čtvrtek 18. ledna 2018

A zase to povánoční chlubení

Hezký den :) Jak se máte? Já mám tři zkoušky za sebou, takže jsem v půlce, hurá :D V rámci prokrastinace jsem si řekla, že bych vám už konečně měla ukázat, co pěkného jsem našla pod stromečkem. Nadpis berte samozřejmě s rezervou, sama mám podobné články moc ráda a o žádné vytahování nejde :)


Pantofle na doma jsem nutně potřebovala. Sice tohle nejsou žádné rozkošné bačkůrky s jednorožcem, ale mám tyhle ortopedické ráda. Přece jenom, na noze je mám velkou část dne a zdravá chodila jsou důležitá. Kabelka popravdě v mém stylu není. Oblékám se relativně elegantně a moc se mi k ničemu nehodí, na sportovní tašku je zas moc malá. Ale snad jí nějak využiju.


Zásoba kalendářů nesmí chybět, vždy mám psy nebo koně :D


Versace Bright Crystal je už moje klasika, dostávám ji každý rok právě na Vánoce. Korálek na Pandoru se mi hrozně moc líbí. Ale popravdě bych ho nemusela dostat zrovna na Vánoce. Chci, aby pro mě měl každý opravdu nějaký význam a tohle bylo spíš chlapské usnadnění výběru :D


Následuje sekce ode mě pro mě :D Mini krém Balea božsky sladce voní. Čistící houbičku Manufaktura chválila kamarádka, tak jsem zvědavá. Tužka na oči Avon je vysouvací a v hnědém odstínu, ale přiznám se, že jsem ji ještě nezkoušela. Sprchový olej Saloos jsem si nekoupila úplně dobrovolně. Kupovala jsem dva jako dárek. Ale jeden byl cítit zatuchlinou. Takové to, jak se vám třeba zašpiní uzávěr, který pak nevoní, ačkoliv olej samotný je v pořádku. No tak jsem koupila nový a tento si nechala. Šampon Yves Rocher moc hezky svěže voní po citrusech a bylinkách a už se na něj moc těším.


Od kamarádky jsem dostala obří zázvorový sprcháč Treaclemoon, na který jsem opravdu zvědavá, protože s touhle značkou nemám žádnou zkušenost. Sice mám zázvor spojený se zimou, ale sprcháč mi přijde spíš svěží, takže počká na léto. No a Olaf....bez komentáře, miluju Frozen :D


Meruňkovou sadu z Manufaktury si schovávám až na léto, ke kterému se ovocná vůně bude hodit víc :) A ta svíčka? To je prostě naprosto top vůně: jemná, čistá, krémová. Bude mi líto jí zapálit, takže bude asi jen jako dekorace :D


Co by to bylo za Vánoce bez měkkých dárků :D Pyžamo se Snoopym netřeba komentovat, je úžasně pohodlné a skvěle vypadá (pokud je vaše dospělost na stejném stupni jako moje) :D Mikina je jak plyšák a triko s dlouhým rukávem je na zimu ideální.


Od Cameron jsem chtěla Body Book, ale Ježíšek to kapku pomotal :D Nicméně stárnu taky, takže ani tenhle druhý díl není špatný :D Moc jsem ještě neměla čas číst, ale knížka je napsaná hezky a docela i "vědecky". Je vidět, že Cameron nad tím přemýšlela a nechtěla vydělat jen na svém jménu.


S Korres zkušenost nemám, takže se na krém na ruce moc těším. Opět je tu meruňka z Manufaktury, takže balzám si nejspíš nechám a krém na ruce poputuje dál. Moc tomu mazání rukou totiž nedám :D Hydratační maska na pleť Yves Rocher mě upřímně trochu děsí. Už když mi byla předávána, napadlo mě, že v ní určitě budou silikony, protože to je nějaký hit od výrobců cpát je i do masek, hlavně do těch hydratačních. No a samozřejmě tam ten dimethicone je. Masku asi vyzkouším, i když se mi do toho vůbec nechce, ale pak určitě poputuje dál. Nemám totiž úplně potřebu patlat na sebe něco, co mi ucpe póry.


