pátek 29. ledna 2016

Spotřebováno za prosinec 2015 a leden 2016

Ahoj kočky :) Jak se máte takhle při pátku? Já mám konečně po zkouškovém. Sice už mám klid od úterka, ale pořád jsem taková nervózní a nejsem schopná se hodit do klidu a užívat si trochu volna, než začne semestr. A jako bonus mám příznaky, které by se mohly projevit jako angína, tak uvidím, co z toho bude. Antibiotika zatím nemám, takže to nemusí být nic vážného.

Také jsem si změnila bakalářku. Měla jsem vybranou genetiku, ale dostala jsem strach, takže jsem skončila u jakostních ukazatelů brambor. Sice to nezní jak chytře jako metody genetického výzkumu, ale k oboru se mi to hodí víc a je to u hrozně sympatického staršího pána, plus netřeba se zbláznit z bakalářky, i tak toho bude ve škole dost.

Co se týče kosmetického života, moc jsem tomu za poslední dobu nedala (to je vidět i na počtu spotřebovaných produktů). Ačkoliv minimálně micelárkou se snažím pleť čistit 2x denně, v poslední době jsem byla líná i na to. Kupodivu zhoršení jsem nezaznamenala. Vlasy to odnesly víc. U kadeřnice jsem byla v říjnu a bojím se, že se tam budu muset vypravit brzo zas. Ale můžu si za to sama, protože momentálně nepoužívám žádnou masku, protože mám spoustu balzámů a nemám k nim už ani šampony, tak nechci, aby se mi hromadily. Ale je čas přestat šetřit a dát vlasy pořádně dohromady. Až dodělám zbytky, vypravím se ke kadeřnici a minimálně nějakou dobrou masku si koupím. Kdo viděl na Instagramu, koupila jsem mamce snad kvalitní sadu, tak si masku půjčím a uvidím, co to udělá :)

A teď už k dnešnímu Spotřebováno :) Na dva měsíce je těch obalů hrozně málo, ale aspoň něco. Jinak s fotkami spokojená rozhodně nejsem, ale věřím, že to nový mobil bude umět líp, jen to chce se s ním naučit.



Sprcháč je už ze starší limitky a vyhrála jsem ho. Voněl krásně, bohužel vůně se na těle nedržela. Jinak klasická Balea, neurazí, ale ani nenadchne. Mně stačí a už mám zásoby dalších.

Deodorant jsem měla na chalupě a už se samozřejmě tahle vůně sehnat nedá. A je to škoda, protože ze všech vůní, které jsem měla, tahle vydržela nejdýl. Pocení nezabránil, ale voněl tak, že pot nebyl cítit celý den. Jinak Balea je pro mě deodorantová klasika, když nikam nejdu a nechci na sebe plácat hliník.

Dove bych už ponechala bez komentáře :D Snad jen, že tuhle parfemaci miluju :)

 
Maska na vlasy špatná nebyla, ale za tu cenu nic moc. Hezky kadeřnicky voněla, vlasy šly hezky rozčesat, ale nedělala nic extra. Rozhodně si příště připlatím o stovku víc a zajdu si pro Loreal ke kadeřnici.

Syoss ráda nemám. Přesto musím přiznat, že tenhle šampon špatný nebyl. Byl řidší, takže spotřeba vyšší. Šamponovala jsem 2x, ale vlasy umyl. Extra objem se samozřejmě nekonal. Mým vlasům tedy neublížil, ale stejně si ho už nekoupím, Balea je lepší a sympatičtější :)


Tyhle odličovací tamponky miluju a vždy, když koupím jiné, tak mi nevyhovují a jsem na sebe naštvaná. Proto už jiné kupovat nebudu. Tečka :D

Micelárku jsem dostala a jsem za to moc ráda. Hezky odličovala, neštípala a nelepila. Navíc i pleť čistila a neměla jsem pocit, že si jen rozmatlávám po obličeji vodu. Ještě budu zkoušet jiné micelárky, ale klidně si ji v budoucnu koupím.

Nejsem si jistá, jestli jsem vám masku ve Spotřebováno už neukazovala, měla jsem totiž ve skříňce docela bordel. Každopádně je fajn, nevysušuje a určitě je po ní pleť lepší. Bohužel za ty peníze to zázrak není, ale aspoň má nejedovaté složení. Možná si ji v budoucnu koupím zas, jen bych dala přednost klasické verzi, která se mi zdá víc čistící.


