brzo spravené. Cizí lidi, co chodí ještě pozdě by mě taky štvali.. Mn tohle počasí moc neva. Buď jsem na chalupě nebo u nás na zahradě v pergole na lehátku a je mi fajn :). Jinak musím říct, že název mě zaujal, ale složení už tolik ne kvůli zmíněným silikonům :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě zítra a snad už bude konečně konec. Začínam mít pocit, že jsou líní a dalo by se to stihnout za dva dny, kdyby chtěli, protože krom jednoho schnutí lepidla tam nebylo nic, u čeho by byl důvod čekat. Jo, to se to horko tráví jinak, to bych brala taky :) Název je vážně super, člověk by čekal lesk a lehké čisté vlasy a ony jsou jen obalené :(

      Vymazat
  9. I need this too !

    awesome post !



    Please feel free to visit my blog and if you like we can follow each other :) what do you think ?

    NEW Post - 3D Nail art tutorial


    Facebook |Bloglovin |♥Instagram | Lookbook |Google✚


    Stay Gold

    OdpovědětVymazat
  10. Obdivuju tě. Já se zase odmítám hnout z města a všichni ze mě už šílej. Příteli se povedlo mě vytáhnout na chalupu o Velikonocích. Na chalupu, kde o víkendu má ten jeden jedinej obchod zavřeno. Což je pro mě něco jako mučení. Protože i když nic nepotřebuju pořád mám ten špatnej pocit, že co když budu něco chtít koupit. A pak přijde moment, že nemáme citron a stane se to pomalu důvodem proč jet zpátky do Prahy :D Možná bych se měla nad sebou vážně zamyslet....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to dřív měla stejně, navíc jsem se na chalupě hrozně nudila. Ale co jsem na VŠ, tak se to nějak změnilo a z města utíkám ráda :) Ty nákupy je třeba plánovat no. My na chalupě měli obchod, co měl otevřeno aspoň na dopoledne denně. Ten ale dva roky zpátky zavřeli a je to fakt otrava. Ve vedlejší vesnici nemají skoro ani mouku. Takže je třeba nakoupit po cestě někde ve městě, ale dá se to zvládnout :)

      Vymazat