Moje první zkušenost s Rituals a hned celá sada! Bílý lotus a yi yi ren (ať je to cokoliv!) voní božsky. Název téhle řady je The Ritual of Dao a chápu to tedy jako nějakou uklidňující "jóga" vůni. Vůně je to nádherná, silná a přesto uklidňující. Pro nerváky mého typu ideální :D Složení není sice úplně přírodní, ale zas taková katastrofa to není. No a celé to balení....krabici už jsem využila, když jsem svůj chaos na kosmetickém stolku naskládala do její spodní části :D


Rodinný dárek je sonický kartáček. Přemýšlela jsem nad ním už dlouho, tak jsem ráda. Sice se s ním ještě učím (a denně umývám zrcadlo), ale zatím mi přijde super. Čištění je zábavnější, efektivnější a rychlejší. Pokud nebudu líná, napíšu vám o něm časem víc.


Hodně dlouho jsem chtěla i nějaký ten přístroj na smoothie. Moc toho ovoce a zeleniny nesním a tekutá cesta je způsob, jak toho do sebe dostat víc. Nedělám si sice smoothie denně, ale několikrát týdně určitě a opravdu tak do sebe dostanu i červenou řepu :D


Svíčka nijak nevoní, ale designově je pěkná, až je mi jí líto zapálit. Ale budu muset, jinak bych jen hromadila věci na stolku :D Chanel od Vietnamců Ježíšek trochu nevychytal, ale tak na nohy.... A sešívačku jsem měla už dlouho rozbitou a všimněte si těch barev :)


Bez ponožek by Vánoce nebyly Vánoce :D Růžovou šálu jsem potřebovala k čepici, kterou jsem dostala na předminulé Vánoce takže mi to už konečně ladí :) A modrá šála najde využití na jaře :)

A to je konec vážení. Napište mi, co by potěšilo z mých dárků vás :) Já se vrhám zas na učení, takže opravdu nemůžu slíbit, že napíšu další článek brzo. Ale můžu vám prozradit, že příště bude vlasové téma :) Mějte se co nejlíp to jde :)

6 komentářů:

  1. Držím palce k učení i ke zkouškám:-) Samé krásné dárečky, Ježíšek měl až na ten Chanele od Vietnamců dobrý vkus a šťastnou ruku, nejvíc by mně potěšila kosmetika:-) Však té jsem taky dostala nejvíc, holt, mé okolí už ví, že jsem kosmetický maniak:-D A pak nechyběla zásoba svíček, vosků, nějaká bižuterie a každoroční vánoční klasika, jako je spodní prádlo a zásoba ponožek, bez těch by to nešlo:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) No jo, když nakupuje chlap... :D Ale klasická pětka mi tak jako tak nevoní, takže tohohle aspoň nebude taková škoda :D Já té kosmetiky zas tolik nedostávám, i když by mě potěšila úplně nejvíc. Ale co chci, si koupím sama a taky by se málokdo trefil :D No vidíš, spodní prádlo jsem letos nedostala a dvoje ponožky jsou taky málo :D

      Vymazat
  2. Ty pantofle by mě taky potěšily :-D Fejk Chanelu už méně, nechápu, jak se tohle může vůbec prodávat :-( Svíčka vypadá zajímavě.
    Smoothiečkovač a podobný kartáček jsem si vloni během roku nadělila sama sobě :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tržnici seženeš všechno :D Jo, taky jsem si obě ty věci měla v plánu pořídit sama :D

      Vymazat
  3. Tady byl ale někdo hodný :D Většina tvých dárečků by potěšila i mě, ta sada od Rituals a Manufaktury je boží. Smoothie maker bych taky ocenila, ne že né :D Když vidím ten korálek Pandory, tak jsem ji taky měla a říkala jsem si jak je to na celý život, ale do práce ho nosit nemůžu a bylo mi líto, aby mi tady jen ležel, tak jsem se nakonec rozhodla ho prodat. Koupím si nějaký v podobném stylu, ale asi nemusím mít nic tak drahého, co si na sebe vezmu pětkrát do roka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až si říkám, že bych tolik dárků nepotřebovala :D Kosmetika je vždycky boží :) I kdyby nesedla, aspoň je o čem psát :D Investici do čehokoliv, co udělá smoothie, vřele doporučuju, neztratí se :) Dají se v tom i nasekat ořechy nebo udělat třeba zmrzlina :) Pandoru určitě taky nenosím furt. Na šperky vůbec nejsem, takže pokud už ji vytáhnu, tak na nějaké příležitosti. Navíc nejsem schopná si náramek sama sundat a šermovat si nožem u zápěstí není vhodná každodenní zábava :D Jestli hledáš něco podobného, tak nějaká firma z Jablonce to dělá. Ale musíš zapátrat, už nevím název. Ale kamarádka to má a vypadá to moc hezky :)

      Vymazat