Vůně bruno banani je sice jen drogerková, ale mám ji ráda. Tahle voněla po malinách a určitě byla lepší na léto, ale moje oblíbená verze, tuším Pure Woman, se mi líbila po celý rok. Určitě si od téhle značky ještě něco koupím :)

To Versace je moje láska na zvláštní příležitosti :) Voní čistě, jemně, s kapkou křišťálové čistoty :) Navíc vydrží vonět fakt dlouho. Už mám nové balení, ale bohužel jsem se naučila s vůní dost plýtvat, tak musím šetřit :D


A nakonec něco "praktického". Všechny ústní vody mě štípou, tahle taky, ale méně. Mám ji ale moc ráda, protože poměr štípání/pocit svěžesti je uspokojivý :D


To by bylo pro dnešek vše a slibuji, že se budu blogu víc věnovat. Pokud všechno klapne, budu mít školu 2x týdně a to je super. A taky se chci víc věnovat péči o sebe, tak bude o čem psát :)

Užijte si krásný víkend, a pokud ještě nemáte po zkouškách, hodně štěstí a pevné nervy :)

18 komentářů:

  1. Maska vypadá dobře, podívám se na ní :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji ke zkouškám, mě ta poslední nejtěžší ještě čeká. A mít školu 2x týdně? To je pro mě nedosažitelný sen :D Syoss je mi taky nesympatický, strašně rychle se mi po jejich produktech mastily vlasy, takže už ho nevyhledávám. Tuto vůni od Versace všichni vychvalují a já jsem ji zatím ani neočichala, jsem ostuda a budu to muset napravit.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) To zvládneš, budu držet palce :) Já si vždycky ty nejtěžší zkoušky dávám na začátek :D No snad 2x týdně, ale zas od rána do večera, tak nevím, co je horší :D Já měla hodně let zpátky nějaký šampon na lesk a taky hrozně mastil. Vůni zajdi očichat, je krásná :) Ale přemýšlím, že si musím zajít rozšířit obzory, parfumerie jsou plné skvostů (snad) :D

      Vymazat
  3. Tu miceláru od LRP mám v plánu si akorát pořídit, tak jsem ráda, že byla tak super, snad mě také nezklame :) A produkty syoss mě osobně vůbec nevyhovují a žádný zázrak se s nimi opravdu nekoná.. Já se jim už raději vyhýbám obloukem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu se těšit na tvůj názor :) Já už od Syoss taky nikdy nic nekoupím...i když pár dnů zpátky jsem četla velmi oslavnou recenzi na nějakou jejich "lepší" zlatou řadu, prý má být super maska, tak do té bych možná v budoucnu šla.

      Vymazat
  4. No ne, Dove original :D Ústní vodu Odol jsem měla už několikrát a je super. Teď mám nějakou z Kauflandu za pár korun, ale přijde mi sladká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přišla hrozně sladká Dontodent z DM s grepem, ale koukala jsem, že mají i nějakou klasickou verzi a do té bych možná šla, protože ta grepovka vůbec neštípala :)

      Vymazat
  5. Gratulace ke zmáknutým zkouškám:-) Kromě tamponků Ebelin, které jsou taková moje stálice jsem měla jen sprcháč Balea a ten mi vůbec nevoněl a šampon Syoss, který mně definitivně utvrdil v tom, že žádný šampon téhle značky už mi do koupelny nepřijde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Mně sprcháč nevoněl v drogerce, ale nakonec jsem byla příjemně překvapená :) Pokud nesnášíš šampony, co bys teprve řekla na balzám, to je největší horor, co vůbec vlasy nerozmotá :D

      Vymazat
  6. Ebelin odličovacie tampóny sú veľmi dobré, ale odkedy som skúsila Cien, tak používam už len tie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za tip, škoda že Lidl nemám nikde po ruce :(

      Vymazat
  7. Super produkty :) já za tento měsíc spotřebovala max 1 :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Versace jsem si akorát koupila a mooc mi voní, i když je na mě trochu slabá :x
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě už právě celkem taky, proto toho na sebe liju tolik :D

      Vymazat
  9. Masky od Lush mám moc ráda, škoda jen, že se musí rychle spotřebovat :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna tahle vydrží tři měsíce a při skladování v lednici i mnohem dýl, měla jsem ji rozhodně přes půl roku a v pohodě :) Ale ty klasické čerstvé jsou v tomhle blbé, vysoká cena a velký objem na to, jak málo vydrží.

      Vymazat