čtvrtek 31. prosince 2015

Labello Lip Butter

Ahoj :) Dneska vám napíšu pár řádků o máslu na rty, které používám už asi měsíc. Chtěla jsem ho už dlouho, a přestože mám zásoby balzámů velké, brala jsem příchod zimy jako dobrý důvod k jeho koupi :D Přesnou cenu už si nepamatuju, ale myslím, že to bylo kolem 80 Kč a seženete ho v drogerii.


Vybrala jsem si vanilku a makadamovým oříškem, protože v zimě mám jedlé sladké vůně moc ráda. Měli ještě malinu a klasickou verzi a hlavně malina mě hodně lákala.


Bohužel vůně mi na začátku neseděla. Čekala jsem klasickou jednoduchou sladkou a jemnou vanilku, ale něco mi ve vůni vadilo. Nejspíš ten makadamový oříšek. Ale zvykla jsem si a už se mi aroma líbí :) Balení v kalíšku je na ven nepraktické, ale na doma mi nevadí. Obal je sice hezký, avšak až moc pevně drží víčko. Urvala bych si na něm nehty, takže to řeším tak, že víčko úplně nezaklapávám a pak jde otevřít snadno. Necestuji s ním, takže mi to tak vyhovuje.

Samotný balzám je bílý a vypadá tuhý, ale dotekem rychle taje. Stačí ho malé množství a skoro neubývá. Vyživuje obstojně. Nanáším ho většinou na noc a ráno mám rty hezky hebké, sušší místa zahojená. Jenže jsem čekala něco extra a to se bohužel nekonalo. Ale i tak jsem spokojená, protože nemám rty nijak extra suché, když si je mažu často během dne. Z toho, co jsem zkusila, je to to lepší.


Hodně mě ale mrzí složení, kvůli kterému si balzám znova nejspíš nepořídím. Přece jenom hodně balzámu člověk nevědomky sní, takže přírodnější složení by bylo lepší. Asi časem zkusím balzámy z Lush :)

Celkově to tedy shrnu tak, že balzám je příjemný, pro normální rty fajn. Bohužel má nic moc složení a kelímkové balení může být pro někoho nepraktické. Za mě je to tedy půl napůl a po top balzámu budu pátrat dál. Pokud ho ale chcete zkusit, mohu vám ho za tu cenu doporučit :)

Ještě bych vám chtěla popřát hodně štěstí, zdraví a lásky do nového roku :) Jak budete dnes slavit? Já Silvestr neslavím, jen kdysi před pár lety jsem byla u kamarádky na chatě, jinak jsem vždy buď na chalupě s rodiči nebo doma a klidně i sama :D

Tak se mějte fajn a těším se na vás příští rok :)

8 komentářů:

  1. Krásně napsaná recenze a s každým bodem souhlasím, i když já si tohle máslo oblíbila strašně moc a používám ho pravidelně od září. Hned když jsem si ho koupila, tak jsem koukala na složení a nadšená jsem moc nebyla, ale co už. Jinak já si vůně zamilovala hned po otevření. A taky se mi někdy stává, že víčko drží opravdu pevně a mám problém s otevřením, každopádně se mi už stalo, že jsem ho špatně zavřela a otevřelo se mi v kosmetické taštičce, takže si asi dokážeš představit co to způsobilo a jak jsem nadávala :) Jinak já Silvestr letos vůbec neslavím, nemám ho ráda, a proto dneska zůstávám sama doma. Takže si udělám pizzu, pustím si film, přečtu si kousek z knížku, naložím se do vany a pak půjdu spát, není proč vyšilovat nebo se zbytečně opíjet :) Do nového roku ti přeji jen to nejlepší, snad to bude jeden z tvých nejlepších roků, na který budeš vzpomínat i úsměvem na rtech :)

    Chapter #12 of 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu a za přání do nového roku :) Chudák kosmetická taštička, to bych se asi zbláznila :D Mně se do ní jednou vylil bílý lak na nehty a než jsem si toho všimla, zatvrdnul :D Silvestr s pizzou je super nápad a knížku jsem kromě skript neviděla už hodně dlouho :( Letošní svátky trávím nad učením, takže mě to čeká i večer a půjdu spát ještě před půlnocí, protože z nějakého neznámého důvodu i tady na vesnici si lidi pouští ohňostroj kdykoliv od večera až do 4 do rána :D

      Vymazat
  2. My jsme si zase udělali skvělýho Silvestra s přítelem a neměnila bych, byl to skvělej večer :). Tyto balzámky jsem zaregistrovala, ale nějak jsem se ještě nedostala ke koupi. Mám teď doma balzámů nejmíŇ 10 :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jich zas tolik nemám, jeden u postele, jeden v kabelce a v zásobách nějaké čtyři :D Doma mažu rty pořád, ale venku si moc nevzpomenu :D Silvestra s přítelem závidím, sice bych asi nic neslavila, ale i tak by to bylo fajn, my spolu bohužel nebyli kvůli učení a jeho práci doma :( Tedy mohla jsem být s ním a s jeho rodinou, ale to bych se zas nic nenaučila :D

      Vymazat
  3. Já jsem po těchto balzámcích dlouho toužila, ale to byly u nás nedostupné. Ve chvíli, kdy se k nám dostaly, tak jsem vzala tuhle i malinovou variantu (nedovedla jsem se rozhodnout, tak jsem brala obě:-D) a špatný není, spokojenost tu je, ale nějaké extra nadšení zase taky ne:-)
    Silvestra jsem slavila s přítelem ve dvou, večer při dobrotách a svíčkách, takže ten se povedl. Přeji Ti do nového roku vše nejlepší:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi měla hezký Silvestr, taková oslava by mi nevadila :) Děkuju za přání, sice jsem to psala v článku, ale i Tobě všechno nejlepší :) Jsem ráda, že máš na balzámky stejný názor :)

      Vymazat
  4. Mám ho kúpený, ale ešte som ho neotvorila. Kelímkové balzamy mám rada, ale skôr doma ako niekde vonku a len kým mám krátke nechty. Z balzamov na pery čo som doposiaľ skúsila mi najviac vyhovuje EOS a ešte Sephora vanilkový kelímkový balzam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eosy mám dva, zkoušela jsem je zatím jen jednou a přijdou mi fajn, jen ně nijak extra hydratační :(

      Vymazat